Van kwaad naar erger

ISIS en IS krijgen alle aandacht.  Vooral omdat het de Amerikaanse president de mogelijkheid geeft om – eindelijk met toestemming van zijn parlement – in Syrië te gaan bombarderen en de ‘gematigde’ rebellen te bevoorraden om Assad ten val te brengen.

Dat er elders in de wereld nog meer zulke Mohammed-volgelingen rondlopen die de sharia letterlijk nemen en deze in de praktijk willen – en kunnen – omzetten mag blijken uit de rechtstoestand in het prachtland Brunei.

De sultan heeft een reeks maatregelen aangekondigd die volgend jaar in kracht zullen treden.  Holebi’s worden er gejaagd wild. Stenigingen, zweepslagen en amputaties worden in het strafwetboek opgenomen.  Laat er geen twijfel over bestaan: Allah wil het zo.

FT

 

2 gedachten over “Van kwaad naar erger

  1. Op de eerste foto een massabijeenkomst van vrouwen ! De verwachtingen zijn hoog gespannen ! Voor de verandering eens geen toespraak van een Imam die komt zeveren over Allah dit en Allah dees…… maar een optreden van de Chippendales met een gastoptreden van Boko Haram. Dan durven wij beweren dat er geen westerse invloeden zijn en tekenen van beschaving .

Reacties zijn gesloten.