Waarschuwing: agressieregistratiesysteem

Een man van middelbare leeftijd gaat ergens in Nederland naar het gemeentehuis om zijn rijbewijs te laten verlengen.  Achter het loket zit een vrouw met een islamitische hoofddoek.  Hij maakt na het overhandigen van alle nodige documenten een cirkelbeweging boven zijn hoofd.  Meer niet.

De volgende dag ligt er de hierboven gepubliceerde brief in zijn bus.  Hij zou zich beledigend of discriminerend gedragen hebben en zijn naam prijkt nu in het agressieregistratieregistratiesysteem van zijn gemeente.  Bij herhaling zal hem de toegang tot de gemeentelijke loketten ontzegd worden.

Volg het bruggetje naar zijn verhaal.

FT

2 gedachten over “Waarschuwing: agressieregistratiesysteem

  1. Ik begrijp het niet ! Is het al zover gekomen ! Het is toch gewoon een gebaar van meningsuiting Die brief zal er gekomen zijn op klacht van die loketmadam . Die vrijemeningsuiter had beter een tik op hare smoel gegeven en als verklaring voor die daad , dat die madame oneerbare voorstellen heeft gedaan en hem bovendien gevraagd , hoe groot zijn piemel wel is . Het is het ene woord tegen het ander . Ik dacht zelfs , althans bij ons dat het dragen van een goed zichtbaar kruisje verboden is , levensbeschouwelijke symbolen , maar een kopvod , geen probleem in Gent bv. Heel dat circus hang zo mijn ……uit .

    • Rene let een beetje op uw woorden, een dame die voor de godsdienst van de vrede en van de liefde is mag je toch zo niet bedreigen en moet je liefdevol behandelen dat is toch wat BDW wenst en waarvan hij zich onderscheidt van die racisten van het Vlaams Belang

Reacties zijn gesloten.