Wat hebben Iran, Nazi-Duitsland, de VSA, onderzeeërs, UFO’s en E.T. met elkaar gemeen?

Iran: Obama is in werkelijkheid een buitenaards wezen

Obama alienU dacht dat Iran beweert dat de zionisten het Amerikaanse beleid bepalen?

Fout. Iran is nog heel wat gekker. Volgens Iran zijn het buitenaardse wezens die de Amerikaanse politiek beheersen en de touwtjes in handen hebben. Eerder regeerden zij Nazi-Duitsland.

Het Engelse dagblad Metro meldt:

“De regering van het machtigste land op aarde wordt eigenlijk gerund door een kwaadaardige groep Duitse nazi’s, die in werkelijkheid van buitenaardse oorsprong zijn, als wij het Iraanse persbureau mogen geloven.
Deze sensationele rapportage van Fars, het semiofficiële persbureau van Iran, beweert dat schimmige buitenaardse superwezens Amerika sinds 1945 hebben geregeerd, en dat klokkenluider Edward Snowden dit juist dreigde te ontdekken.
Snowden zou zelfs de Russische inlichtingendiensten hebben voorzien van ‘onweerlegbaar bewijs’ over de ware identiteit van Barack Obama en zijn mensen. Rusland beschouwt de informatie als ‘accuraat’.
De buitenaardse heersers over de wereld arriveerden in een onderzeeër in Nevada (ook al is dat niet aan zee gelegen) na het verliezen van de Tweede Wereldoorlog in 1945.”

Dit alles is te lezen op de site van Fars. Eerder beweerde het Iraanse regime ook dat Europa samen met ‘de zionisten’ achter IS zit.
Dit brengt ons op de vraag die de Israëlische Likoed premier Benjamin Netanjahoe terecht stelt:  “Wie kan toelaten dat een zo doldwaas regime met een zo gestoorde ‘Opperste Leider’ over atoombommen komt te beschikken? En dat met raketten, die niet alleen Israël, maar ook Europa kunnen bereiken?”

Geleend bij De Dagelijkse Standaard.  Dank aan Wes Hardin voor de tip.

4 gedachten over “Wat hebben Iran, Nazi-Duitsland, de VSA, onderzeeërs, UFO’s en E.T. met elkaar gemeen?

 1. Allemaal geleerden die hun opleiding kregen aan , vermoedelijk dezelfde befaamde Islamitische universiteit . Het zijn prominenten met een hoog IQ , niet in hun hoofd maar in hunne verwarde baard . Er zijn er bij die “bewijzen” dat de aarde plat is , de zon rond de aarde draait . Vrouwen die een auto besturen brengen hun eierenstokken in gevaar , enz enz .Het laatste nieuws , USA politiekers komen uit een ver verwijderd zonnestelsel . De vorige president van Iran beweerde wel dat Amerika hun klimaat manipuleerde . Ik heb toch mijn twijfels , of die knappe gasten in aanmerking kunnen komen voor een ere-doctoraat aan een westerse universiteit . In hun thuislanden geloven ze toch alles , wat die respect-afdwingers , liggen te lullen zeker als het woordje “Allah” hier en daar in hun teksten verschijnt , want dat is de garantie dat het allemaal echtig en techtig is

 2. In Israël zijn er anderen die er anders over denken, en niet van de minste!!
  Zie bruggetjes!!
  http://www.timesofisrael.com/ex-mossad-chief-calls-netanyahus-iran-speech-bullshit/
  http://www.washingtonpost.com/world/middle_east/israeli-security-veterans-speak-out-against-netanyahu-speech/2015/03/01/d6300530-c02c-11e4-a188-8e4971d37a8d_story.html
  De vraag is dan ook :”Is Netanyahu bezig met de belangen van Israël of deze van de Rothschilds”
  http://beforeitsnews.com/power-elite/2015/01/pentagon-warns-netanyahu-israel-will-not-be-rothschilds-greater-khazarian-empire-2447772.html
  Met de Rothschilds worden dan ook de Khazaren bedoeld, die geen enkele genetische verwantschap hebben met de echte Joden.
  Of gaat het conflict hier ook over olie en de belangen hierbij van de Rothschilds!!
  Zie bruggetje !
  http://osnetdaily.com/2014/12/rothschilds-secretive-iranian-oil-operation-just-blew-israeli-desert/
  http://www.theeventchronicle.com/study/israel-grants-oil-rights-syria-murdoch-rothschild/
  Zoals steeds spelen er zich achter de schermen andere zaken af, dan die waarover het zo gezegd gaat.

  • Misschien kan het nog in Vlaanderen, in Duitsland zou ik met de volgende uitspraken voor de rechter staan :
   De leer van de koran maar eveneens het judaïsme (ik bedoel hier niet de religie en het jood zijn) verdedigen ervaar ik als ziekelijk.
   Feiten uit de geschiedenis tot op heden, ontelbare uitspraken van moslim en joodse autoriteiten, persoonlijke ervaringen hebben mij inzicht gegeven.
   De gedachten wereld van beiden is vijandig en mijn aanklacht, mijn j’accuse, is doeltreffend.
   Bovendien is het antijudaïsme niet met WOII en de collectieve betichting van schuld ontstaan en zal er dan ook niet samen met verdwijnen.

Reacties zijn gesloten.