Tijdbom

Migratiecrisis wordt volksgezondheidscrisis in Duitsland
door Soeren Kern

 • Duitse ziekenhuizen voeren hun beveiliging op om artsen en verplegend personeel te beschermen tegen gewelddadige aanvallen door migranten die ontevreden zijn over de medische dienstverlening.
 • Critici waarschuwen dat de Duitse belastingbetaler opdraait voor miljarden aan medische zorg voor de niet-aflatende stroom asielzoekers – bovenop de miljarden die al aan bed, bad en brood worden uitgegeven.
 • Bovenop de economische en sociale kosten en de toename van misdaad en verkrachting, zien de Duitsers zich nu ook geconfronteerd met de risico’s van exotische ziektes en tbc.
 • Ongeveer vijf procent van de asielzoekers draagt resistente bacteriën met zich mee. Dat betekent dat ongeveer 75.000 nieuwkomers besmettelijke ziektes met zich meedragen, aldus Dr. Jan-Thorsten Gräsner, directeur van het Instituut voor Reddings- en Noodhulp.
 • Er is een tekort aan twintig verschillende soorten vaccinaties, en zestien andere zijn überhaupt niet meer verkrijgbaar. Productiemoeilijkheden vertragen sommige vaccins tot 2017.
 • Moslimvrouwen weigeren behandeld te worden door mannelijke artsen, en moslimmannen andersom idem met vrouwen, aldus Max Kaplan van de Medische Raad in Beieren.
 • Duitse media bagatelliseren de omvang van de gezondheidsrisico’s, kennelijk om te voorkomen dat anti-migratie-sentimenten worden gevoed.
 • Lees heel het angstwekkend artikel bij Gatestone Institute

Reeds gepubliceerd, hetzelfde thema:

Verrijkte maatschappij, verziekte samenleving

De terugkeer van “uitgedoofde” ziektes

Terreurfase 5?

 

6 gedachten over “Tijdbom

  • Niet echt. Er waait stilaan een andere wind. Hoe kan je anders de uitzending over TBC op Spiegel-TV (toch wel een links medium) verklaren?

   • Die mensen zien er nochtans veelal kerngezond uit. De enige zorg die de enkele vrouwen nodig zouden kunnen hebben is een gynecoloog, zo vlak voor ze hun anker uitgooien.

 1. De Gutmenschen moeten hun spandoekskes wat meer uitbreiden
  “””Willekomen Fluchtelingen mit , Lepra , tyfus, cholera , ebola , oder eine snotvalling””””

 2. Allemaal leugens verspreid door de rechtse pers die zo tegen de weldaden zijn die de zogezegde vluchtelingen met zich meebrengen

 3. Ook de Duitsers beginnen te beseffen dat ze van binnenuit vernietigd zullen worden.
  Wat is het stil in die club van de veroorzakers van alle ellende, zijn ze misschien al opgepakt? Laat het ons weten, please, dan pas zullen wij terug rust vinden want die veroorzakers van ALLE ellende, juncker, merkel, cameron, rutte, timmerfrans, verafstoot, thijssen, die Italiaanse troela rep. moslimliefhebster en heel de groene troep hebben ONZE beschaving, ONZE nationaliteit, ONZE identiteit en ONZE normen, waarden & cultuur totaal vernietigd.
  Wij willen die terug en die lafaards achter slot en grendel.

Reacties zijn gesloten.