Uurregeling bus is discriminatie

Een buschauffeur van een transportbedrijf in Malmö, Zweden, trekt naar de rechtbank omdat hij zijn vrijdaggebed miste. 

Hij heeft een klacht tegen zijn werkgever ingediend omdat deze niet aan zijn wensen i.v.m. een passende uurregeling tegemoet kwam en de organisatie “Malmö tegen discriminatie” ingeschakeld om schadevergoeding te bekomen.  20.000 kronen (2 213 euro) lijkt hem een  mooie aflaatsom afkoopsom.

FT

http://www.friatider.se/hann-inte-be-till-allah-kraver-20-000

5 gedachten over “Uurregeling bus is discriminatie

  1. Hij kan met zijn klacht terecht bij mevrouw Verene Sheperd. Die zal ze daar in Malmö eens laten bibberen.

  2. Steeds meer immigranten (!) sluiten zich aan bij de conservatieve (Newspeak: extreemrechtse) Sweden Democrats. Een verdubbeling van hun resultaat zit er bij de volgende verkiezingen in (van 6 naar 12%)

  3. Waar gaat Europa naar toe, en ik denk dat hij nog gelijk gaat krijgen ook de islamisering is volop bezig en dat klootjesvolk reageert amper

  4. Ik heb begrip voor die vrijdaggebedbidder. Allah eren op tijd en stond is heel belangrijk ! Het is iets wat wij domme ongelovige westerlingen maar niet kunnen of willen begrijpen . Onmiddellijk en terecht wordt daar het woordje “discriminatie” op geplakt . Ik zie in de toekomst , piloten hun matteke al uitrollen in de cocpit of chirurgen in de operatiezaal. Het is zoals dringend moeten pissen of geplaagd worden met ernstige diaree .Het betekend een drang die ge niet kunt weerstaan. Volgens het hof van de mensenrechten , kan of mag je niemand tegenhouden , die naar de WC wil rennen als zijn nood het hoogst is . Iemand die dat toch zou durven moogt ge gerust bestempelen als een zeik of scheit-discriminirateur en als het slachtoffer bovendien nog een NieVanHiere betreft is het woordje racist ook op zijn plaats. Door dit voorbeeld van grote drang , wordt het voor ons , ongelovigen misschien begrijpelijker ! Ge moogt als moslim je wijf aframmelen , iemand zijn keel oversnijden , een dynamietstaaf in je achterste duwen ,kerken in brand steken enz maar vergeet NOOIT Allah te eren voor zijn goedentierendheid !

  5. Ik denk eraan mij te bekeren tot het enige echte geloof van Mohammed om in vrede verder te kunnen leven

Reacties zijn gesloten.