De oorlog tegen de autochtone bevolking van Europa

 Door: Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten

Past alles in deze aanklacht aan, wat betrekking heeft met Nederland,  aan je eigen land en de conclusie zal dezelfde zijn. Als je opwerpt dat er bij ons geen politieke moorden gebeuren heb je gelijk, hier gebeuren enkel ongelukken. (nvdr)

Ja, laten we het maar eens gewoon zo noemen zoals het is. De autochtone Europeaan wordt aangevallen, geïntimideerd, structureel voorgelogen, gediscrimineerd, beroofd, gemolesteerd en zelfs aan de lopende band vermoord om wie hij is: een blanke Europeaan. De autochtone Europaan is de oorlog verklaard.

Van Pim Fortuyn kent ieder de beroemde opname waarin hij op een bijeenkomst van Leefbaar Nederland zijn hart lucht en zei wat iedereen toen al dacht. “Een vijfde colone, meneer! We hebben een vijfde colone in Europa! Het is vijf voor twaalf!”. Hij had het over de islam. Niet die mensen maar het islamitische politieke systeem wat zich de democratie invreet, het uitholt, door misbruik te maken van onze open vrije maatschappij en wetgeving. Hij is vermoord. Ook daarvan weten we wie daarvoor verantwoordelijk is. “De kogel kwam van links”.

Spijtig voor de slechte geluidkwaliteit, maar zegt het NOG eens Heer Fortuyn.(red.)

1/ http://www.youtube.com/watch?v=r2zoN01JO0w

2/ http://www.youtube.com/watch?v=WksJENwPdkE   

3/ http://www.youtube.com/watch?v=p3hmM0PtLGE

Fortuyns woorden waren nog niet weggestorven of Theo Van Gogh werd vermoord. Door precies die islam waar hij voor waarschuwde. De linkse Job Cohen en de koningin wisten niet hoe snel ze naar een moskee moesten gaan om ze alsjeblieft te smeken dat ze dat maar nooit meer zouden doen. En de regering? Het lijk was nog niet koud of de wet op de godslastering moest worden aangescherpt. Omdat die Van Gogh zulke grove praatjes had gehad over de islam.

Gregorius Nekschot werd van zijn bed gelicht vanwege een paar cartoons, tentoonstellingen werden afgeblazen, spaarvarkens gingen in de ban, klachten over stratenmakers met ontbloot bovenlijf en herendecolleté als het buiten 30 graden is, reklames die moesten worden weggehaald wegens aanstootgevend en te bloot, kerstbomen die moesten wijken, handen die niet meer werden geschud, blijven zitten als de rechter binnenkomt werd afgedwongen, opeens geen bier en wijn meer op tafel bij Pauwel en Wauwel, een allochtonenquotum bij de publieke omroep, folders in Amsterdam waarin op plaatjes Nederlanders als xenofobe Tokkies neergezet worden, abri’s waar bikini’s van H&M op staan worden overgespoten, excuusallochtonen zonder meerwaarde in het parlement, een islamitische burgemeester moest er komen in een grote stad, ons vreten werd halal-gecertificeerd zonder dat we dat weten, de meest extreme sharia-clubs zijn hier welkom om te confereren, van Hamas, Milli Gürus tot aan Hizb ut-Tahrir, de ene na de andere moskee ging open, “bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een allochtoon”, de minaretten worden elk jaar hoger, de moskeeën steeds groter en in de meest afgelegen provinciestadjes moet opeens de oproep tot gebed over de daken schallen. Allah is de grootste! Onderwerp u! Leve de PvdA, GroenLinks, SP, D66 en al die zogenaamde liberale en Christelijke partijen! En toevállig zijn die ook nog allemaal knetter-eurofiel. En niemand die het bedenkt om eens gewoon de Nederlandse wet toe te passen om die discriminerende intolerante troep in de kiem te smoren.

In de Telegraaf stond vandaag dat er drie mensen waren opgepakt na aanleiding van “de steekpartij” in Londen. Laat het even tot u doordringen. Valt het kwartje al? Lee Rigby is op islamitische wijze, onder “Allahu Akbar” geschreeuw en met een door de daders zelf verklaarde motivatie uit soera 9 van de koran, de keel doorgesneden en zelfs onthoofd. Gereduceerd tot “steekpartij”. Ik schat nog een week: en dan was het zijn eigen schuld. Net als bij Van Gogh.

