We passen ons aan

Afbeeldingsresultaat voor multiculturele schoolIn het raam van de multiculturele vrolijkheid plannen scholen een bezoek aan de bezinningsruimte van de vredes-predikanten, ook al trekt De Crem het nut ervan in twijfel.  Gelukkig zien de jonge tjeven het anders. Met Sint Juttemis wordt een tegenbezoek in een kerk voorzien.

Genoeg moslims die ongelijk De Crem dagelijks bewijzen. Moet ze natuurlijk ook willen zien. In aanloop nr verkiezingen blijkbaar moeilijker?

“Deze uitstap is verplicht.”

De leerlingen van 2A van de Ninoofse middenschool brachten op 18 april een “verplicht” bezoek aan een moskee te Sint-Jans- Molenbeek.  Forza Ninove kreeg gisteren enkele ouders aan de lijn die verbijsterd waren dat de leerlingen verplicht werden om gebeden uit de koran te aanhoren die in de moskee werden gezongen.  Lees verder…

Heilig Hartinstituut  verplicht hoofddoek bij moskeebezoek (…kruisje verwijderen?).  Lees verder…

Wat betekent de “C” in CD&V nu ook weer?

Wat betekent de “C” in CD&V nu ook weer?

 

 

7 gedachten over “We passen ons aan

  1. Toen onze zoon 27 jaar geleden aan zijn opleiding houtbewerking begon aan het GITOK in Kalmthout moesten ze verplicht mee naar het Fort Van Breendonk. Dit was in die periode van “de strijd” tegen het Vlaams Blok op de scholen. Kinderen werden toen gehersenspoeld dat wat zich daar onder de nazi’s had afgespeeld dat terug zou komen als het Vlaams Blok aan de macht zou komen. Een moskeebezoek was toen gelukkig nog niet aan de orde. Tijden veranderen zegt men wel eens, en dat is zo, maar ze veranderen zeker niet ten beste. De hersenspoeling op scholen wordt enkel erger en erger. En op alles staat dwang.

  2. Mooi initiatief , onze toekomstige generatie begrip en verdraagzaamheid bijbrengen zodat zij later doordacht hun keuze kunnen maken ,in levenstijl en of religie. Het lessenpaket is echter ver van volledig . Wat leert ons de geschiedenis van de Islam! Bloedvergieten , slavenhandel op grote schaal , het behandelen van hun vrouwen , medemensen en dieren .Meer recent het terrorisme de talrijke slachtoffers en het imens verdriet van de nabestaande . Maar wat is of was de bijdrage van de Islam waarop zij fier mogen zijn . Ik zou die vraag willen voorleggen aan Mie Van Hecke , maar vermits nadenken niet hoort bij de traditie van de CD en Vee wil ik die gepensioneerde niet in verlegenheid brengen vermits ik het antwoord reeds ken ….Rien , Niks , Nada , Nougatbollen , Nothing

Reacties zijn gesloten.