Wees immer u zelf en ongeknecht

TwietjesEnkele reacties op het bochtenparcours van de N-BA.  Die van Hoegin laten we inkaderen!

 

 

7 gedachten over “Wees immer u zelf en ongeknecht

 1. Met kerst vergeven wij.
  Zij die de echte nationalisten verlaten hebben en zich laten leiden hebben door het NVA om aan hen hun vertrouwen te schenken.
  Wees nederig en kom terug naar de enige partij die je gratie zal schenken, want ook jij bent hard nodig om te strijden niet tegen de NVA, maar tegen al de rest.
  Vrij en ongebonden!

 2. Als dit voor elke rechtgeaarde Vlaams-nationalist nu nog niet voldoende is om de N-VA juist in te schatten op haar ‘Vlaams’ profiel, dan weet ik het niet meer. Zijn er onder de Vlamingen dan echt zo veel uilskuikens?

 3. Uiteraard volledig akkoord met onze Barbara’s.
  Het niet nakomen van voorheen gemaakte beloften is m.i. (en niet dat van mij alleen) dagelijkse “kots” van NVA Deurne, vermits ik dat heden allemaal meemaak in het District Deurne… HHLE (Homo Hominis Lupus Est).

  N.B.: Het is niet omdat je iets in het Latijn kan zeggen en/of schrijven, dat je IQ verhevener zou zijn, zoals BDW wil laten blijken. Integendeel zelfs….

 4. Het smoelewerk van Bracke is de juiste weergave nl. ”en maar likken en maar slikken en maar de burgers verder leegpikken”, totaal geen verschil tussen NV allochtonen, rode, groene en tjeven ratten.
  ”Eerst ikke en de rest kan stikke” is hun lijflied en wat doen de coburgers? Zich te barsten lachen met die domme Belgen voornamelijk dan nog de Vlamingen.
  Roep die coburger terug om de sleutels in te leveren want het is echt welletjes geweest met die degoutante komedie.

 5. De NVA is een door het regime gecontroleerde oppositie. Het gaat hier dan ook om een zuiver verraad, tenminste op het niveau van de kopstukken. Aan de basis gaat het echter om de “klassieke nuttige idioten” die zich voor de zoveelste maal het laten inpakken, en die hun ziel aan de duivel hebben verkocht.
  Dit verraad was reeds ingebakken van bij de start… Het binnenhalen van Siegfried Bracke (= het loge paard van Troje) is immers onbegrijpelijk tenzij dat het deel uitmaakt van dit verraad.
  Men mag zich ook niet laten misleiden door de aanvallen in de media tegen de NVA.
  Deze dienen enkel om momenteel nog de schijn wat op te houden..
  Als de CD&V de Arco buit binnen heeft,met behulp van de NVA !!,zal het niet lang meer duren alvorens de stekker er wordt uitgetrokken. Bij de NVA weet men dit maar al te goed!!
  Dit verraad kan enkel maar verklaard worden door omkoperij of chantage!!!

Reacties zijn gesloten.