Vooruitzicht op een verschroeiende lente

Is het de islam die zegt, alle Menschen werden Brüder of EU

Alle Menschen werden Brüder

Indien we in Europa niet reageren als sterke individuele naties, los van het catastrofale beleid van de EU zullen we geen lente krijgen, ook geen andere jaargetijde maar de hel, de hel die nu gesitueerd is in het noorden van Afrika voor al de andersgelovigen dan de islam. Een Koptische schrijver Raymond Ibrahim geeft u een beeld wat ons te wachten staat.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Inhx53T2X4w#!

Het is vijf voor twaalf want de waanzin gaat onverantwoord verder.

http://fubarfubar.blogspot.nl/2013/05/opzettelijke-etnocide-door-middel-van.html

3 gedachten over “Vooruitzicht op een verschroeiende lente

  1. De massale betoging na de laffe moord op een engelse soldaat van English Defence League is in dat verband een lichtpuntje in de zeer donkere tunnel.

  2. Mijn grootmoe had geen wereldse ervaringen. Toen zij ‘ne zwarten’ zag lopen in de dorpstraat op 90 jarige leeftijd, riep ze kwaad : ‘ se komen ons in ons bedde doodslaan en opeten’. Viel ik bijna van mijn zetel zeker vorige week. Ik zag op TV in Londen zwarten met kapmessen witte soldaten ritueel slachten en in syrie ‘n andere soort zwarten elkaars harte opeten. Grootmoe had dus toch gelijk. Ik zal nooit meer met haar lachen, beloofd. Ik zal haar gouden raad niet gauw vergeten.

  3. Het is niet 5 voor 12 maar reeds 5 over 12 met dat barbaars gedoe ons opgedrongen door die zwaar dementerende uitgerangeerde ziekelijke creaturen liggend in dat EU gedrocht.
    Ik weet wat ik moet doen op 25 mei 2014, zeker weten.

Reacties zijn gesloten.