We zijn kampioen

Wes HardinIn verhouding tot het bevolkingsaantal sturen wij de meeste ‘vrijheidsstrijders’ naar het Kalifaat.  399 enthousiaste baardmannen / melkmuilventjes.  Al is dat geen absoluut getal vermits sommigen hun strepen voor het martelaarschap al verdiend hebben en niet meer aan het strijdtoneel kunnen deel nemen.

Of het om uw verdwenen buurman gaat en waar hij zich eventueel kan bevinden, kan u via dit bruggetje raadplegen.  Opvallend is wel dat er slechts 2 Walen bij zijn.  De rest komt uit Vlaanderen en uit de onvolprezen hoofdstad.

Wes Hardin

 

 

 

2 gedachten over “We zijn kampioen

  1. Ook uit west vlaanderen niemand. In onze meest linkse provincie, zowel geografisch als politiek, zijn ze wel slimmer: zoveel mogelijk moslims naar Belgie halen is ok, maar niet naar hun provincie.

  2. De geschatte 350 (door de Engelse geheime dienst) zou wel eens juist kunnen zijn.
    Ik stel mij de vraag waarom de Belgische Staatsveiligheid dit aantal, juist voor de verkiezingen, zwaar onderschatte. Waarschijnlijk hadden ze geen personeel genoeg, daar deze bezig waren met het in het in het oog houden van de de echte Vlaams-nationalisten , nl.Het Vlaams Belang. Waarschijnlijk zullen de nieuwe regeringen enkele luxe hotels ****** kopen of bouwen om de terugkerende vrijheidsstrijders te laten uitrusten van hun strijd tegen de kafirs.

Reacties zijn gesloten.