5 gedachten over “Poetin: “Alleen het Syrische volk kan beslissen…

  1. Het Syrische volk zal kiezen voor zijn huidige president en terecht . Een president die de Islam genegen is maar geen graten ziet in andere godsdiensten , geeft blijk van een groot respect en verdraagzaam voor de keuze van “anderen”. Ik heb meer vertrouwen en bewondering voor Poetin dan al die westerse “amateurs” Ze verwijten Assad schending van mensenrechten , dat zou kunnen , maar wat met de Saoudi’s 1000 zweepslagen voor een vrije menings-uiter , onthoofden en kruisigen van een minderjarige , tenminste dat zijn ze van plan. Onze groooten der aarde rapen al hun moed bijeen en protesteren met een piep-stemmeke , want het zijn Saoudi’s en zijn rijk , heel rijk en hun olie is onmisbaar …Leve Poetin…. Leve Assad

  2. Sommige landen functioneren blijkbaar alleen onder een dictator: Irak, Libie, Syrie. Neem die weg en je hebt anarchie en burgeroorlog, en vooral: een gigantische vluchtelingenstroom. Maar mss is het net dat laatste wat het Westen op het oog had?

  3. Dat klopt als een zwerende vinger Frans . Het zijn volkeren die enkel onder de knoet kunnen functioneren . Het beste bewijs kun je vinden in hun mentaliteit als ze in een beschaafd wereld terechtkomen Zij krijgen vrijwel onmiddellijk een grote smoel en ze eisen dit en ze eisen dat , bovendien zijn ze vlug gekwetst als ge niet naar hun pijpen danst . Je geeft een vinger en voor je het weet zijn ze weg met heel uw arm.

Reacties zijn gesloten.