Eurojust… contradictio in terminis

INVASIEWat een verrassing: volgens geheime informatie zouden er moslim terroristen van I.S. infiltreren tussen de asieleisers.  Iets wat elke normaal denkende burger al lang wist.   Eurojust is daar nu ook achter gekomen. Waarschijnlijk dankzij het inclusief onderwijs.

Eurojust
Eurojust is een organisatie die de samenwerking tussen de gerechtelijke autoriteiten in de hele EU in de strijd tegen grensoverschrijdende zware criminaliteit ondersteunt.
De situatie is alarmerend, want we zien dat het geld van mensensmokkel terrorisme financiert en dat deze smokkelroutes door leden van Islamitische Staat worden geinfiltreerd.

Terrorisme
Consinx heeft tegen de Associated Press verteld dat ze die informatie kreeg toegespeeld in het kader van de inspanningen die Eurojust levert om de landen in de EU te helpen om illegale immigratie, terrorisme en grensoverschrijdende criminaliteit te bestrijden.
Ze wilde niet ingaan op de details. Het is volgens haar nog niet duidelijk welke problemen de infiltratie van de terroristen voor de wetgevende machten van Europa betekenen, maar voegde er wel aan toe dat de terreurbeweging Islamitische Staat de opbrengsten van mensensmokkel gebruikt om terrorisme te financieren.

routes bootvluchtelingen ISIS terrorismemonitor.nlIntussen gaf Israël negatief reisadvies voor Europa.  Is er groot alarm in Nederland.  Koopt I.S. stukken grond in Bosnië-Herzegovina om er trainingskampen op te richten.  Maar voor Eurojust is het “nog niet duidelijk welke problemen de infiltratie van de terroristen voor de wetgevende machten van Europa betekenen.”

Terrorisme Monitor

 

18 gedachten over “Eurojust… contradictio in terminis

 1. Het is nu al zover gekomen dat iedere instantie waarvan de naam begint met ‘Euro’ mij verdacht klinkt…

 2. De joden op hun best: hier stoken ze als de beste om ons aan te zetten zoveel mogelijk immigranten, vooral moslims, op te nemen, om hun eigen onderdanen vervolgens te verwittigen dat het er gaat stuiven tgv …moslimterrorisme.
  Niets aan te doen, het is genetisch, zoals alles genetisch bepaald is.

   • Jazeker, ik doe niet wat ik wil, maar wat mijn genen mij opdragen. Vroeger noemde men zoiets: ‘het zit in zijn bloed’ of: ‘zo vader zo zoon’. De moslims noemen het ‘de wil van Allah’.
    Hoe komt het anders dat kinderen van bv dokters meer kans maken om zelf ook dokter te worden, of dat kinderen van politiekers meer kans maken (in Belgie zelfs véél meer kans) om zelf ook politieker te worden?

  • Gisteren op tv de beelden van Michel, Jambon, BDW en nog enkele met een keppeltje op het hoofd om de grootste joodse school in Antwerpen te bezoeken. Hun bodyguards leken er van vrijgesteld en vraag me af of onderwijs inspecteurs ook verplicht worden om zo’ n keppeltje op te zetten. Michel deelde mee dat al 4 miljoen euro gespendeerd werd voor de veiligheid van die medeburgers.

 3. Vroeger werd 136 IQ als een minimum aanzien om aan een universiteit te slagen. De president van Eurojust, Michèle Coninsx, ging naar de VUB, waar 13,6 voldoende lijkt te zijn om te slagen als criminoloog.

 4. Wie kent dat liedje niet …Laat het zacht in uw geest spelen …………………………
  “”””””Beelden uit mijn kinderjaaaren … vol geluk en stille vree ….trekken somtijds kalm en rustig aan mijn peizend oog voorbij….denk nog dikwijls aan die da-aa-gen””””” …..Inderdaad zijn wij geen “gelukzakken” ? . Diegenen , zoals ikzelf geboren rond het einde WOII . Hebben wij geen gouden tijd mogen meemaken . Toen was de socialistische partij nog niet ” anders ” Van groen was er nog geen sprake , hun leiders van nu , zaten nog in de kleuterschool , Onkelinx Laurette , Bert Anciaux , Mie Vogels kregen nog kletsen rond hun oren als ze niet wilden luisteren of vlogen in de hoek !…. Allah kenden wij enkel uit het sprookjesboek , “duizend en een nacht ” . Slechts eenmaal per jaar kregen wij een neger te zien , onze zwarte Piet . Een tjoek tjoek of een Abou Cha Cha was een bezienswaardigheid ….nog vroeger was hij , Rudolf Valentino , de vrouwenheld , de sjeik op het witte paard , ieder vrouw droomde ervan door hem geschaakt te worden met exotische , erotische nachten tot gevolg…. Moskee , minaretten wat was dat ? Wie had durven denken dat “spel zonder grenzen olv meester Bakeliauw (of zoiets) ” zou uitgroeien tot wat het nu geworden is …. Wij zijn ook voor een tweede keer “gelukzakken” We moeten het allemaal niet meer meemaken ! De overrompeling van de beschaafde wereld door een legertje achterlijke middeleeuwers met alle gevolgen . Spijtig voor onze kinderen en kleinkinderen . Allahu Akbar uitspreken kan misschien in de toekomst nog hun leven redden !

