Nogmaals: zou Filip DW dan toch gelijk hebben?

EU grens

Ontwerp Studio Rony – klik voor vergroting

De djihad is overal.  In Australië wilden de sharialiefhebbers lukraak slachtoffers van de straat plukken om hen publiekelijk te onthoofden.  Ook hier kan men het probleem van het moslimradicalisme niet langer ontkennen.  Filip Dewinter waarschuwt er al jaren voor, maar men had er geen oren naar.

“Jihadaanslagen in België verijdeld”, kopt De Tijd.  Andere kranten nemen de berichtgeving over.
Naar schatting zijn er tegen de 400 “Belgen” (…wij nemen de nationaliteitsbeschrijving der djihadisten letterlijk over) naar Syrië vertrokken. Bij politie en veiligheidsdiensten zijn 325 namen bekend.

‘We gaan ervan uit dat één op de negen zinnens is een aanslag te plegen. Dat is een conservatieve schatting, zeker als je de mensen meerekent die logistieke steun geven bij aanslagen’

”Het probleem overstijgt ruimschoots de capaciteiten van onze diensten’

‘Er zijn tien mensen bezig met het online volgen van jihadi’s. We zitten boven onze limiet.’

‘Het gerecht en de veiligheidsdiensten hebben de informatie bewust verzwegen om de bevolking niet ongerust te maken.’

Bij het schrijven van dit artikel luisteren we met ons linker oor (!) naar de radio.  Els De Schepper heeft dé oplossing voor het oorlogsprobleem: oestrogeenbommen droppen boven oorlogsgebieden.  Kan iemand voor een plaatselijke oestrogeenwolk boven Borgerocco, het Kiel, de Brusselse verrijkte districten (…e.a. gemeenten) zorgen?

Wij vullen haar wens graag aan met de onze: een testosteronwolk boven het Vlaams Parlement.  Opdat er ballen gekweekt worden.

Aanvullend: lees de “aanbevelingen” van Bilal Benyaich bij het Itinera-instituut.

FVE

8 gedachten over “Nogmaals: zou Filip DW dan toch gelijk hebben?

 1. Dewinter heeft gelijk hoe dan ook. Niet alleen Dewinter heeft gelijk Het Vlaams Belang heeft gelijk. En dit al van in de tijd toen het nog Vlaams Blok was. Men zal het nooit toegeven. Maar het wordt hoe langer hoe duidelijker dat het cordon sanitair ( van de groene azijn zuiper en zeiker uit Turnhout ) de grootste vergissing was van de laatste 30 jaar. Niet waar Jos??? of kappen we nog een hoofdje af???

  • Cordon sanitair.
   Ooit eens gehoord van een buitenlandse : wat een goed idee om een cordon sanitair te gaan invoeren, in de meeste steden kan je niet meer in publieke toiletten terecht, als je moet plassen.

   • De drugs zijn daar niet vreemd aan. In een polikliniek in Antwerpen-centrum werden de publieke ruimtes, dus ook de toiletten, voorzien van black lights, je weet wel, het vroegere blauw licht op de dansvloer waarbij je onbeschaamd de witte bh van de meisjes kon beloeren. Dit om te vermijden dat ze daar hun dagelijkse dosis kunnen inspuiten in een niet meer zichtbare ader.

 2. Bij het lezen van al die artikels over Islam en zijn atributen moet ik steeds denken aan Nostradamus . Deze grote ziener voorspelde een treffen tussen de Islam en de Christelijke westerse geest . Hij voorspelde ook dat uiteindelijk de Islam zou verslagen worden. Ik twijfel er niet aan , dat we zullen overwinnen en de Islam voorgoed tot het verleden zal behoren . Wij zullen dat niet meer meemaken. Wij zijn alleen getuigen van de voortekenen , die ons aardbolleke opnieuw in een menselijk drama zal veranderen . De Islam kan dan in weze goed en liefdevol zijn zoals sommigen beweren . Maar hij laat wel zijn meest demonische zijde tonen , Zoals ik reeds eerder schreef het kwade heeft een geduchte tegenstander , namelijk het goede .Deze twee uitersten hebben nog een tussenin , de naieven de goedgelovers , de sprookjesbelievers , de simpelen van geest , de paard van Troye-binnenhalers of kortweg de correcte politiek .FDW heeft gelijk , maar die waanzin is slechts tijdelijk..

 3. Zijn in de eerste plaats schuldig = de mafia’s die ze hier binnen laten en houden!!!
  Dezelfde mafia’s stemmen bovendien wetten om de “rode loper” uit te rollen voor dit soort. Dezelfde mafia’s controleren ook de media… Dezelfde mafia’s ondermijnen ook de politie en het gerecht… Dezelfde mafia’s zijn nu op hun beurt de gevangene van hun geïmporteerd kies vee.. maar dezelfde mafia’s worden wel verkozen door een meerderheid van de bevolking. Het is dus in de eerste plaats in het stemhokje dat een krachtig signaal dient gegeven te worden. Al de rest is praat voor de vaak.
  Deze invasie is dan ook geen toeval, maar kadert in de verborgen agenda van de NWO, om onze westerse maatschappij te vernietigen. De islam is daartoe één der ingezette wapens. Het is ook deze samenzwering die moet ontmaskerd worden, wil men doordringen tot de kern van de zaak. Deze ontmaskering is ook van belang in verband met de 3de wereldoorlog waarin het Westen moet en zal meegesleurd worden, via de geïmporteerde 5de colonne en het Paard van Troje.
  Deze ontmaskering dient ook om de politiek van het gebroken geweer aan te klagen, die het Westen van binnenuit ondermijnt via de lange mars door de instellingen van de verraders en collaborateurs.
  De praktijk wijst echter uit dat deze ontmaskering niet of onvoldoende wordt aangepakt. Wat is hier het probleem?.. Men zegt wel A..maar men “wil-kan-mag-durft” niet B zeggen!!!
  De genezing van een ziekte begint steeds met een juiste en volledige diagnose , waarbij dan de oorzaken ervan worden aangepakt en niet enkel de symptomen.

 4. Inderdaad Filip Dewinter heeft gelijk, maar heeft nooit gelijk gekregen Spijtig genoeg want nu is het al veel te laat en onze maatschappij is al naar de kl….
  Waar hij de moed haalt om te blijven vechten weet ik niet maar voor mij is hij de grootste politieker aller tijden in Vlaanderen

  • Filip DW heeft trouwens ons grensbord ‘zet uw horloges 1400 jaar vooruit’ op Twitter gezet.

Reacties zijn gesloten.