Wat krijgen vrouwelijke djihadistes in het hiernamaals?

Prangende vraag: “Mag een vrouw sex hebben met haar slaaf?” 

De vraag werd opportuun nu in de I.S. ook vrouwelijke djihadistes hun ding doen.  Wat als zij een man buitmaken of een slaaf kopen?

God beware, (meewarig lachje), een vrouw mag géén sex hebben met haar slaaf (niet te verwarren met westerse cultuur).  Het is niet natuurlijk dat een vrouw – zelfs in het hiernamaals – bezeten wordt door de ene man na de andere.  Als mannen om beurten een vrouw een beurt geven dan is dat vernederend voor haar.  Een man krijgt 70 maagden (wij meenden 72; bevoorradingsprobleem?) in het Paradijs.  Wat krijgt een vrouw?  Eén jonge man.  Eén.
De profeet Mo had hier ook zijn mening over (waarover niet?): De Paradijsbewoners hebben kleren die nooit verslijten (de vrouwen zullen het graag horen), eeuwige jeugd en een penis die nooit buigt (letterlijke vertaling).  De vrouw krijgt een sexhengst (vrije vertaling), met een penis die nooit buigt (letterlijke vertaling).  Zij mag zich dus te buiten gaan met deze jonge man, maar zij mag geen ‘Sex in the City’ bedrijven (vrije vertaling).
Dus, om op de vraag terug te komen, een vrouw mag geen sex hebben met haar slaaf.  Maar ze mag wel met hem trouwen (als ze nog geen echtgenoot heeft) en dan is alles in de sacoche, want dan wordt hij automatisch een vrije burger en haar meester.  De cirkel is dan rond: zij wordt zijn slavin (verduidelijking van de redactie).

Voor soortgelijke vragen wende men zich tot de Palestijns-Jordaanse sjeik en religie-expert Mashhoor bin Hasan Al-Salman, een moderne raadgever, die optreedt tijdens fatwa shows op het internet.

FT

 

 

 

5 gedachten over “Wat krijgen vrouwelijke djihadistes in het hiernamaals?

 1. “””en een penis die nooit buigt “””” mijn dag kan niet meer stuk , ik kom nog in aanmerking “”

  • Stoeffer !!! 😉 Het énige dat zelfs niet buigt bij een neushoorn, in hetgene dat het aan de voorkant van z’n kop draagt.

 2. Als deze “seksuele obsessies” iets bewijzen, dan is het wel dat de islam geen godsdienst is, maar een totalitaire ideologie, georganiseerd op basis van een “mafia” achtig systeem, waarbij een totale controle de essentie vormt.(tot in de kleinste en intiemste details). Een systeem dat functioneert volgens het principe van :”Naar boven kruipen, en naar onder stampen”. Men heeft dan wel pech als men op de laagste trap staat. Een systeem dat ook gekenmerkt wordt door het permanent vernederen.(zie o.a. de praktijk van de aalmoezen, dat dan ook bedelarij impliceert).
  Een systeem dat dan ook gelijkenissen vertoont met het communisme en met de mafia. Het werd ook reeds treffend beschreven door George Orwell in zijn boek “1984”. Het gaat hier dan ook om systemen waar de “psychopaten” de toon aangeven.
  Naast een “politiek” aspect is er dan ook bij de islam en dergelijke(zie supra) ook een “psychopathologisch” aspect. Dit laatste wil zeggen dat o.a.”leugens en bedrog” een wezenlijk bestanddeel vormen van het systeem.
  zie checklist psychopaat :
  http://mens-en-samenleving.infonu.nl/psychologie/23653-psychopathie-en-de-hare-checklist-pcl-r.html
  Dit is een dodelijke combinatie!!
  Het is wel opvallend dat er weinig aandacht wordt besteed aan de psychopatische aspecten van de islam.
  In de voormelde video is immers een psychopaat aan het werk, die zijn eigen leugens gelooft!!!

Reacties zijn gesloten.