Vluchtelingenmiserie in Zweden

Stel je even  voor: je bent vluchteling.  In je land woedt oorlog en geweld.  Je hebt geen thuis meer, geen werk, geen inkomen, geen kleren.  Je hebt het koud en je hebt honger.  Erger nog: je leven wordt bedreigd omwille van je politieke mening of je godsdienstovertuiging.  Uit pure wanhoop vlucht je naar het buitenland met de laatste centjes verstopt onder je matras.
Om zeker te zijn van een veilig onderkomen ver weg van alle zever, trek je helemaal naar het noorden van Europa.

En je belandt in Zweden.  In Malmö, het Scandinaafs Eurabië, met alle sociale voorzieningen die je verwacht had.  Als je dan geherpositioneerd wordt (Malmö zit propvol) naar het noorden van het land, dan voel je je toch bedrogen.  Zo was het niet gepland.  Té koud en té veel sneeuw.  Dat kan niet goed zijn voor je botten; je bent tenslotte een warmer klimaat gewoon. Zoveel onrecht is er teveel aan.

Malmö kan onmogelijk alle tafelschuimers opvangen. Ze worden over heel Zweden verspreid.  Niet in tenten, da’s niks voor Syrische vluchtelingen; ze zijn geen Bedoeienen.  Een groep, die in Jämtland Östersund de oorlog moet uitzitten in afwachting tot ze hun thuisland kunnen gaan heropbouwen, ziet het het niet zitten.  Zijn die Zweden nu compleet gek geworden?  Getraumatiseerd door het oorlogsgeweld, worden de sukkelaars nu geconfronteerd met sneeuw, véél sneeuw.  Ze hebben er schrik van.

cape_east

Ze willen terug naar Malmö.  Malmö met zijn talrijke moskeeën en onuitputtelijke sociale voorzieningen.  In het noorden is het te koud.  Vandaar hun protest. Busprotest.  Moet ons eens iemand uitleggen: we herinneren ons levendig de beelden van de Jesiden en van vervolgde christenen op die berg, zonder enige beschutting, hun hebben en houden achterlatend in hun huizen.  Zouden zij het zijn voor wie de confrontatie met sneeuw er teveel aan is?
imageNochtans lijkt ons de kleding van de asielzoekers niet van het goedkoopste soort.  Zo’n Wolfskin-anorak kost vlotjes 2.096 Kronen (220 euro).
De politie en de immigratiedienst hopen op een succesrijke dialoog.

Het grootste bedrog in de moderne Zweedse geschiedenis gaat ongehinderd verder.  Terwijl de echte noodlijdenden steeds minder hulp krijgen, vreet de massale immigratie het sociaal budget op.  Hier volgt nog een sprookje dat voor de nieuwe heren waarheid werd.  Een verse instroom van 600 asielzoekers werd in Oost-Zweden in een luxe hotelcomplex ondergebracht.  Cape East heeft een wellness om U tegen te zeggen met de grootste sauna ter wereld, een watervaldouche en sneeuwval, een gat in het ijs, warme en koude zwembaden en alle daarbij horende wellnessverzorgingen.  Cape East heeft 140 kamers, 9 (vergader- of andere) zalen voor 150 personen en een eerste klasrestaurant.  Cape East ligt aan de Torne, met zicht op een onaangeroerd landschap en de middernachtszon.

Zweden.  Het land dat nieuwe verkiezingen niet aandurft.  Op 27 december werd daar de democratie begraven uit angst voor het te verwachten kiesresultaat van de Zweedse Democraten.

Zweden, het land waarin volgens berekeningen in het jaar 2049 een meerderheid van moslims zal leven.  Elke maand wordt het land verrijkt met 4000 potente moslims. Zweden, waar verkrachten tot volkssport verheven werd.  Zweden, waar elke kritiek op de islam en zijn aanhangers strafbaar is. Zweden, waar een voormalige premier, Fredrik Reinfeldt, vindt dat het land niet toebehoort aan de bevolking die daar al generaties lang woont maar wel aan de nieuwkomers.

