Terreur heeft geen grenzen

Terreur heeft geen grenzen

Met de drie recente terreuraanslagen in het achterhoofd, vragen we ons af hoe de Russische beer zal terugslaan.  “Hoe”: inderdaad.  Niet “of”.

Er gaan stemmen op om de doodstraf weer in te voeren voor terroristen, seriemoordenaars, drugsbaronnen en de verantwoordelijken van grote verkeersongevallen met talrijke doden.  Met de kanttekening dat de doodstraf weinig effect heeft op zelfmoordterroristen…

“Als minderheden de voorkeur geven aan de sharia wetgeving, dan raden wij hen aan naar die plaatsen te gaan waar de sharia de wetgeving van de staat is.  Rusland heeft geen nood aan minderheden.  Minderheden hebben Rusland nodig en wij zullen hen geen speciale privilegies geven of proberen onze wetten te veranderen om aan hun wensen tegemoet te komen – eender hoe luid ze ‘discriminatie’ schreeuwen.

We zouden beter lessen trekken uit de moordaanslagen in Amerika, Engeland, Nederland en Frankrijk… indien we als een natie willen overleven. De Russische gewoonten en tradities zijn niet compatibel met het gebrek aan cultuur of de primitieve levenswijzen van de meeste minderheden. 

Vladimir Poetin, Russisch president, tijdens zijn toespraak tot de Doema (Russisch parlement) op 4 februari 2013.

http://rt.com/op-edge/volgograd-blast-terror-acts-001/

http://rt.com/op-edge/volgograd-blast-caucasus-olympics-988/

http://rt.com/politics/russia-death-penalty-terrorism-982/

3 gedachten over “Terreur heeft geen grenzen

 1. Dit zou de Kerstboodschap moeten zijn die een volksminnende leider van een land toespreekt aan zijn volk in tijden van crisis.Geloof me, tachtig percent van de bevolking is het met hem eens.
  De voorgekauwde troep die de poesjenel uit Laken ons trachtte in te lepelen was voorspelbaar irritant, en enkel dienende om de vulkaanuitbarsting van woede die leeft onder de mensen te sussen. De schijnbare consideratie die de keuning hier ter lande oproept is herkenbaar als Afrikaanse inhalige moraal die dictators van die landen tentoonspreiden enkel om het westerse manna binnen te halen, in hun land kan de bevolking van hun part wegrotten. Vlamingen kunnen voor die schertsfiguur uit laken dat ook.
  Het mei 68 experiment moet nu stoppen. Geen watjes meer die roepen “geef ons wapens” die eens aan de macht alles verloochenen waar ze ooit voor stonden.
  Zij zijn de oorzaak van het failliet van dit land. Deze vadsige omgekochte en volgevreten elite moet uitgerangeerd worden. Ook hun gebroed die ze nu op hun troon zetten, zowel politici als de hofnar uit Laken.
  Waar blijft die verdomde revolutie toch!!!

  • Inderdaad Murdok, waar blijft die revolutie? Verschillende jaren geleden, toen het nog niet zo erg was als nu, had ik hierover een discussie met iemand en zijn antwoord was dat de reden waarom men niet bereid schijnt te zijn om te vechten voor zijn rechten, is dat men het nog te goed heeft. De rood/blauw/groene achtenzestigers en hun huidige aanhangers weten precies hoever ze kunnen gaan om geen revolutie uit te lokken. Daar zit volgens mij nu ook het probleem.

   • Eens moet de waanzin toch gestopt worden, liever daarom nu actie, HARDE actie.

Reacties zijn gesloten.