Nee, wat er NIET staat in de Telegraaf is dat er 11 Britten zijn opgepakt omdat ze op Twitter en Facebook hun woede uitten over deze uitbundige islamitische folklore in hun hoofdstad. Het bloed is onder de nagels van die mensen getrokken door de jarenlange politieke correctheid waar de burgers onder zuchten. Zoals het overal gebeurt: Er zijn geen shariawijken, een koppensnellerij onder “Allahu Akbar”-geschal heeft niets met islam te maken en in Zweden rellen “jongeren”. En dan schrijf je in een vlaag van opgekropte woede dat ze al die buitenlanders eruit moeten knikkeren of over die tyfusislamieten die het land aan het overnemen zijn zonder dat iemand ze maar een strobreed in de weg legt. Maar dán ben je opeens een racist! En dán komt de politie onmiddelijk in aktie in tegenstelling tot het slachtfestijn in Woolwich waar ongewapende agenten 20 minuten hebben staan toekijken voor er iemand met een pistool aanwezig was die wél met het stront dun door de broekspijpen uit zijn auto durfde te stappen.

In Zweden ligt de wijk Husby al een week onder vuur door hordes voornamelijk islamitische immigranten. Inmiddels is het geweld al overgeslagen naar andere Zweedse steden. De aanleiding? De politie die zichzelf verdedigde tegen een gewapende man. Dezelfde reden waarom hier in Amsterdam West een aantal jaar geleden wekenlang vele auto’s in vlammen op gingen. Dezelfde reden waarom de voorsteden in Frankrijk dagenlang het toneel waren van een grootschalige burgeroorlog tegen alles wat die immigranten maar voor de voeten kwam. De autobranden in Amsterdam West haalden het NOS Journaal niet eens meer na een paar dagen. Het heeft 4 dagen geduurd voor het NOS Journaal het woord “immigranten” eindelijk eens in de bek durfde te nemen over de burgeroorlog in Zweden. Dat Zweedse Stockholm waar autochtonen worden gearresteerd die hun buurt willen verdedigen terwijl de politie niets uitricht tegen de immigrantenbendes.

Alle machts- en mediabastions in onze samenleving zijn door cultureel marxisten gelijk geschakeld. Voldoe je niet aan hun verwrongen wereldbeeld dan kun je rekenen op een Berufsverbot, intimidaties, ben je nazi, xenofoob, racist en de hele sliert uitgekauwde kwalificaties meer. In Duitsland, Engeland, Frankrijk, Nederland, Zweden: Overal zijn scholen waar blanke kinderen worden gediscrimineerd op grond van hun autochtone afkomst. Nota bene in hun eigen land! Een rechtse omroep als Popned moet eerst 50.000 leden zien te krijgen voor ze uitzenden mag maar een moslimomroep krijgt een zak subsidie van de overheid en gaat maar lekker zijn gang op de Nederlandse Staatstelevisie. In de schoolboekjes staat dat Pim Fortuyn is vermoord door een BLANKE man met een petje, zonder te vermelden uit welke hoek die kwam, maar als er ook maar één allochtoon iets flikt dan gaat het over “jongeren”.

Oude blanke Nederlandse dames van 85 worden op straat beroofd door dat islamitische tuig. Niet hun eigen moeders en oma’s maar Nederlanders vallen ze aan. Blonde meisjes worden in Zweden aan de lopende band verkracht. Niet die hoofddoeken uit hun eigen clan. In Malmö woont onderhand al geen Jood meer, zó erg zijn die mensen weggetreiterd. Blonde meisjes verven er hun haren donker om maar niet het slachtoffer te worden. In Frankrijk bepalen de moslims inmiddels de uitslag van de verkiezingen. Uiteraard stemmen ze op de cultureel marxisten van Hollande. In de grote steden van Nederland is de meest gekozen jongensnaam van nieuwgeborenen Mohammed. In Duitsland mag je geen voetbaltoernooi meer toespreken als het linkse bokkeblaadje uit die stad er achter komt dat je kritiek hebt op de islam. Je kan je onderwijzersbaan wel vergeten als je in je privétijd op internet zegt wat je over de islam denkt en een fanatiek journalistje van (alweer) een links blaadje je in de smiezen krijgt en de directeur van de school belt. Als politicus moet je inmiddels jarenlang met gewapende gorilla’s rondzwerven van safehouse naar safehouse als je openlijk durft te zeggen waar ‘m de schoen wringt. Ikzelf krijg de politie Haaglanden en het Meldpunt Discriminatie Internet op mijn dak met dreigementen over dat er iets onwelgevalligs zou zijn gezegd op deze site waar ze het politiek niet mee eens zijn. Het gaat maar door en door. Google wordt zelfs ingeschakeld zodat de advertenties worden -weggevanderknijfft- omdat de teksten hier niet zouden passen binnen de cultureel marxistische islamodoctrine en dat deze site financieel kapot moet en de mond moet worden gesnoerd omdat we hier verdomme gewoon de waarheid zeggen zoals die is.

