Waar blijft de veelgeprezen Arabische gastvrijheid?

Featured Image for The neverending Tent City of Mina, Saudi ArabiaVoor een bedevaart naar het heiligste aller heiligdommen, Mekka, kunnen Allahaanbidders terecht in een tentenkamp dat zelfs vanuit de ruimte te zien is.  Er zouden meer dan 100.000 tenten in fiberglas staan.  Met alle faciliteiten: airco, sanitair, keukens, winkels, restaurants.  Omringd door geloofsgenoten, zonder verdrinkingsgevaar, zonder zondige invloeden van de kuffar.  Maar ze zijn niet welkom, de vluchtelingen, in Saoedi-Arabië.

Geen koude, geen regen. Iedereen blij.


Mina Tent City in Saudi Arabia

Meer bij The Neverending Tent City

2 gedachten over “Waar blijft de veelgeprezen Arabische gastvrijheid?

  1. Pijnlijk hoe de BBC-rat blijft hameren op het feit dat de moslims alleen vluchten omdat hun leven in gevaar is. Wat bezielt Links eigenlijk?

  2. Op den duur zou je op die Arabs een “haat” krijgen . Kunnen die oliezeiks niet gedagvaard worden door een Antwerpse rechtbank , voor het niet verlenen van hulp aan personen in nood , met de strangers als advocaat . Het is een vaststaand feit als een van die oliekoningen een verkeerde sch….t laat , dan weten ze in het westen niet wat ze moeten doen , om hem te steunen , bij te staan en een pak siroop aan zijne vervloekte baard smeren

Reacties zijn gesloten.