Waar is het “klinkt het niet, botst het maar” Nederland gebleven?

Ongehoord Nederland moet en zal monddood gemaakt worden. Af en toe gebeurt dit zelfs letterlijk. Zoveel is duidelijk. Voor de vrijheid van meningsuiting is er geen plaats. Pim Fortuyn (2002), Theo van Gogh (2004) en Peter R. de Vries (2021) zijn slachtoffers op het ereveld van het vrije woord. En zo zijn er meer, weliswaar zonder dat er bloed vloeide. Er zijn ook andere effectieve methodes: via justitie, via toelatingen, via smaad, via beroepsverbod. Zoals bv. de uitgeverij De Blauwe Tijger, mediakanalen van verschillende ongewenste herauten en de zender Ongehoord Nederland met alle verbonden nieuwskanalen op het internet.

“… Ongehoord Nederland draagt een doornenkrans en dreigt nu echt ieder moment gekruisigd te worden. Omdat Raisa weleens ‘neger’ zei, Thierry en Wybren rare wereldbeelden hebben en Filip Dewinter een keer uit mocht praten. NPO en (links) Den Haag willen hun bastion bewaken tegen afwijkende geluiden en hebben besloten dat Ongehoord Nieuws ‘te veel desinformatie’ bevat terwijl presentatoren hun gasten te weinig weerwoord geven…”

Lees: ON-zin – ‘Een staatsomroep kan nooit een zuiver journalistiek product zijn wanneer het te bang is om de hand die het voedt te bijten’