Waar is het veilig?

Islam heeft niets te doen met islamWaar kunnen we nog heen?

Nergens is men nog veilig: noch thuis, noch elders in Europa, noch in de vakantielanden aan de Middellandse Zee.  Vijf minuten, – wat zeg ik? – vijf seconden pech en je hebt prijs.  De commentaren op de aanslag in Tunesië en de eerdere terreuraanslagen in Egypte  “Ga niet naar een moslimland” houden geen steek.  Wat dan met de aanslagen in Madrid, Londen, Brussel, VSA, Australië, zwart Afrika, Parijs en elders?  Wie zegt dat ze hun stammenoorlogen niet ook in een 5-sterren hotel in Zwitserland uitvechten? Misschien is de directe omgeving van een asielcentrum nog de veiligste plaats…

Moeten we allemaal in een quasi onzichtbaar gehucht gaan wonen?  Een hutje op de hei?  Gaan het leger ons beschermen?  Welk leger? Tegen wie, tegen wat?  De vijfde colonne werd en wordt met toeters en bellen binnengehaald.  Laat ze maar komen, de lieverdjes die de godsdienst van de vrede promoten.  Stuur ze naar de zondagsschool. Doe zo maar voort.  Tot we allemaal in schuilkelders moeten zitten.  Wie krijgt er een toegangsticket?  Is het politiek-correct, is het democratisch, is het in overeenstemming met de mensenrechten een  “gearriveerde” neo-belg de toegang te ontzeggen?  Dankzij de EU, de poco politici, de linkse meute die meende hun politieke toekomst te kunnen verzekeren met de aanvoer van hopelijk-links-getint kiesvee.    Grote fout.  Zodra ze met voldoende neo-kiezers hier neergestreken zijn,  nemen ze het zaakje over.  Exit EU, exit Groen, exit SP-a, exit N-BA, exit blauwe winddraaiers.  De staatshervorming en de transfers zijn dan het minste van onze zorgen. De adoptie van de Prachtlanden  wordt onze ondergang.

Vakantiekiekje IS-terrorist tussen toeristen

Gruesome: Isme's beach images are in stark contrast to Isde's activities over the border in Syria in recent months - where he happily posed alongside mutilated corpses and severed heads

De bekende ISIS-terrorist, Sari Dayi, heeft vakantiefoto’s van zichzelf op Facebook gezet waarop hij poseert te midden van een populair Turks strand waar veel Westerse toeristen zich bevinden. De foto wakkert de vrees aan dat de terreurgroep een aanslag voorbereidt die gelijkaardig is aan het bloedbad op het strand van Sousse in Tunesië in juni.

Op andere foto’s die Dayi , een Turkse aanhanger van ISIS, op zijn Facebookprofiel postte, is te zien hoe hij trots afgehakte hoofden vasthoudt in Syrië. De voorbije twee weken gebruikte Dayi zijn Facebookaccount ook om ‘in te checken’ in verschillende Turkse toeristische hotels aan de Zwarte Zee. Het Facebookprofiel van Dayi werd ondertussen verwijderd.
Ga naar DailyMail.

FT

 

 

9 gedachten over “Waar is het veilig?

 1. Vroeger hadden wij die problemen niet, dus alles moet weer worden als voorheen: Europa moslimvrij, de EU terug EEG, en de frank terug van weggeweest. Weg met de duitse dominantie en linkslastigheid.

  • Euh… wij dachten eigenlijk dat ze in 1945 vertrokken waren…

   • Waarom zijn Merkel, Schaüble, Schulz & Co dan niet weg te branden van mijn tv- en pc-scherm?

   • Ze waren beter gebleven .
    08.05.1945 is immers het begin van de ondergang van Europa(= het Avondland), waar we momenteel in het eindstadium zitten.
    Zonder een mirakel is de ondergang definitief.

  • Helemaal met u eens en vooral grenzen opnieuw sluiten. Zojuist een tv programma waar die linkse gutmens beweert dat het binnenhalen van die gelukszoekers goed voor onze economie zou zijn. Asielzoekers spreken geen woord Nederlands, fokken als konijnen en kunnen alleen hun hand ophouden. Als er geen werk is voor ons, hoezo dan wel werk voor die mensen?
   Genoeg is genoeg, dit gaat helemaal ten kosten van de eigen bevolking.

 2. Zonder een democratisch concentratiekamp zullen we gruwelijk ten onder gaan.

 3. Wie nu nog naar een Mohamedaans land op vacantie gaat, die VRAAGT erom om zijn keel te laten oversnijden.

  • Karel Martel, dat is nu eens een schuilnaam naar mijn hart en eveneens naar het hart van de grote historicus Jacob Burckhardt die Karel ‘de grote stichter van een nieuwe christenheid in het Avondland noemde. Zonder hem had de vlag van de profeet waarschijnlijk eeuwen op de ruïnes van Frankrijk gewaaid’. Sinds 1990 relativeren de nieuwe geschiedschrijvers Burckhardts werk, maar daar trek ik me niets van aan.
   Ben al begonnen met naar de uitrusting van Jahinde Darc (in Frankrijk vervormd tot Jeanne D’ Arc) op zoek te gaan, om samen te kunnen vertrekken. Allemaal in de hoop dat Martel jr de gaven van Martel sr heeft. Een pluspunt is : we hoeven helemaal niet naar Potiers op te trekken. We starten in Antwerpen, om over Mechelen Brussel te bereiken.

   Een andere Burckhardt met als voornaam Ludwig, bereisde jaren Arabië om één en ander aan de weet te komen. Gelukkig heeft hij het niet voor zichzelf gehouden en kunnen we genieten van een oordeel uit het werk van de Moorse geschiedschrijver uit de 14 e eeuw, Mohammed Ibn Khaldun, zelf een halve Arabier : ‘kijk om je heen, bekijk alle landen dewelke sinds de oudste tijden door de inwoners van Arabië overwonnen werden. De civilisatie en de inwoners verdwenen uit die landen, ja zelfs de bodem scheen zich bij hun aanraking te veranderen en dor en onvruchtbaar te worden.’ (Uit het Duits door mezelf vertaald).

Reacties zijn gesloten.