Men zegge het voort…

Aankondiging Freddy

Gedurende meerdere jaren hebben wij ons de moeite getroost om iedere week enkele bijdragen te schrijven in verband met gebeurtenissen in ons land. Bijna dagelijks, en blijkbaar steeds meer en meer, zijn er problemen die ons ergeren; pijn doen en waarvan we menen dat we betere oplossingen hebben dan diegene die de beroepspolitiekers er aan geven.

Maar het feit dat ik tot een partij behoor, waarvan sommige politieke krachtpatsers zelfs menen dat ze uit mestkevers bestaat, heeft me niet geholpen. Wat ik gedurende de laatste jaren zeker heb geleerd is dat politiek bedrijven een van de meest smerige beroepen is waar huichelarij en eigenbelang de bovenhand halen op presteren en correct handelen.

We hebben dan ook de beslissing genomen om stilaan af te gaan bouwen en te gaan stoppen om regelmatig persoonlijke beschouwingen te geven in verband met allerlei problemen en hoe we menen dat die wel zouden kunnen worden opgelost.

Onze laatste bijdrage zal dan ook het nummer 1000 zijn. Wel houden we eraan om nog gedurende geruime tijd alle vorige bijdragen, zoals tot heden toe steeds het geval is geweest, voor mogelijke toekomstige lezers beschikbaar te houden. We zullen dan ook gedurende de volgende weken het aantal bijdragen stelselmatig verminderen zodat we hopen rond 29 augustus (verjaardag van mijn echtgenote) het nummer 1000 te bereiken.

Reeds nu wensen we onze lezers hartelijk te bedanken voor de in het verleden betoonde belangstelling.

5 gedachten over “Men zegge het voort…

 1. Het bevestigt mijn eerdere reactie waarbij ik stelde dat “golfbrekers” nog niet aan de enkels komt van Angeltjes zaliger. (een reactie die overigens niet werd gepubliceerd).Van Gaever begint in te zien dat dit alles een flauw afkooksel is van het origineel. Allé, de ratten springen van de Titanic.

 2. Op de reactie van FL ga ik niet in. Ze lijkt me niet de moeite. Maar bedoelt Freddy Van Gaever dat de partij hem niet heeft geholpen ? Heeft hij na vele jaren en meer dan een miljoen euro’s pas ontdekt dat politiek een smerig beroep is? In dat geval zou ik zeggen :raar om zoiets te ontdekken na al die tijd .

 3. Beste Freddy,
  doodzonde dat je gaat afbouwen en al zeker dat je er wenst mee op te houden. Als fan, lezer en goede kennis van u – vanuit het verre Aalter of Waregem – doe ik een kleine oproep: hou er niet mee op! Blijf op onregelmatige tijdstippen je gal spuwen en onrecht aanklagen. Je bent nog helder van geest en scherp van de tongriem gesneden. Laat je kritische hersenspinselen blijvend horen! VL gr Dieter en Dries Alyn

 4. Met het oog op de grootste aller verkiezingen is het
  vanzelfsprekend dat men in de Vlaamse blogs en andere berichten wat gematigder is in hun uitlatingen. Vele mensen knappen af op al dat gescheld en zwartmakerij naar de tegenstrevers toe.

  Wat wel spijtig zou zijn is als men zou stoppen met berichten door te sturen, want in dit blog schrijft men altijd de waarheid en moeten Vlamingen steeds op de hoogte blijven. Het is jullie wel toevertrouwd dit te doen naar eigen goeddunken.
  Jezelf vergelijken met “angeltje’s ” is niet nodig , ieder doet wat hem het beste ligt en tot hiertoe was dat goed.
  Bedankt en doe zo voort! ! ! !

 5. Freddy heeft het zelfde gevoel als ik. Je kan tegen de stroom in roeien met de kracht van je overtuiging, oplossingen aanreiken, voorstellen doen. Maar als je steeds tegen een muur van vijandigheid en tegenwerking botst is het normaal dat je kracht verminderd maar je overtuiging blijft. Daarom dat mensen als Annemans, Dewinter, en velen die blijven doorgaan onze steun en respect verdienen. Freddy bedankt voor je teksten, ik heb er van genoten.
  Walter

Reacties zijn gesloten.