  • Rudolf Valentino heeft mannen laten dromen. Hij hoefde toen nog niet uit de kast te komen, want zij die tot dezelfde soort behoorden wisten het en konden alleen maar meewarig lachen met dromerige vrouwen. De andere vrouwenheld, Rock Hudson, trouwde voor de galerij om de dames dromerig te houden en kwam uit de kast toen de tijd er rijp voor was en zijn aids niet meer verborgen kon blijven.
   Toen we de voor ons tot dan toe niet gekende beelden van aids lijders te zien kregen, werd ook beetje bij beetje bekend dat al die zogezegde door honger uitgemergelde Afrikanen, waarvoor we in onze portemonnee moesten tasten, niet de hongerdood maar de aidsdood waren gestorven.

 5. Vermits Vlaams-Nationalisten een geviseerde groep zijn vraag ik of die groep een rampenplan op maat kan opstellen en dit naar het voorbeeld van het Forum der Joodse Organisatie, want we kunnen exact dezelfde doelstellingen in dezelfde woorden van die organisaties aanhalen : we zijn een heel complexe gemeenschap met heel eigen sociale, culturele en religieuze achtergronden. Zo worden jonge Vlaams-Nationalistische nabestaanden best opgevangen door Vlaams-Nationalisten en mogen Vlaams-Nationalisten bij noodopvang geen halal voeding krijgen. Het kan ook niet dat Vlaams-Nationalisten, in geval van een ziekenhuis opname, zich in dezelfde kamer bevinden met niet Vlaams-Nationalisten.
  Bij de opmaak van het rampenplan zijn diverse Vlaams-Nationale organisaties betrokken die aan tafel moeten zitten met eigen veiligheidsdiensten, eigen sociale diensten, onderwijs, eigen ambulancedienst enz.
  De bedoeling is dat het interventieplan dat daaruit voortvloeit, zal worden ingeschoven in het stedelijk rampenplan. Bij eventuele calamiteiten wordt het zo mogelijk om rekening te houden met de specifieke noden van eventuele Vlaams-Nationale slachtoffers. En dan denken we zeker niet alleen aan aanslagen, maar net zo goed aan ontploffingen of branden.
  Om trauma’s te verwerken kan bij koninklijk besluit een algemeen rampenplan worden opgesteld voor hulpverlening, want het is van groot belang dat de nazorg meteen afgestemd wordt op de culturele voorschriften die gelden binnen de Vlaams-Nationale gemeenschap. Onderzoek wijst uit dat de verwerking van trauma’s en depressies veel beter verloopt wanneer er rekening wordt gehouden met specifieke vereisten inzake omgaan met gewonden en hun familie binnen die Vlaams-Nationale gemeenschap.

  In dit kader en naar het voorbeeld van het Forum der Joodse Organisaties vraag ik aan minister Michel al 4 miljoen steun, steun die nog aanzienlijk kan uitgebreid worden.
  Tevens heb ik mijn eerste voorstel : de gewonde Vlaams-Nationalisten mogen onder geen beding een kamer delen met een niet Vlaams-Nationalist met het oog op hun culturele achtergrond och enig voedsel toegediend krijgen dat eveneens in strijd is met die achtergrond.
  Verdere voorstellen zijn meer dan welkom.

   • Op ATV waren de directrice van het Antwerps Atheneum en een leerkracht aan het woord. Het pas gerenoveerde herenhuis in de Van Ertbornstraat is al te klein om alle minderjarige vluchtelingen op te vangen en hen een jaar een Nederlands taalbad te geven. Meestal kwamen ze uit Afghanistan, onbegeleide minderjarigen met daaronder zwangere meisjes, nog kinderen zei de directrice. De grootste toestroom moet nog volgen.
    Dan kwam Marinower aan het woord : wij hebben al die kinderen opgevangen en hen Nederlands geleerd. Veel meer had hij daar niet aan toe te voegen. Hoeveel kinderen de 33 joodse scholen, waarvan de meeste gesubsidieerd, hebben opgevangen vertelde hij er niet bij. Ik doe het in zijn plaats 0,0.

 6. EUSSR, Eurojust, Europol ….zijn instrumenten in dienst van de NWO.
  Het enige waar ze mee bezig zijn is het neutraliseren van het verzet tegen deze NWO. Al de rest is geen probleem, het maakt immers deel uit van de strategie die er op gericht is onze westerse maatschappij te vernietigen.
  Michèle(ke).. C. weet dit maar al te goed. Om te komen waar ze nu zit, moet men immers betrouwbaar en “chanteerbaar” zijn. Het gevolg is dan ook dat ze zeker nooit de waarheid zal zeggen en schrijven over wie er werkelijk schuilgaat achter ISIS en soortgenoten, en over de verborgen agenda’s die in volle uitvoering zijn.
  Dat Israël een negatief reisadvies geeft voor Europa wil veel zeggen. Israël heeft in het verleden nog al waarschuwingen gegeven, en ze zaten er nooit veel naast.
  (dit laatste kan ook moeilijk gezien ….!!!).
  De uitspraken van Michèle(ke) C. staan dan ook stijf van de leugens..
  Aan gebrek aan inlichtingen kan het zeker niet liggen. Als Eurojust kennis te kort komt, ondanks al de duurbetaalde specialisten, zijn er nog altijd de “gratis bronnen” op internet, waaronder Golfbrekers. Als Nederlandstalige kan dit voor haar dan toch geen probleem stellen.
  Michèle(ke).. je was beter substitute bij het parket Brussel gebleven en je daar dan beziggehouden met de “gebroken armen en benen”, in plaats van je te verlagen tot “spreekbuis” van een NWO die samenzweert tegen onze westerse maatschappij.
  Een “spreekbuis” die zich dan onsterfelijk belachelijk moet maken met het verkondigen van “leugens en bedrog”. Iedereen die het wil weten, weet immers wat er gebeurt, en wie er verantwoordelijk voor is. Of Michèle(ke) in de rol van “Comical” Ali. Kindje toch !!!

Reacties zijn gesloten.