Voor wie het nog niet wist: het is allemaal onze schuld

Tweede Boston Bom Jihadi bij den lurf gegrepen!

Na een aanvankelijk verwarrende dag aangaande de berichtgeving over de manhunt op de jihadi’s die dood en verderf zaaiden tijdens de marathon in Boston hebben de Amerikaanse veiligheidsdiensten een topprestatie geleverd door de jongere broer van de inmiddels dode aanslagpleger levend op te pakken. In een vele uren voortslepende Hollywood thriller, live uitgezonden op diverse Amerikaanse en buitenlandse zenders, liep de spanning gisteravond steeds verder op toen het net zich uiteindelijk sloot in een buitenwijk van Boston.

De 19-jarige islamitische terreurverdachte Dzjochar Tsjarnajev bleek zich schuil te houden in een boot op een trailer naast een huis. Zoals wij allen weten kom je met een boot op het droge doorgaans niet zo ver. Na de “me no understand”-sprekende verweggistaanse bewoners te hebben geëvacueerd werd de boot door de Bruce Willissen der Amerikaanse special forces met gasgranaten volgepopt. And that did the job.

De hele dag werd door de Main Stream Media gepoogd het feit te downplayen dat deze klootzakken gewoon full blown jihadi’s zijn. Zoveel mogelijk slachtoffers maken en vervolgens een paar dagen later met bomgordels om op naar de Grand Finale: het martelaarschap.

De New York Times probeerde “begrip” te vinden voor deze “jongens”. CNN vroeg zich uren lang af hoe het toch kon dat “goeie mensen ter zelfder tijd slechte mensen kunnen zijn”. Bovendien zou het de schuld van de oudere broer zijn dat de jongere was geradicaliseerd. Had uiteraard helemaal niks met de islam te maken. Nieuwsuur maakte het pas echt bont. Door zelfs het woord “islam” niet eens te noemen. Nee, de Gutmenschen hadden al besloten dat dit de ideale schoonzonen waren. Ze deden aan sport, waren “ingeburgerd” volgens de maatstaven van de linkse kerk (Ze hadden vrijwel geen Amerikaanse vrienden) en waren behoorlijk opgeleid. Voer voor clubs als Hizb ut-Tahrir. Ja, ze linkten dan wel naar islamitische sites op de social media maar daar ging het dan vooral om de Tsjetsjeense onafhankelijkheidsstrijd volgens de linkse wensdenkers. En dat was natuurlijk goed. Want “revolutie” is een pijler van het socialisme waarmee deze “jongens” uiteraard ook eigenlijk best wel goed waren ergens diep in hun hart.

U kan hier meer lezen.als u daar zin in heeft.

2 gedachten over “Voor wie het nog niet wist: het is allemaal onze schuld

  1. Het is toch vrij eenvoudig de rood getinte misleide meelopers ,die zelf niet in staat zijn om een juist oordeel te vormen .Het bewijs te leveren dat heel die Islam een beerput is waar regelmatig door martelaren en dergelijken in geroerd wordt , met een vreselijk stank tot gevolg. Waarom tonen ze , bv geen beelden ,geven ze geen commentaar van de grote feestvreugde bij de Palestijnen , omwille van die vreselijke aanslag. Waarom geen woord , noch beeld over het vernielen van dat kerkhof voor gesneuvelde westerse militairen in Lybie , enz . Het is echter mijn overtuiging dat zowat iedereen begint te beseffen dat de radicale Islam niets te maken heeft met een religie maar met veroveringsdrang en machtswellust . Ze maken dezelfde fout als indertijd de kerk met hun inquisitie en dergelijke vrolijke fratsen , met gevolg dat we nu kunnen spreken over de afgeroomde Katholieke kerk , inplaats van de Rooms K.K . Het is toch onmogelijk dat heel die troep Islammers allemaal debielen en fanatieke onozelaars zouden zijn , maar onder hun bevolking , veel mensen die in staat zijn om hun verstand te gebruiken en Allah met zijn fosiele profeet eens goed bij zijn baard sleuren. Het is de enigste hoop die me nog mogen koesteren , gebruik van Islam gezonde en vredelievende verstandelijke vermogens , mensen die beseffen dat sprookjes en religie producten zijn van menselijke fantasie. Hemel en paradijzen zullen wij , indien ze werkelijk bestaan ,ten gepaste tijde wel ontdekken, daar ontsnapt niemand aan ….
    … Rode politiek correcte kopstukken , Leiders van de Groene vriendenkring en autochtone-hater , Witte Jozef , gelieve U te onthouden van commentaar op mijn reactie. Geen gebruik maken van iets dat U niet hebt (verstand)
    PS wedden dat ze niet durven reageren !

  2. Ik weet ,dit is geen , zoals indertijd Angeltjes een discussie-forum. Toch hoop ik dat Golfbrekers ook wordt gelezen door Moslims en of sympathisanten. Dan stel ik hun de vraag . Het dragen van een hoofddoek , waar zoveel over gezeverd wordt ,een van “de” symbolen van de Islam ,is dat een automatische goedkeuring , een steun voor al het Islam-geweld met zijn zovele onschuldige slachtoffers . Betekend het dragen van een hoofdoek een vanzelfsprekende haat voor Israel en zijn bevolking . Betekend een hoofddoek een gewilde appartsheidspolitiek , een staat binnen een staat . Waarom krijgen we nooit negatieve reacties te horen van de moslimgemeenschap op geweld en dergelijken .Grote invloedrijke Allah vertegenwoordigers krijgen het woord in de media en die zijn niet erg kritisch op de fratsen van hun broeders ,integendeel .Ik denk niet dat iemand mij van antwoord zal dienen , dat is ook niet noodzakelijk . De meest vrome , gematigde en sociale moslims die niemand iets in de weg leggen kunnen , willen of mogen geen kritiek uiten. Samen met vele anderen geef ik mezelf gelijk De radicale gewelddadige moslims zijn te vergelijken met de nazi’s ,een kern van geestelijk gestoord uitschot met het IQ van een kikvors , onder leiding van nog groter machtwellustig , in bepaalde gevallen hoogopgeleid uitschot , voor geweld wijkt alles (tijdelijk) De enigste fout van Hitler en zijn bende was , hij vergat er een God bij te sleuren !

Reacties zijn gesloten.