Waarmee onze stelling bevestigd wordt!

moskeetankZe beginnen als culturele vereniging ter bevordering van de integratie.  Religieuze erkenning.  Dan volgen de eisen.  Vervolgens beschuldigingen, verontwaardiging, gekwetste gevoelens.  Met steeds meer financiële middelen om te sussen. Tot het doel bereikt wordt.

Nieuwe partij in Wenen: “Gemeinsam für Wien”.  Elke tweede Wiener zou vreemde wortels hebben.  De sossen en andere “traditionele” partijen zijn verontwaardigd.  Na al het gepamper krijgen ze een mes in de rug.  Tja…

5 gedachten over “Waarmee onze stelling bevestigd wordt!

 1. In de video wordt gesproken van 1 op 4 stemgerechtigden met vreemde wortels. Als elke 2e Wiener vreemde wortels heeft zoals vermeld, betekent dat dat de jeugd volledig vreemd zou zijn, en dat lijkt mij toch ook wat overdreven. Er zouden echter nog andere vreemdenpartijen kunnen volgen, zoals Serviers, Roemenen…
  De sossen worden gehalveerd, en dat in hun links bastion

  • Lang geleden dat je in Wenen bent geweest, Frans? Niet alle inwoners zijn stemgerechtigd. Nog niet. Binnen een tiental jaartjes.

 2. Ik was de eerste maal in Wenen in 1989, de laatste keer in 2013 met mijn neef. Het was een verschil van de dag tegen de nacht. Hierbij dient men dan een onderscheid te maken tussen het Wenen binnen de ring en er buiten. Mijn neef verschoot zich een bult.. In de bussen, trams en metro in de buitenwijken waren we op sommigen plaatsen de enige blanken!!
  Zoals in alle groten steden in de EUSSR is het ook in Wenen om zeep.
  In de rubriek Österreich op de webstek van Hartgeld is er een dagelijkse bloemlezing van de exploten van de verraders en van de bezetters!!.
  De Roemenen gaan ook meedoen !
  http://www.krone.at/Oesterreich/Wien-Wahl_Auch_Rumaenen-Partei_will_mitmischen-Positiver_Wandel-Story-463620
  De Serviërs weigeren mee te doen , in afwachting dat ze een eigen partij hebben!!
  http://www.kosmo.at/serben-aufgerufen-wien-wahl-zu-boykottieren/
  Er is ook nog een Gemeindebau partij !!
  http://diepresse.com/home/panorama/wien/4783315/GemeindebauPartei-will-gegen-die-SPO-antreten-?_vl_backlink=/home/index.do
  Zoals men kan zien, zitten we in Wien volop in de multiculturele rijkdom!
  Waar is de tijd van :”..Wien,du Stadt meiner Träume.Wien,Wien,nur du allein”
  Zie bruggetje met video(met gezongen versie). !!!
  https://www.youtube.com/watch?v=wezMOuNkezU
  Momenteel is het echter een “nachtmerrie”.
  Een anekdote :
  Een tiental jaar geleden zat in in de trein van Wenen naar Graz in een compartiment met 5 oudere Oostenrijkse vrouwen. Nieuwsgierig als ze waren vroegen ze wie ik was en van waar ik kwam?? Toen ze wisten dat ze konden vrij uit spreken, ben ik gedurende uren geconfronteerd geweest met een litanie van klachten over wat er zich toen ook al afspeelde in Wenen. Het belangrijkste voor hun was echter , dat ze het eindelijk tegen iemand hadden kunnen zeggen, zonder vrees voor represailles, want “Feind hört mit….” .
  Het doet denken aan onzaliger tijden.

  • Nog een anekdote: de dochter van een jeugdvriend studeert farmacie in Wenen. Tussendoor werd ze zwanger en kreeg ze een zoontje. Een blond kindje van een even blonde vader. Zij woont in de Afrikaanse wijk. Naar het schijnt zit een groot aantal van de bevolking der evenaarslanden in Wenen. Toen zij in een winkel met de kinderwagen wachtte aan de kassa keken andere, gepigmenteerde, klanten in de wagen om de baby te bekijken waarop ze zich gedegouteerd afwendden met de uitroep: “Oh-no, it’s white!” Een blanke moeder in Wenen met haar kind… Men ging er gewoon vanuit dat het product in de kinderwagen het kweekresultaat was van een negeralliantie.

   https://youtu.be/ul3exTC7344

Reacties zijn gesloten.