Deze hele linkse propagandamachine in Europa die via hun machtsbastion sinds de jaren ’60 heel Europa structureel ontwricht met politieke correctheid, die al decennia lang bezig is haar eigen anafabete islamitische electoraat te importeren, is nu bezig via de oudcommunisten in de EU een superstaat af te dwingen waarin alle Europese volken, door slechte economie gedreven, door elkaar heen migreren. Nederlanders naar Oost-Europa, Oost-Europeanen naar de westerse landen, Zuid-Europeanen trekken naar het noorden en de buitengrenzen blijven open voor nóg meer ongeschoolde asielzoekers en islamitische immigranten.

Waarom? Waarom deze gewelddadige chaos op de ooit vredige na-oorlogse Europeanen afvuren? Om elke vorm van nationalisme te ontwrichten. Om elk sprankje trots op je vaderland je te ontnemen. In het Britse parlement werd eens door een linkse politicus gezegd:”We zullen ze met hun neus in de diversiteit drukken!”. Om onze identiteit te ontnemen. Om ons te vervreemden van alles wat ons eigen is. Om stapje voor stapje de Europese bevolking te demoraliseren en uiteindelijk in totale chaos te verzanden. En weet u wat dán, als een konijn uit de hoge hoed, de oplossing is? Een tiranieke Europese Superstaat die zogenaamd wel móét worden gevormd om de orde te herstellen. Een multiculturele EUSSR met 5-jarenplannen, waar hele volken worden weggevoerd van hun geboortegrond zoals in de Sovjet Unie en zoals de nazi’s wilden. Een dictatuur met een Europese politie, Europese belastingen, een Europese bank, een Europese munt en een handvol multicuturalistische marxisten die de vrije markten hebben opgedeeld onder een handvol grootindustriëlen die alle essentiële voorzieningen zoals water, landbouw, visserij, energie, grondstoffen en voedsel beheersen, Mosanto oa.

Het is niet eens zozeer allah die met zijn koran ons 1400 jaar geleden al de oorlog heeft verklaard. Die moslims zijn maar domme trekpoppen die dansen naar de pijpen van elke duivelse haatbaard die zich met Saoedisch geld imam mag noemen.
Nee, de grootste vijand van het vrije democratische westen is nog steeds, al van lang voor de Tweede Wereldoorlog, het marxisme. Het marxisme dat zich nu “liberaal”, sociaal-democratisch”, “GroenLinks” of gewoon “socialistisch” noemt terwijl de Christenen onderhand een stijve nek hebben van de andere wang toekeren. Het marxisme dat nu de ruggegraad vormt van de Europese Unie.

De cultureel marxisten zijn verantwoordelijk. Die forceren het dat er in Europa hele steden door moslims worden overgenomen en de autochtone bevolking wordt vervolgd en van huis en haard wordt verjaagd. Ze hopen op nog veel meer Breiviks zodat ze alle facetten van de maatschappij kunnen onderdrukken en onder het mom van “veiligheid” het laatste sprankje vrijheid kunnen ontnemen. Karl Marx heeft ons de oorlog verklaard en hij woont in Den Haag, in Londen, in Berlijn, in Parijs en Stockholm en zijn kantoor staat in Brussel.

Zij hebben de autochtone burgers van Europa de oorlog verklaard. Nou, ze kunnen ‘m krijgen. Want ze maakten één  vergissing. Ze hebben niets van de geschiedenis geleerd en ons nog niet allemaal vermoord of laten vermoorden. De Europese volken zullen hun geboorterecht en grond opeisen. Ongeacht de prijs.

http://www.amsterdampost.nl/de-oorlog-tegen-de-autochtone-bevolking-van-europa/

De grootste Nederlander

9 gedachten over “De oorlog tegen de autochtone bevolking van Europa

 1. Wie zich inbeelden zou dat autochtonofoob racisme/discriminatie ooit enigerlei jurisprudentie zou mogen krijgen in onze als “rechtstaat” vermomde KROMstaat, zoeken eens lang en tevergeefs naar enigerlei, kennelijk ontbrekende, rechtspraak ter zake. Een parlementair kan hierover Milquet (namens C.G.K.R.) en Turtelboom (namens Parketten) aanpakken ! Wist u dat de overheid op DISCRIMINERENDE wijze WEL een Minderhedencentrum subsidiêert maar geen Meerderhedencentrum ?

 2. De Indo-Europese ethnische meerderheid betaalt door haar numerieke meerderheid het hoogste volume aan belastingen. WANNEER KRIJGEN WIJ IN PRAKTIJK DEZELFDE RECHTEN ALS OM HET EVEN WELKE VOLKOMEN OVERBESCHERMDE POSITIEF GEDISCRIMINEERDE MINDERHEID ,?????

