Wat moet er nog gebeuren eer we in ‘t verzet gaan?

Geen ongeval, geen amokloop, geen spijtig incident, geen verwarde eenzaat… Wie kan men verantwoordelijk houden?

Niemand anders dan Angela Merkel en de EU.  Of de dader nu door de mazen van de on- bestaande grenscontrole geglipt is, of hij elders al strafbare feiten op zijn kerfstok heeft, het was Merkel en haar EU-accolieten die de grenzen wijd open gezet hebben onder het motto “Wir schaffen das!”.

Zolang de terreuraanvallen elders gebeuren, in Frankrijk of het land b, kijkt de gemiddelde Duitser ernaar en waant zich veilig in de Gutmenschen-cocon.  Niet dus.  Dankbaarheid bestaat niet in de moslim logica.  Je deuren en harten openen voor de vreemden, voor een vijandige godsdienst getuigt van zwakte.  En daarop kijkt een moslim neer.

En neen, wij zijn noch verbaasd noch verheugd dat de islamduivel ook uithaalde in Duits- land.  Omdat een moslim nu eenmaal zo in elkaar zit, omdat Mo en Allah hem hiervoor een vrijgeleide gegeven hebben.  Vluchteling of geen vluchteling, onder de laag van hulp- behoevendheid zit net dezelfde radicale Mohammed-aanhanger als bij de best opgeleide vliegtuigingenieur, die beslist op dinsdag 11 september ‘s ochtens zijn vliegtuig in één van de Twin Towers, N.Y., te boren.  Het meest markante voorbeeld van moslimterreur, in- tussen opgevolgd door talrijke andere slachtpartijen in verschillende landen.

Verbaasd, noch verheugd.  Uiteraard verheugen we ons niet in de miserie van de kerstmarktbezoekers.  Maar Duitsland voelde zich te lang onaantastbaar.  Was het niet Mutti Merkel die met de armen en portemonnee wijd open een miljoen zgn. vluchtelingen veiligheid en een onderkomen bood?  Ondanks het feit dat dit tegen heel de EU-afspraken en -verdragen over de opvang van asielzoekers inging, ondanks het feit dat ze daarmee heel Europa, of liever de EU-lidstaten met een goed draaiend vrijgevig sociaal systeem, meesleurde in de neerwaartse spiraal van bezetting, vervreemding, financiëel débâcle, onveiligheid en terreur.

Even alarmerend is de verwijdering van het kerststalletje in het gemeente huis van Holsbeek als de dodelijke rit van de camion op de bezoekers van de kerstmarkt in Berlijn.

Het eerste is zelfs zwaarwegender dan het tweede.  Het eerste is een teken van overgave; het tweede is een teken van de aanval.

Wanneer gaan we nu eindelijk voluit in ‘t verzet?

FVE

 

9 gedachten over “Wat moet er nog gebeuren eer we in ‘t verzet gaan?

 1. Opgepast Lügenpresse! de gevaarlijke crimineel is wellicht een terrorist die de religie van de waanzin aanhangt Linkse bronnen vermelden dit steeds als de religie van de vrede.
  Kan bv het groot licht Calvo van Groen of Beke van de CD&v niet voorstellen aan Duitsland om Mega Mindy te sturen want ook Beke alsook Calvo geloven nog steeds in zulke onzin

 2. Hoezo “voluit in het verzet”?
  We kopen en leggen een berg bloemen, we branden ontelbare kaarsen en theelichtjes voor de slachtoffers.
  Wat wil je eigenlijk nog meer?
  En kom met je oproep tot verzet alsjeblieft niet in een periode dat er voetbal is op de TV en als VTM 25 jaar Familie ‘viert’ …
  Bovendien moet ik dringend, over de grens, nog ‘n voorraad wijn en spiritualiën gaan inkopen voor de feestdagen.
  Of is dat niet belangrijk genoeg misschien?

  Grrrrrrr !

  • @ Ropie,

   De burgemeester van Berlijn neemt de dag na de feiten ‘s avonds aan een gemeenschappelijke rouwdienst deel.
   De Bundespräsident toont zich vastberaden, hij wil verder zoals voorheen: ‘ons tezamen ‘halten’ wordt sterker…als we aangevallen worden, daarom vangen we niet aan om ons te weren, neen, wij zoeken elkaar, spreken met elkaar, we zorgen voor elkaar.
   De oorzaak van de aanslag is de terreur overal op de wereld, over onze landgrenzen heen’.
   Het hoofd van een bepaalde staat lijkt hier niet te spreken, maar een wereld therapeut.

