Vlucht of invasie?

STOP1 IndianenOnze redactie kan het woord “vluchtelingen” en “immigranten” niet meer horen.  We werden selectief doof.  Overbelast.   We hebben er zo genoeg van. Het gaat gewoon om een bezetting.

Gedurende WOI vluchtten bewoners van het land b naar Nederland, 50 km naar het noorden, om zo snel mogelijk na de oorlog terug te keren naar huis.
De invasie uit de Prachtlanden is er om te blijven.  Niemand is van plan ooit terug te keren.  Wie dat gelooft heeft veel kans in St. Amedeus terecht te komen.

De vraag waarom ze niet aankloppen bij de buurlanden.  De rijke buurlanden met een soortgelijk klimaat en “cultuur”.  Het antwoord is simpel: ze mogen er niet binnen.  Niet dat deze landen het geld niet kunnen missen maar ze vrezen instabiliteit.  Wie haalt nu vrijwillig dit allegaartje binnen: soennieten, sjiieten, Koerden, christenen van allerlei pluimage, Yesidi’s, Iraki, Afghanen, Soedanezen, Eritreërs,  en – het belangrijkste – terroristen!

 

 

4 gedachten over “Vlucht of invasie?

  1. De echte reden waarom ze niet naar de buurlanden vluchten is omdat deze al islamitisch zijn.

  2. Als luisteraar van het persoverzicht elke ochtend op de radio erger ik me dood aan de verwrongen berichtgeving.
    Zo moeten we sinds een drietal weken steevast en dagelijks horen dat de invasie door arabieren en moslims een verrijking is voor onze maatschappij die een tekort heeft aan dergelijke goede en hooggeschoolde werkkrachten.
    Wie zit achter deze samenzwering? Wie kiest deze leugenachtige artikels?

  3. soera 23 : 1 Het zal de gelovigen welgaan 2 die in hun salaat(ritueel gebed) deemoedig zijn 3die geklets vermijden 4 die de zakaat opbrengen(reiniging in het verplicht geven van aalmoezen).
    al die landen vegen hun voeten aan de zakaat, de OCMW’s niet.

Reacties zijn gesloten.