We passen ons aan

Afbeeldingsresultaat voor polygamieOnthutsend.  “Ganz normal.”, menen de vakkrachten.  En de Duitse belastingbetaler mag opdokken.  Hij heeft daar niks tegen want volgens een recente opiniepeiling trekt de kiezer terug naar ‘stabiele’ partijen, m.a.w.  naar de Merkelspartij, de CDU. Deze stijgt met 2% naar 38%.  Uit de begeleidende titel  “CDU nach Terroranschlag im Aufwind” – vert. “De CDU heeft na de terreuraanslag de wind in de zeilen” zou men kunnen afleiden dat de Duitse kiezers masochistische trekjes hebben.

Veelwijverij in Duitsland: de belastingbetaler onderhoudt de harem

In het V.K.:

Shariahuwelijk als alibi voor veelwijverij

Frankrijk:

In Nederland een soortgelijk verhaal als in de andere ‘tolerante’ landen.

En in het koninkrijk der belgen:

België erkent polygamie

 

6 gedachten over “We passen ons aan

 1. want volgens een recente opiniepeiling trekt de kiezer terug naar ‘stabiele’ partijen,
  De Nazi’s waren ook een “stabiele” partij. Heel Duitschland stond daar met zijn rechterarm in de lucht ,iets dat nu uit de mode is . Iedereen kent de afloop van die indertijd stabiele partij

  • en de afloop van de IJzerbedevaart. En hoelang zou Jakob van Artevelde het in Gent nog volhouden met die rechterarm in de lucht? Een gebalde vuist de hoogte in, dat is pas stabiel.

 2. Louter technische vraag. Vermits ons geliefdet fatherland polygamie als normaal
  gaat beschouwen. Hoeveel geld in’t laatje brengen enkele vrouwen , bv een viertal exemplaren zoal op . Als het de moeite loont zou dat mijn pensioentje spijzen . Ik moet daar eens goed over nadenken . Moogt ge ze ook nog kletsen geven als ze niet luisteren . Ik stel vast dat niet alles negatief is bij den Islaaaam

 3. Dat de CDU in Duitsland de 38% zal behalen lijkt mij helemaal niet zeker.
  In analogie met het resultaat van de presidentsverkiezingen in de USA en het resultaat van het Brexitreferendum lijkt mij dit weinig waarschijnlijk.
  Het spreekwoord”het vel van de beer niet verkopen vooraleer hij geschoten is”lijkt mij hier duidelijk relevant.

  Vriendelijke groeten.

Reacties zijn gesloten.