   En de Kanzlerin deelt mee: dat hieruit mogelijke consequenties volgen.
   Ze moet het nog analyseren.
   Wat uit die analyse zal volgen is bekend: de vrijheid van de burger zal verder beperkt worden.

   • Thomas de Maizière deed er nog een schepje bovenop: het staat absoluut niet vast dat I.S. er iets mee te maken heeft, dat het een terreuraanslag is, want I.S. steekt dikwijls onterecht pluimen op hun hoed… Er bestaat nog altijd de mogelijkheid dat het zoals in Zürich om een verwarde eenzaat gaat (dat deze man uit Ghana afkomstig was, wordt in onze pers vanzelfsprekend doodgezwegen).

 3. zoals door miljoenen burgers van Europa reeds voorspeld, en gevreesd,
  zal Merkel uiteindelijk in de geschiedenisboekskes beschreven worden als de grootste oorlogscrimineel en landverrader van de éénentwintigste Eeuw, en als de belangrijkste aanstichtster van de totale ondergang van onze seculiere Westerse beschaving.

  Het is toch eigenlijk wel surrealistisch dat zo iemand nog steeds aan de macht blijft.

 4. Dat verzet bestaat al in de vorm van “rechts” maar dat wordt telkens de kop ingedrukt door de naastenliefhebberneukers , uit angst , grote angst . Het is raar dat IS de aanslag nog niet heeft opgeeist ! Ze zullen het te druk hebben met het voorbereiden van andere aanslagen. De dader zal wel als held en toekomstige martelaar zijn uitgeroepen door de meest vrome moslims . Dat er bloed kleeft aan de handen van Merkel en de verlichte geesten van Brussel ,dat is boven elke twijfel verheven . Het is mijn overtuiging dat “echte” vluchtelingen recht hebben op bescherming en opvang ! Zogezegde “fluchtelingen” uit landen die niet in oorlog zijn….wat komen die hier doen ? Dat is een vraag voor onze hooggeleerde Rik Coolsaet die eerst een grondige studie maakt vooraleer hij het
  juiste antwoord geeft …en daar mogen we niet aan twijfelen , want dat is een (zielige) “geleerde bol” . Ik heb ook nog geen reactie gelezen van onze heilige vader , de vertegenwoordiger van Christus op aarde , die zal natuurlijk “geschokt ” zijn !
  Bidden ,veel bidden samen met zijn aanhang van kardinalen ,bisschoppen en dergelijken , desnood in overuren ,ziet hij vermoedelijk als “de” enige oplossing Moordpartijen door de vrome Islam veroordelen , vraagt moed en dat ontbreekt bij de rooms katholieke kerk zoals indertijd toen het uitroeien van joodse medemensen volop aan de gang was ontbrak ook die moed om nazi’s openlijk te veroordelen . Nazi’s en extreme moslims ….ik zie weinig verschil behalve dat vrome moslims een baard dragen

 5. Bisschop Bonny zegt in GvA van zaterdag l.l ‘ik heb dit jaar veel verharding gezien, zoals de verkiezing van Trump. Die verharding in de lucht is zoals de radioactiviteit na de ramp in Tsjernobyl: ze kan veel besmetten’.

  Het zijn dus niet de terroristen, het is dus niet de harde islam, maar de kiezers van Trump, jij en ik die de wereld verharden door verkeerde keuzes. Om voor een partij te kiezen die niet door Bonny’s christelijke beugel kan, of wat hij tenminste onder dat christelijk verstaat. Maar misschien zou zijn grote baas hem wel uit de tempel jagen en niet op een zachte wijze.Die heeft daar nog voorbeelden van weggeven.

  • Anna, geef geen aandacht aan die pipo bonny want die sul zegt enkel wat hij “moet” zeggen.
   Persoonlijk ben ik atheïst maar streef naar veiligheid en leefbaarheid, ik heb geen enkel probleem met kerststalletjes want het hoort thuis bij onze cultuur en beschaving, ik laat me enkel niet zotdraaien door eikels zoals die bonny & co.
   Ik strijd voor onze veiligheid w.w.z. dat ik mij inzet voor 100% in het bestrijden van die … … … … barbaarse zwijnerij islam, de kanker in onze samenleving ons opgedrongen door een bende lafaards die er rijk mee worden.
   Van elke vorm van geweld heb ik een gruwelijke afkeer maar sommigen (?) wens ik het toe. Helaas zijn steeds onschuldigen slachtoffer want de schuldigen lopen rond met een enorme bewaking, ze durven zelfs nog niet alleen naar het toilet te gaan….

Reacties zijn gesloten.