Ik zweer, ik zeg de waarheid, niets dan de waarheid.

cartoon_1

De grensrechter die op 3 december vorig jaar overleed een dag nadat hij door een groep wilde kickboksende lieverdjes met een autoriteitsprobleem voor z’n hoofd was geschopt is helemaal niet doodgeschopt. Het is onderzocht door een hoog aangeschreven forensisch patholoog. Quote: ‘De Almeerse Grensrechter Richard Nieuwenhuizen (41) is mogelijk niet door schoppen en trappen om het leven gekomen, maar kan ook zijn overleden door een spontaan ontstaan sneetje in zijn halsslagader.’ Abajadedjunondedomme moar natuurlijk. Dat we daar niet eerder aan hebben gedacht. Wij weeral, wij maar haatxenofobisch prul neerschrijven dat het weeral marroks zijn, maor néé de grenswachter had gewoon wat zwakke aderen. Spontaan ontstaan, dus geen enkel causaal verband met het geschop en getrap. Oef . Kijk mensen, ofwel is die dokter bedreigd, officieel door de regering ofwel door de lieve rifkikkers, ofwel heeft de verzekering hem volgepropt met euris, maar mijn part kan die patholoog zijn rapport steken waar de zon nooit schijnt.

In de Telegraaf stond dat er drie mensen waren opgepakt na aanleiding van “de steekpartij” in Londen. Laat het even tot u doordringen. Valt het kwartje al? Lee Rigby is op islamitische wijze, onder “Allahu Akbar” geschreeuw en met een door de daders zelf verklaarde motivatie uit soera 9 van de koran, de keel doorgesneden en zelfs onthoofd. Gereduceerd tot  fait divers, een“steekpartij”. Ik schat nog een week: en dan was het zijn eigen schuld.

Nee, wat er NIET staat in de Telegraaf is dat er 11 Britten zijn opgepakt omdat ze op Twitter en Facebook hun woede uitten over deze uitbundige islamitische folklore in hun hoofdstad. Het bloed is onder de nagels van die mensen getrokken door de jarenlange politieke correctheid waar de burgers onder zuchten. Zoals het overal gebeurt: Er zijn geen shariawijken, een koppensnellerij onder “Allahu Akbar”-geschal heeft niets met islam te maken en in Zweden “vieren” “jongeren”. En dan schrijf je in een vlaag van opgekropte woede dat ze al die buitenlanders eruit moeten knikkeren of over die tyfusislamieten die het land aan het overnemen zijn zonder dat iemand ze maar een strobreed in de weg legt. Maar dán ben je opeens een racist! En dán komt de politie onmiddellijk in actie in tegenstelling tot het slachtfestijn in Woolwich waar ongewapende agenten 20 minuten hebben staan toekijken voor er iemand met een pistool aanwezig was die wél met het stront dun door de broekspijpen uit zijn auto durfde te stappen.

En dan bij ons. De man, over wie verder nog geen gegevens bekend zijn, wilde een toeriste aan de Brusselse Kapellekerk beroven van haar handtas en iPhone. ….toen de dader nog dichter kwam, was de patrouille genoodzaakt hem neer te schieten….De dader werd overgebracht naar het ziekenhuis en is daar overleden aan zijn verwondingen. Hij is niet afkomstig uit de buurt.

Een ander in Amsterdam; “De politie sprak over een “uit de hand gelopen ruzie” en dat een 25-jarige verdachte uit Amsterdam werd aangehouden. Ooggetuigen verklaarden dat de schietpartij aan de bar gebeurde en dat vijf tot zes keer van dichtbij werd geschoten. De dader zou een donkere man zijn.”

En de kers op de taart

Omdat zij tijdens het vrijdagsgebed voor de Gillingham-moskee in Chatham (GB, Kent) vanaf een bushalte luid geroepen zou hebben “Ga terug naar jullie landen!” werd een 85-jarige vrouw onmiddellijk door de politie in handboeien afgevoerd.