Tom VG is vroeg “wakker op zondag”

Nvdr: Niet morgen: vandaag.  Morgen is het maandag en dan is Tom ook vroeg wakker maar is dan niet present bij de rode Antwerpse zender.  We zijn een beetje laat met de kennisgeving, maar u kan de uitzending zonder enig probleem op uw pc herbekijken.  Onze redactie was vrijdag aanwezig bij de boekvoorstelling in Edegem – om 23.00 uur naar huis gegaan en toen stonden nog aanwezigen aan te schuiven om hun boek te laten signeren.  Klasse, Tom!

https://atv.be/programmas/wakker-op-zondag

 • In Wakker op Zondag ontvangt Karl Apers Vlaams Belang voorzitter Tom Van Grieken over de toekomst van zijn partij.
 • Rector Herman Van Goethem over kleur aan zijn Universiteit Antwerpen. U herinnert zich de Vlaamse verontwaardiging over de te witte aula’s.
 • VUB professor Professor Malaika Brengman is gespecialiseerd in ons consumentengedrag.
 • En kunstenaar Thomas Verstraeten komt uw medewerking vragen voor een groot project!
 • En we debatteren over de opkomst en het succes van de burgerbewegingen.


 

5 gedachten over “Tom VG is vroeg “wakker op zondag”

 1. @ Redactie, dit moet je zien dit is in de USA niet normaal
  Een oude Vrouw die op een “poolparty” aan de aanwezigen komt vragen of het niet wat stiller kan.
  Zou dit het nieuws halen bij ons? ik vrees het niet maar mochten de rollen omgedraaid zijn dan mocht je er je klok op afstellen dan kwam het gegarandeerd aan bod in de Media kranten/tv

  https://www.liveleak.com/view?i=018_1494125504

 2. Met trots ondersteunt door WordPress??? Mijn ervaring is dat WordPress met trots je reacties laat verdwijnen.
  Is er een mogelijkheid om WordPress met trots het gat van de timmerman te wijzen???

  • ??? Reacties verdwenen, Anna? Alleszins niet door de redactie. En wij zijn geen IT-techneuten, die zomaar op een ander software programma (dat bovendien gratis is) kunnen overstappen.

   • Beweer niet dat de redactie de reacties laat verdwijnen, maar mijn ervaring is dat één op de drie reacties de mist ingaan, zeker rond 17 uur. Wat WordPress ermee doet is mij een raadsel.
    Voor langere reacties is dit niet bepaald plezant. Heb al gedacht, voor de zekerheid dan, om ze via Word naar het e-mail adres van Golfbrekers te sturen. Of is dat een te ingewikkeld proces?

    • Vraag me af wat er gaande is. Ik ga regelmatig kijken of WordPress eigenmachtig iets in de spam geschoven heeft. Quod non. Ik mail je met instructies.

Reacties zijn gesloten.