3 gedachten over “Toen werd over de islamisering van EUropa beslist

 1. Vanaf dag een is die EU misdaadorganisatie de grootste misdaadinstelling die maar een doel heeft nl. Europa totaal vernietigen en om dat doel te bereiken importeren ze massa’s levensgevaarlijke misdadigers die straffeloos alles mogen uitmoorden.
  Europeanen word wakker en stem die troep weg.

 2. Omdat ik nu laattijdig zie dat deze website gesloten is, deze kopie. (Ik zie dat de foto’s ontbreken. De redactie kan daarvoor contact opnemen met mij.)
  Geschiedenis van de Islam in België

  Historisch overzicht
  1963
  Het Islamitisch Centrum vindt zijn oorsprong in een klein gebouwtje dat, dankzij de steun van de moslim ambassades van Brusel, in een bescheiden Brusselse wijk wordt gehuurd.

  1967
  Tijdens het bezoek van koning Fayçal, moge Allah tevreden zijn met hem, aan België, biedt wijlen koning Boudewijn I hem het oosters paviljoen aan in één van de mooiste wijken van de hoofdstad dichtbij de gebouwen van de Europese Gemeenschap ter oprichting van de moskee en de hoofdzetel van het nieuw Islamitisch en Cultureel Centrum van België.
  1968
  Wijlen koning Fayçal, moge Allah tevreden zijn met hem, besluit dat zijn land zal instaan voor de volledige financiering van de bouw- en renovatiewerken van dit nieuw Islamitisch en Cultureel Centrum van België opdat deze zou dienen als vuurtoren van de islam in Europa.
  De Belgische regering erkent het Islamitisch Centrum als vertegenwoordiging van de islam en de moslims in België.
  1974
  De Belgische regering erkent de islam officieel als godsdienst. Eén van de gevolgen van deze erkenning is de goedkeuring op 17/06/1975 van het inlassen van islamlessen in het lessenpakket.
  1978
  Wijlen koning Ibn Abdulaziz, moge Allah tevreden zijn met hem, wijdt het nieuwe Islamitisch Centrum in, in het bijzijn van wijlen koning Boudewijn I, Koning der Belgen.

  1982
  De Islamitische Wereldliga neemt de algemene kosten van het Islamitisch Centrum op zich en voorziet het centrum van een jaarlijks budget.
  1983
  Inwijding van het Europees Islamitisch Instituut onder toezicht van de Islamitische wereldliga.

  1986
  Inwijding van een moskee in het gebouw van de nationale luchthaven, steeds onder toezicht van het Islamitisch Centrum.

Reacties zijn gesloten.