En Zweden, waar het verzet sluimert of werden de drie moskeeën opzettelijk in brand gestoken om de Zweedse Democraten in diskrediet te brengen?

FT

 

5 gedachten over “Vluchtelingenmiserie in Zweden

 1. Waarom stelt de Italiaanse kustwacht nu eens geen een goede daad en sleept die boten met die zwarte pieten dadelijk richting Afrika?
  Dat zou snel circuleren en verdere pogingen de kop in drukken.
  Wij willen geen Afrikanen in onze gemeente en zeker niet in onze straat want dat zou een aanslag zijn op onze veiligheid, het is nu al levensgevaarlijk je woning te verlaten zonder eerst alle luiken gesloten te hebben, het laf tuig wat ons opzadelt met dat allazootje heeft er geen last van, integendeel, ze verdienen er kapitalen aan.
  Europa MOET alle grenzen sluiten en west Europa moet geen oostblokkers toelaten enkel massaal verwijderen want het is gigantisch onveilig geworden.

  • We blijven het herhalen: alleen in het stemhokje kan je voor een partij kiezen die daaraan paal en perk wil stellen.

   • Ik hecht aan dat stemhokje geen geloof ! De democratie is een cadaver geworden zeker als je kijkt naar de omliggende landen . Rechts wordt gewugd en met alle middelen bestreden . Met de hulp van de import gaat dat nog lukken ook . Socialisme Akbar . We moeten ons voorbereiden op het ergste

    • Wie zei het alweer :’ als verkiezingen iets konden opleveren waren ze al lang afgeschaft’.
     De enkeling zal de kar wel blijven trekken en de waarheid staat nog altijd tegenover de meerderheid.

 2. Wat Europa en vooral dan Zweden en UK niet schijnen te begrijpen . Al die vluchtelingen uit de M.O landen en Afrika zijn loosers , mosselen , weekdieren , wezens zonder ruggegraat . Ze komen naar ons omdat hun regeringen onder invloed van hun onredelijke en absurde godsdienst ,”” want wij leven niet meer in den tijd van Mohammed”” , totaal niets hebben bijgedragen tot verbetering en levenskwaliteit van hun onderdanen ! De meeste landen in Europa hebben wel gevochten om een beter bestaan en zij hebben dat ook gekregen . Het rare is dat al die zogezegde ,met Christelijke liefde , opgevangen sukkelaars ons gaan vertellen hoe het moet . Het krapuul kan hier zijn gang gaan onder bescherming van het grote begrip , zoals racisme , verdraagzaamheid en respect voor een andere cultuur De vraag is , welke cultuur ? hebben die wel een cultuur , is hun manier van slachten , het pijnigen van dieren , cultuur ? Vrouwen verplichten zich te kleden in buitenaardse wezens , vrouwen in alles en nog wat te beperkien in hun mensenrechterlijke vrijheden , burka , hoofddoek , ze mogen niet dit , mogen niet dat ? Is dat cultuur ,die naam waardig ! Is het niet de rol van de vrouw om zich “mooi en aantrekkelijk” te tonen , zelfs in de dierenwereld lokt het vrouwtje het mannetje ! ……Neen !! dat is geen cultuur , dat is “onderdrukking een vorm van Slavernij Zoals wij vroeger vochten tegen de onrechtvaardigheid komt er nu zowat overal ” tegenstand “, een ondergrondse , zoals ten tijde van de bezetting , Dat verzet zal ook een zegen betekenen voor diegenen die leven onder de knoet van Allah . Ik heb het reeds meermaals geschreven . Het kwade heeft een geduchte tegenstander , namelijk het “goede” . Wij reactieschrijvers onder de vleugels van Golfbrekers mogen fier zijn omdat wij deel uitmaken van het verzet. Onze bijdrage is weliswaar erg klein maar niet onbelangrijk !

Reacties zijn gesloten.