Waarom de rijke Golfstaten geen vluchtelingen opnemen

Groeiende kritiek op Golfstaten en Saudi’s die geen vluchtelingen opnemen: ‘Zij zijn de echte ongelovigen’ 
De BBC geeft een overzicht van de toenemende kritiek richting rijke Golfstaten en Saudi-Arabië. Die landen blijven helemaal passief terwijl zich in hun regio een humanitaire crisis afspeelt.  Lees verder…

Wie meer wil weten over islamitische gastvrijheid verwijzen wij naar Hadith 15, waaruit blijkt dat gastvrijheid beperkt is tot één dag en één nacht.  Bij een overschrijding van deze termijn moet toelating aan de gastheer gevraagd worden.  Niet de moeite om voor 24 uur tentenkampen te bouwen.  Komt daarbij “Wie zijn buurman tot last is, is geen gelovige”, waarmee het verwijt bovenaan teruggekaatst wordt en we terug bij de islamgeschriften, de bron van alle wijsheid, beland zijn.

FT

 

 

 

6 gedachten over “Waarom de rijke Golfstaten geen vluchtelingen opnemen

 1. Hadden wij maar het karakter vd arabieren…
  Ik vraag mij trouwens af of de cartoon met de asiel weigerende arabier wel zou kunnen in een europese krant, want een Arabier negatief voorstellen, dat doe je niet.
  En Kenneth Roth, de gifspuitende jood, heb ik ook niks horen zeggen over golfstaten die alleen maar toekijken. HRW=Hypocrite Rights Watch?

 2. Mekka heeft het grootste hotel ter wereld met 10.000 kamers. Waarom roepen hun schaapslachters eens niet op om solidair te zijn met hun geloofsgenoten, ipv de roeptoeter van het Vaticaan? Waarschijnlijk omdat het van beiden in hun programma staat door de wereld te islamiseren, de kerken te vervangen, het volk herop leiden en de geschiedenis te herschrijven met het begon allemaal in het jaar 500, de aarde is plat en van de rest spreekt men niet meer.

 3. Victor Orban, de Hongaarse premier, en één vd weinige realisten in de EU, heeft het juist verwoord: de invasie is geen europees, maar een duits probleem. Zij immers trekken de moslims aan met uitspraken als ‘de islam hoort bij D’, en ‘D is een immigratieland’, met hun welkomstcomités, hun rijkelijke voorzieningen en uitkeringen, en niet te vergeten hun geile vrouwen voor vooral jonge alleenstaande mannen met hun ‘zuiderse flair’.

 4. En er is nog meer goed nieuws: Juncker heeft het contingent te verdelen ‘vluchtelingen’ opgetrokken van 40k naar 160k, zijn lijfspreuk indachtig:
  “Wij beslissen iets. We brengen dat dan in het midden en wachten enige tijd om te zien wat er gebeurt. Volgt er geen misbaar, breekt er geen opstand uit – want de meesten begrijpen toch niet wat er werd beslist – dan gaan we weer wat verder. Stap voor stap, tot er geen terugkeer meer mogelijk is.”

 5. Puntjes op de i in verband met de aanhoudende verwijten over racisme : moslim zijn betekent dat je tot een bepaalde religie behoort en niet tot een ras. Het feit dat je die religie niet liefhebt maakt je niet tot een racist, alleen tot een persoon die niet in dezelfde voorschriften en zaken gelooft die betrekking hebben op die religie.
  Niemand wordt voor racist uitgescholden die antikatholiek is het getuigt dus van een doorgedreven boosaardigheid om iemand voor racist uit te schelden die anti-islam is.

Reacties zijn gesloten.