 3. Ik kan niet anders dan de mensen feliciteren die de moed hebben om blijvend de “waarheid” durven te zeggen met hun heldere klare kijk op de ontwikkelingen van deze tijd. Een link naar Pim Fortuin, hier in dit stuk: Hij had het over de islam. http://www.youtube.com/watch feature=player_embedded&v=deTKmGGZPWc
  Mag iedereen dit lezen en beseffen wat er op het spel staat voor hunzelf, kinderen, kleinkinderen…

 4. Einde de jaren 30 verlieten zij die het zich konden veroorloven Duitsland. Men zag toen dat er duidelijk ” iets ” mis begon te lopen. Verschillende bestemmingen waren toen veilig om onderdak te zoeken. Indien wij nu onze koffers zouden pakken om aan de islam waanzin te ontsnappen kunnen wij nergens naar toe. De extreme ( uiterst gevaarlijke ) moslims zitten immers over gans de wereld. Vluchten kan niet meer.

 5. Ik heb het al 10 jaar gezegd dat we voor een burgeroorlog staan in Europa !! Iedereen lacht en kijkt naar de andere kant. Onze politieker’s zijn voor al die miserie verantwoordelijk en hebben laten betijen om de stemmetjes !! hun postjes enz…. Het word meer dan tijd dat de bevolking respect eist van hun politieker’s, en aanstuurt op een grote kuis ! De socialisten en de groenen hebben meer dan hun voordeel gehaald uit de rotzooi waar zij verantwoordelijk voor zijn.
  Hopelijk word iedereen eens wakker !!!!!

 6. Kleine details met vermoedelijk grote gevolgen voor de toekomst. In de mij toegestuurde E-mails kon ik weer genieten van de kleine stapjes die onze cultuurverrijkers gebruiken om ons stilaan te wurgen. Op 12 mei 2013 te 13h05 , Antwerpen Noord , Jan Palfijnstraat th pand 25 . Dat straatgedeelte werd afgesloten met twee fietsen opdat onze bruine broeders gezamelijk zouden kunnen bidden. Naar verluid kon de politie niets doen , ze kunnen dat wel voor bv , zonder vergunning een openbare BBQ te organiseren of een springkasteel plaatsen , terrasjes beboeten die buiten de toegekende lijnen staan…..Geen grootouderfeest meer voor de papschool Julie en Mathieu , wie of waar dat ook moge zijn (stond er niet bij)! De reden , grootouders van de kleine donkere krullebolletjes zitten in Marokko of dergelijke regio en die kunnen niet aanwezig zijn……Een katholieke school in Lommel heeft een Turkse Juf in dienst genomen mede op vraag van de Turkse ouders , om de achterstand van hun oogappels weg te werken. Want dank zij de leefloon integratie , kunnen ze geen fluit van onze taal. De Vlaamsche minister van onderwijs SPa (allochoon) juicht dat initiatief toe . Laten we hopen dat hij door zijn geaardheid nooit het mikpunt zal zijn ,van vrolijke fratsen door deze allochtonen kindertjes met hun Allah opvoeding die ooit volwassen worden om het bezettingsleger te vevoegen.
  Alle kleine middeltjes zijn goed om ons van de kaart te vegen. Dit is erger dan een klassieke oorlog , daar weet ge tenminste wie de vijand is maar begint maar eens te vechten tegen een god die dan nog de steun krijgt van onze politieke scharrelkiekens

 7. Heden nog een belangrijke overwinning voor de islam te Gent. Hoofddoeken , voor ambtenaren , zijn na een jarenlang verbod , weer toegelaten. Wanneer zien we politie-agenten met hoofddoek..Wanneer wordt het boerka verbod ingetrokken . Het ziet er echt niet goed uit ! Voor de cafe’s bv , die binnen afzienbare tijd , nog enkel munt-thee mogen schenken , de varkenskwekers , de haarkappers , de show bizz en alles wat het leven aangenaam en plezant kan maken . De sluiting van de scheermesjes-fabrieken want als het zo verder gaat zie ik mij toch verplicht tot het kweken van een struikelbaard naar het voorbeeld van Allah…..maar dat kittelt zo ! Stem SPa ! of groen of iets in die aard ! indien ge durft te stemmen voor VB riskeer je een veroordeling voor racisme , met gevangenisstraf en een monsterboete . Vrede zij met U mijn broeder en broederinnen

  • Beste Rene,
   Het gaat nog zo ver komen dat je wakker gaat worden met overgesneden keel als je voor het Vlaams Belang stemt. Als gewezen mandataris voor deze partij zeg ik dit al jaaaaaaren, het ziet er inderdaad niet goed uit. SPa, GROEN, CD&V, openVLD, en een deel van N-VA hebben stront in hun ogen.

Reacties zijn gesloten.