Wanhoop in SPD-kringen

vluchtelingen welkom, het einde van europaEen wanhoopskreet bij de SPD-conferentie in de Reichstag.  Chaos in München.  Moet de noodtoestand uitgeroepen worden?  Zelfs indien, het zou niets helpen, omdat iedereen, alle hulpinstanties aan het einde van hun krachten staan. De Beierse veiligheid is in gevaar.  Het einde.  Der Untergang.

 

 

8 gedachten over “Wanhoop in SPD-kringen

 1. Na 70 jaar kent Duitsland opnieuw zijn Untergang . De eerste maal in het teken van de wrede Nazi’s . De tweede maal in het teken van de “”naastenliefde en het begrip voor andermans leed !

 2. Misschien moeten de Russen (Poetin) nogmaals orde op zaken gaan stellen in Berlijn, en als het voor hem gelijk is, ook maar de rest van Europa moslimvrij maken.

 3. Alles verloopt volgens plan, het Coudenhove Kalergi plan!!.(met de geplande vreemdelingeninvasies)
  Het gaat hier niet alleen om deze vluchtelingeninvasies maar ook om de sancties tegen Rusland en het recente VW probleem waar ook een verborgen agenda achter schuil gaat:
  Enkele bruggetjes :
  http://www.t-online.de/wirtschaft/unternehmen/id_75573102/regierungen-weltweit-werden-gegen-vw-aktiv.html
  Een citaat :
  “Die USA haben mit Diskreditierung und Abbau der deutschen Industrie begonnen. Die USA-hörigen Staaten führen das Werk zu Ende! TB”(=einde citaat).
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/09/26/deutschland-bittet-usa-um-ende-der-russland-sanktionen/
  Geopolitik
  Deutschland bittet USA um Ende der Russland-Sanktionen
  Deutsche Wirtschafts Nachrichten | Veröffentlicht: 26.09.15 15:12 Uhr | 59
  Een citaat :
  “Kommentare
  Die Bundesregierung bekommt ein mulmiges Gefühl: Sie wurde von den Amerikanern in eine doppelte Falle gelockt. Mit den Russland-Sanktionen brachen die Exporte ein, mit dem Abgas-Skandal wird die wichtigste deutsche Branche angegriffen. Doch mehr als ein Hilferuf ist nicht möglich – Deutschland sitzt in der Falle.”(=einde citaat)
  Over “Dieselgate” en de verborgen agenda’s die er achter schuil gaan met ook “technische uitleg” (dit laatste voor de kenners, waar ik niet bij ben!!) :

  http://www.t-online.de/wirtschaft/unternehmen/id_75573102/regierungen-weltweit-werden-gegen-vw-aktiv.html
  “Die USA haben mit Diskreditierung und Abbau der deutschen Industrie begonnen. Die USA-hörigen Staaten führen das Werk zu Ende! TB”(=einde citaat)

  http://www.pi-news.net/2015/09/vw-katastrophe-nur-wegen-gruenem-fimmel/

  https://www.lewrockwell.com/2015/09/eric-peters/the-vw-scandal/
  “This could kill VW – until recently (until last week) the world’s largest car company.
  But unlike say the exploding Pinto fiasco this is not a story about defective cars. It is a story about defective public policy”(=einde citaat)

  http://www.zerohedge.com/news/2015-09-21/bailout-world-volkswagen-cheating-fine-20-times-higher-gms-killing-174-people

  http://www.deutscherarbeitgeberverband.de/aktuelles 2015_09_24_dav_aktuelles_dieselgate.html
  “Dieselgate –
  NGOs treiben die Zerstörung der deutschen Automobilindustrie voran”(=einde citaat)
  De reacties van de SPD getuigen dan ook van een verregaande schijnheiligheid, deze partij zit immers mee “in de slag” om Duitsland te vernietigen.
  Als er dan sprake is in de voormelde bruggetjes van de USA, dan gaat het over diegenen die er de werkelijke macht in handen hebben.
  De volgende domino die vermoedelijk zal vallen in het kader van de samenzwering is de Deutsche Bank :
  http://www.armstrongeconomics.com/archives/37443
  De Deutsche bank in dezelfde rol dan als van de Lehman brothers bank!!
  Dit alles is alleen maar mogelijk door “verraad”!!!
  Zie in dit verband de “Atlantikbrücke” :
  http://de.verschwoerungstheorien.wikia.com/wiki/Atlantik-Br%C3%BCcke_e.V.
  (zie ook de verwijzing naar het PNAC!!!)
  http://www.heise.de/tp/artikel/8/8114/1.html
  We dienen echter geen “leedvermaak” te hebben over de ondergang van Duitsland, want als Duitsland definitief uitgeschakeld is, dan is de rest van Europa dat ook(Vlaanderen inbegrepen).

