7 gedachten over “Binnenkort een apart loket voor Vlamingen?

 1. Een gezamelijk loket voor Franstaligen en zandbakbroeders en verder een gescheiden loket , naast de buste van Nols , voor Nederlandstaligen of infiltranten !

 2. Brekend Nieuws !
  Groooot Schandaal !
  In de indrukwekkende hal van het stadhuis te Linkebeek werd een copy van de buste , burgermeester NOLS geplaatst (God hebbe zijn ziel en de rest) Op zichzelf een eerbetoon voor zijn strijd tegen de Vlamingen , ware het niet dat kunstvandalen de buste voorzien hebben met een vuist en opgestoken middelvinger

 3. Kardinaal Mercier: ‘De walen zijn een volk van leiders, de Vlamingen van volgers’

 4. Was de uitspraak van Mercier niet eerder :”Moi je suis d’une race pour dominer.. et vous autres d’une race pour servir…” en dit was dan gericht aan Vlaamse priesters!!
  Nols is tijdens WO II kunnen terugkomen, na 9 maand, uit krijgsgevangenschap, samen met de Vlamingen !! Uit de T.V. uitzendingen van Maurice De Wilde, bleek dat iedereen die wou terugkomen een taaltest Nederlands moest afleggen!!
  Nols heeft anderzijds nooit problemen gehad met zijn radicale anti-immigratiestandpunten.
  De Vlamingen hebben toen een zware fout begaan door zich te verzetten tegen dit apart loket voor Vlamingen, in Schaarbeek. Zij hadden dit ten andere ook overal moeten eisen.. in alle overheidsdiensten, parastatalen…de politie …ziekenhuizen …de post, de NMBS…in het Brusselse Gewest. Deze “apartheid” had veel ellende kunnen voorkomen. en al deze overheidsdiensten dan ook verplicht een Nederlandstalige dienstverlening te leveren, voor Vlamingen en met Vlamingen. Dit alles in plaats van een zogenoemde tweetaligheid van de diensten en van het personeel, waar intussen bijna niets meer van overschiet, en waar de Vlamingen elke dag het slachtoffer van zijn als ze in hun taal willen bediend worden. Men zou toch ook moeten geweten hebben dat de franstaligen de taalwetgeving in het Brusselse geweest nooit zouden toepassen !!! Hoe kan men zo naïef zijn.
  Deze “apartheid” had de Vlamingen in het Brusselse beter beschermd dan een niet toegepaste taalwetgeving.(die alleen tijdens WO II correct werd toegepast!!).
  Het had ook voorkomen dat Vlamingen nu zouden moeten aanschuiven hebben tussen de plaatselijke fauna en flora!!!

  • @Lovenaar, inderdaad ! Het bewuste loket werd door mijn klienteel in Schaarbeek als heilzaam en gemakkelijk ervaren; ze konden alle verrichtingen aan één loket afhandelen en dienden zeker niet aan te schuiven bij de “multiculloketten”…….!

   • ‘Damals’ hetzelfde horen beweren door Vlamingen. ‘Naar buiten uit protesteerden we wel voor de animo en de richtlijnen die we kregen, maar wij vonden het wreed gemakkelijk en we werden jaloers bekeken door de wachtrijen aan andere loketten.’

 5. Een loket enkel voor Vlamingen is van harte welkom want aan een loket met een allochtoon schuif ik nooit aan.

Reacties zijn gesloten.