Kind en Gezin bij IS

MM900236531[1]Kind en Gezin bij IS

Ook in het Kalifaat krijgen jonge moeders begeleiding bij de opvoeding van hun kroost.  Het Ministerie van Jong-Jihadisten heeft daarvoor een kleurrijk boekje ‘Sister’s Role in Jihad’ (klik hier voor tekst) laten drukken met nuttige wenken om de volgende generatie tot volledige Allah-conforme ontplooiing te laten komen.

De sleutel tot succes is –  volgens het voorwoord – een vroeg begin.  Niet pas als ze zeven jaar geworden zijn, want dan is het een pak moeilijker hen de juiste waarden mee te geven.  Begin ermee als ze nog baby’s zijn.  Als peuter is het misschien al te laat.

Televisie kijken is taboe.  Daar leer je niets nuttigs bij.  Leer hen vaardigheden, zoals vogelpik.  Goed kunnen mikken zal hen later van pas komen.   Vertel hen verhaaltjes, jihad-verhaaltjes over heldendaden, martelaars en maagden.  En ga de confrontatie niet uit de weg.  Stel de wereld en de toekomst niet rooskleuriger voor dan ze zijn.  Het doel is nog niet bereikt: er zijn nog altijd een heleboel ongelovigen uit de weg te ruimen.

Moedig hun interesses aan.  Zorg voor prentboeken met afbeeldingen van jihadstrijders, van wapens, van zegevierende kalifatisten, hou steeds een behoorlijke hoeveelheid cd’s, video’s en spelletjes bij de hand.
Zorg voor een plaatsvervangende vijand.  Hang een bokszak op.  Of iets anders dat daarvoor in aanmerking komt.   Koop educatief speelgoed zoals speelgoedgeweertjes en militaire uitrusting.

Een goede moeder zorgt ervoor dat haar kind zo vroeg mogelijk niet meer aan haar rokken hangt.  Doe hem op kamp, waar hij door ervaren opvoeders sociale vaardigheden aangeleerd krijgt.

Borstvoeding geven doe je best thuis in je eentje.

FT

RTDailyMail

 

 

 

 

2 gedachten over “Kind en Gezin bij IS

  1. Prachtige IS opvoeding voor de allerkleinsten . Het is al goed dat het niets te maken heeft met de Islaaaaam . De kruisvaarders , de verkoop van aflaten , de inquisitie , heksenverbranding ! Het had allemaal niets met de Rooms Katholieke Kerk te maken . Het is gelukkig allemaal verleden tijd omdat de gewone onnozele mens zijn verstand begon te gebruiken en heel die troep met bruine zeep richting exit stuurde . Vraag is wanneer gaan die “achterlijken” ook stillekesaan hun verstand boven water halen . Volgens mij is dat nog niet voor morgen . Niets ter wereld heeft zo veel miserie gebracht als een godsdienst. “””Van de Godsdienst verlos ons Heer”””

  2. Dit wordt voor de Islam een win/win situatie, of we laten ons doodschieten, neersteken, in de lucht blazen, omverrijden of wat weet ik nog veel door kinderen, of we verdedigen ons en dan kan de persmeute zijn afschuw uitschreien over het doden van ‘onschuldige’ islamkinderen. Mochten er sommigen aan twijfelen is het voldoende te verwijzen naar het gekrijs van de media bij de laatste acties van Israël in Gaza.

Reacties zijn gesloten.