 4. @ Lovenaar.
  Leedvermaak vind ik een afschuwelijk woord. Zich verheugen in de tegenslag van anderen. Jaloezie, nijd, woede zijn nog natuurlijke opwellingen, leedvermaak niet. Het getuigt van een slechte inborst.

  • Anna,
   Ik heb geen leedvermaak, in tegendeel. Er zijn er anderen die dit wel hebben, en meer dan U denkt !!! Spreek met franstaligen en het woord “les sales boches” valt direct!!!
   Ter info een ander vb :
   https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2015/09/22/umgekehrter-rassismus-unbestrafte-juedischer-muslimischer-drang-die-weisse-rasse-auszurotten-durch-voelkermord-und-multikultur/
   De webstek van “Der Honingmannsagt” bevat nog andere voorbeelden !!
   Dit leedvermaak vindt anderzijds wel zijn oorsprong in afgunst en nijd!! Dit leedvermaak is dan ook een vorm van wraak, die volgt uit deze afgunst en nijd.
   Het inspelen op de afgunst en nijd, is de geliefkoosde bezigheid van alles wat rood en groen is.
   Wat met Duitsland gebeurt op macro niveau, gebeurt dagelijks op micro niveau in onze maatschappij.
   Een groot deel van diegenen die betogen voor open deuren, gastvrijheid, solidariteit , menselijkheid… en ander dergelijk gelul, zijn enkel bezig met wraak te nemen. Het komt er op aan anderen die er tegen zijn, er doen voor op te draaien !! Oh wat doet dat deugt!!! Het is dit soort dat dagelijks “leedvermaak” heeft !!
   Een citaat met bronvermelding:
   Andreas Tögel I 02.09.15
   Von Heuchlern und Verrätern
   „Es ist einfach, auffallend mitfühlend zu sein, wenn
   andere dazu gezwungen sind, dafür die Kosten zu tragen”
   (Murray Rothbard).(=einde citaat)
   Ik heb reeds meermaals verwezen naar de factor “afgunst en nijd, en de daar uit volgende haat & wraak”. Dit psychopathologisch aspect wordt danig verwaarloosd in de allesomvattende problematiek waarmee we nu geconfronteerd worden.
   Er is nu eenmaal een soort dat genoegen schept in de ellende van diegenen op wiens kosten ze leven, en die ziek dan wel zot worden als er die ellende niet is.
   Een psychiater vertelde mij ooit dat tijdens WO II de “zothuizen” leeg liepen. Er was “ellende” en dus waren er al een deel die zich beter voelden!!!!

  • Zou men zich niet mogen verheugen als rood en groen serieuse kletsen krijgen bij verkiezingen , ten voordele van VB …..Ik zou echt leedvermaak hebben , ik zou mij echt “verheugen” Ik wist niet , dat ik een slechte inborst had ! Ik zou mij kunnen “verheugen” als al die “grootroepers” Welkom Vluchtelingen “”” slachtoffer werden van hun fratsen , er zijn enorm veel toestanden die voor mij heugelijk kunnen zijn … een verkrachter die ……… enz enz

  • In een put vallen is tegenslag, en daar moet je niet mee lachen. In een put vallen die je zelf gegraven hebt is ook tegenslag, maar daar mag mee gelachen worden. Dat noemt dan leedvermaak en het is natuurlijk.

   • Zoals men in het Duits zo mooi zegt: Schadenfreude ist die schönste Freude!”

Reacties zijn gesloten.