Wat moet men doen om NIET het toonbeeld van integratie te zijn?

Drugs, afpersing, verboden wapendracht, homejacking, brandstichting, stalking… en nu moord. En toch was Ridoan Oudaha “een toonbeeld van integratie”. Bewijs: hij stond op de SP.a-lijst!

De 39-jarige Ridoan Oudaha, die dinsdagochtend zijn ex-vrouw vermoordde, werd door Het Nieuwsblad enkele jaren geleden nog omschreven als “een toonbeeld van integratie”. Nochtans heeft Ridoan een uitgebreid gerechtelijk verleden. Zo verscheen hij voor de rechtbank voor onder meer afpersing en drugsfeiten en zou hij achter een brutale homejacking en brandstichting zitten. Lees verder…

Pim Fortuyn legde de vinger op de wonde en moest daarvoor met zijn leven betalen.

1 gedachte op “Wat moet men doen om NIET het toonbeeld van integratie te zijn?

  1. Men palavert reeds meer dan 30 jaren over integreren, recent nog VL. Parlement taal barrière, een lachertje , de stadsscholen zetten zich in (met natuurlijk weer de centen van VL. gemeenschap) de Zaterdagse Koran scholen krikken dat terug want religie overheerst, dat is de levenswijze van de islamitische geborenen.
    Ridoan Oudaha, ,dat is een typisch electoraal product van de socialisten, en nog meer van paars., met hun politieke correctheid.

Reacties zijn gesloten.