9 gedachten over “We passen ons aan

 1. Komaan pamperbende,minuutje stilte houden,kaarsje branden,bloemetje leggen,liedje zingen en wat knuffels gaan neerleggen!!En dan maar weer kopvodjes uitnodigen in alle studio’s om te komen vertellen dat het allemaal niets te maken heeft met islam!!Men vergeet in alle poco-media weer de belangrijkste woorden nl. MOSLIMterrorisme en ISLAMterrorisme,denken die daar werkelijk dat de burgers die leugens blijven slikken?? Invallen in Birmingham,de eerst volledige moslimstad van UK!!Reeds nogozones voor westerse vrouwen en sharia a volenté,Bedankt alweer islam en moslims!!!
  http://www.hln.be/hln/nl/39406/Terreur-aan-Brits-parlement/article/detail/3111703/2017/03/23/VIDEO-mensen-springen-voor-hun-leven-terwijl-dader-met-auto-over-brug-scheurt.dhtml

 2. Gisteren, bij de herdenking van 22 maart 2015, deelde Jan Jambon ons mede dat: een jaar geleden hebben wij onze onschuld verloren.
  Wie zijn schuld zou dat nu zijn, Jan?

 3. Deze vaststelling klopt als een bus. De schuld ligt echter niet bij de inwoners van de grote en kleinere steden. De schuld ligt bij de politiekers en beleidsmakers die gemachtigd zijn de inwoners te bestieren. Het is hun taak er voor te zorgen dat terreur geen onderdeel is van het leven in een grote stad. Zij moeten zorgen voor een grote kuis…

 4. Terreur is onderdeel van leven in een grote stad.door de komst van mijn broeders
  de moslims………nu is zijn tekst volledig

 5. Dat leven in een grootstad niet altijd voordelen heeft kan ik me best voorstellen. Maar dat terrorisme een van de “ongemakken” is lijkt me onaanvaardbaar.

 6. Dat een westerse stad zo laag kan vallen door een moslim toe te laten op een publieke functie doet mij kokhalzen, Londen zal niet meer bezocht worden zolang daar die moslim rondloopt, idem dito Rotterdam.

Reacties zijn gesloten.