De koran heeft een oplossing voor alle problemen

Een Saoedische geloofsdeskundige legt uit waarom het in sommige huishoudens scheef loopt.  Als de discipline zoek is, dan riskeer je onvrede onder het dak en tussen de lakens.  Een man heeft de plicht – ook al heeft hij er geen zin in – zijn echtgenote tot de orde te roepen.  Liefst met dialoog en begrip voor elkaar.

Dat lukt echter niet altijd.  Nogal wat vrouwen zijn hardleers.  Of koppig.  En eigenwijs.  De man heeft de leiding, hij zit als het ware aan het stuur. Het staat immers duidelijk in de koran dat de man de baas is.  Het is hoogst immoreel dat een vrouw haar echtgenoot slaat.  Dat zou immers zijn gezag ondermijnen.  Bovendien bewijst de islam haar een dienst: ze behoudt haar vrouwelijkheid, haar eer, haar morele waarden.  De man mag haar niet slaan uit wraak of wreedheid.  Als hij dat doet begaat hij een zonde.

Tja.  Het westen bekritiseert de moslims als ze vrouwen slaan.  Maar d’r is er nog geen eentje aan dood gegaan.  Mocht het toch gebeuren – het is uiterst zeldzaam, niet te verwarren met stenigen – dan spreekt iedereen er schande van.  En, volgens een officieel rapport van de VN, krijgt er alle 12 seconden een vrouw een pak rammel in de VSA.  Ze moeten zich in het westen met hun eigen zaken bemoeien.

De islam houdt rekening met de mentaliteit en de lichaamsbouw van de vrouw.  Zij heeft immers minder spieren dan een man.  Als zij haar echtgenoot wil straffen, dan kan zij deze job – een rammeling – uitbesteden aan een andere man.  Quasi in onderaanneming. Maar dat moet de rechtbank eerst toestaan.

Tot slot, is het algemeen bekend dat sommige mannen aan sadisme lijden en sommige vrouwen aan masochisme.  En wat is de remedie?  Juist, een goed pak slaag.  En dat mag er brutaal aan toegaan.  Het is immers een medische behandeling, die haar goed doet.

De koran biedt immers een oplossing voor àlle problemen.

3 gedachten over “De koran heeft een oplossing voor alle problemen

  1. Een revolutionair vaginapompje verspreidt een geur van stinkende preut bij dreigend verkrachtingsgevaar.

    Het toestel is een klein pompje dat vrouwen in de vagina inbrengen. Sensoren meten continu het stressniveau van de vrouw in kwestie, en bij een extreme angstpiek – bijvoorbeeld bij een aanranding – laat de vaginapomp een krachtig stinkende preutgeur los. “Het basisidee van dit toestel is: wie wil er nu zijn piemel in een stinkende preut stoppen?”, aldus ontwikkelaar en ingenieur Scott Andrews, die zijn inspiratie haalde bij de stinkdieren die een sterk geurend goedje op hun belagers spuiten.”

    De methode klinkt hoopvol voor vrouwen die angst hebben van een aanranding, maar er komt ook kritiek. Wat bijvoorbeeld met liefhebbers van stinkende preut? Zij zullen nu immers nog meer geneigd zijn om vrouwen te belagen. En hoe kan een potentiële verkrachter weten dat een meisje een stinkende preut machine draagt? Als hij dat niet weet, zal hij immers toch sowieso toeslaan.

    Scott Andrews heeft alvast op die laatste kritiek een antwoord. “We produceren ook armbandjes voor vrouwen, met daarop de boodschap: Opgelet! Ik heb een stinkende preut. Vrouwen kunnen dit dragen om mannen met foute gedachten te waarschuwen. Ook zouden ze op de radio melding kunnen maken dat in een bepaalde regio veel vrouwen een stinkende preut hebben, zoals nu met flitscontroles wordt gedaan. Op die manier zijn mannen alvast meer op hun hoede. Tenslotte is er ook nog de handige stinkende-preut-app op smartphone, die op een kaartje toont of de vrouwen in je buurt al dan niet een stinkende preut hebben.

Reacties zijn gesloten.