Termont: “een privézaak”

Gerelateerde afbeeldingDe Unie voor Europese Turkse Democraten heeft een aanvraag gedaan voor een grote manifestatie in Flanders Expo. Dat bevestigt CEO Dirk Van Roy. De Unie voor Europese Turken is gelieerd met de AKP-partij van Erdogan.

Burgemeester Daniël Termont is op de hoogte. Hij zegt dat het huren van de hal een privézaak is. De politie zal wel mee voor de veiligheid moeten instaan.  (Nieuwsblad)

http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/journaal

Jos Wouters stuurde ons deze reactie:

“Op zeer korte termijn is de toestand geëscaleerd, i.v.m. het nieuwe referendum van Erdogan.
Men verkijkt zich deels op I.S., terwijl Turkije een dreigend kalifaat in wording is.  Zo moorden ze allerlei minderheden uit, en bedreigen op korte termijn Griekenland en de Balkan.

Nu Erdogan voorlopig de deur gewezen wordt in Oostenrijk, Duitsland en Nederland is het kot te klein.   Onze superdemocraat burgemeester Termont van Gent, voorziet wel dat Erdogan weldra in Gent zal mogen spreken in “Flanders Expo”.  We zijn “voor” de democratie, verklaart Termont.

Daar moet met alle  mogelijkheden verzet tegen gepleegd worden.  Laat ons “het verzet” tonen!

Met grootNederlandse groeten,

Jos Wouters”

 

 

4 gedachten over “Termont: “een privézaak”

  1. Hier en daar een beetje verzet tegen een “verheven” Dictator. Enkele politiekers hadden en hebben de moed , die mislukte pittafreter tegen de schenen te stampen Bij die moedigen , hoort zeker niet de naam “Termont” Hij schuilt zich achter het begrip “democratie” . Werd Hitler niet democratisch verkozen ? Heel het volk likte zijn hielen ,zoals de meeste Turken in Erdogan z’n gat kruipen ,doen ze dat niet …
    dan zwaait er wat . Termont is een politieke lafaard .Ik kan het hem zelfs niet kwalijk nemen want het is een socialist . Alls het zo verder gaat spreken wij binnen afzienbare tijd niet meer van De Europese Unie maar van de Verrenigde staten van Turkije.

  2. In naam van de democratie, de democratie de nek omwringen. Typische sossenlogica. En zo implodeert Europa steeds verder. En de intercommunale mandarijnen… zij feesten verder.

  3. Dit is nog maar een klein voorbeeltje van wat ons hier nog werkelijk te wachten staat hoor pamperbrigade!!Als er nu niet dringend ingegrepen wordt zal dit dagelijkse kost worden hoor!!Afschaffen van dubbele nationaliteit nu voor mensen uit moslimlanden zou reeds een goede eerste stap zijn,en al wie zich niet aanpast moet er uit!!Reeds 30 jaar heeft een partij gewaarschuwd voor zulke toestanden en toch hebben de pamperaars ze met scheepsladingen binnengehaald!!En nu komen ze ons nog eens uitmaken voor nazi’s en fascisten,je moet maar lef hebben!!!
    http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3102753/2017/03/12/Rellen-in-Rotterdam-nadat-Turkse-minister-land-wordt-uitgezet.dhtml

    • En als wij zullen betogen tegen Erdogan, dan zullen we met 300 mannen zijn. Zo een laf volk zijn wij.

Reacties zijn gesloten.