Syrië: welles – nietes

Syrië: welles – nietes

Wij beweren niet te weten of er al dan niet een chemische gasaanval in Syrië plaats gevonden heeft.  En zo ja, wie ervoor verantwoordelijk is.  Het is zonder meer eigenaardig  dat Assad, die dagelijks terrein wint op het zootje ongeregeld,  nu chemische wapens zou gebruiken. Er lijkt geen enkele logische verklaring voor, behalve pure wanhoop.  En die is er niet aan Assads kant.

Meer dan 8 maanden geleden werd onderstaand artikel met feitenmateriaal gepubliceerd bij Mediawerkgroep Syrië, onafhankelijke media- en onderzoekswerkgroep.

“Syrische rebellen testen zenuwgas op konijnen (VIDEO)

SYRIA TRIBUNE – 6 december 2012 – Terwijl de Amerikaanse president Obama zich druk maakte over chemische wapens in Syrië, verscheen een verontrustende video op YouTube, die er lijkt op te wijzen dat een groep rebellen chemische wapens test op laboratoriumkonijnen en dreigt deze wapens op sektarische wijze tegen Syrische burgers te gebruiken.

De video begint met een aantal scènes waarin chemische producten met klevers van Tekkim – een Turks chemisch bedrijf – en labo-apparatuur getoond worden, terwijl men op de achtergrond jihadistische gezangen hoort. Een glazen bak verschijnt dan met daarin twee konijnen en daarachter op de muur een poster van ‘De Almachtige Wind Brigade’ (Kateebat A Reeh Al Sarsar). Een persoon, die een ‘labo masker’ draagt, mengt dan de chemicaliën vanuit een beker in de glazen bak en we zien de beker wat gas uitstoten. Ongeveer een minuut later krijgen de konijnen willekeurige stuiptrekkingen en sterven dan. De persoon zegt: “Hebben jullie gezien wat er gebeurd is? Dit zal jullie lot zijn, ongelovige alawieten. Ik zweer bij Allah jullie te laten sterven zoals deze konijnen, een minuut na het gas te hebben ingeademd.”

Te zien aan de reactie van de konijnen moet het gas een zenuwgas zijn. Uit het aantal bokalen blijkt dat men over een aanzienlijke hoeveelheid van dit gas beschikt. Gebruik is mogelijk door middel van een rookgenerator in het doelgebied, een explosie, eventueel een zelfmoordactie met een door chemische stoffen behandelde auto of gewoon door een luchtbevochtiger.

Deze alarmerende video stelt zeer ernstige problemen: Wie is deze brigade? Wat zal de reactie van de NAVO zijn als bewezen wordt dat het om een groep rebellen gaat? Gaat dit gebruikt worden als een valse vlag en een voorwendsel om een buitenlandse militaire inmenging tegen Syrië te rechtvaardigen? Hoe bereikten deze chemische stoffen deze rebellenbrigade? Via Tekkim of de Turkse regering? Hoe verhoudt zich dit tot de nederlaag van rebellen in de strijd om de luchthaven? Onbeantwoorde vragen op een moment dat we waarschijnlijk een nieuw en verschrikkelijk hoofdstuk van de Syrische oorlog zullen zien.

Bron: Syria Tribune.

Voor de video en de rest van het artikel, waarin Turkije een belangrijke rol speelt, gaat u hier verder

.

6 gedachten over “Syrië: welles – nietes

 1. Het waardeloze Syrische leger kan alleen winnen als Hezbollah komt meedoen, en die wagen zich niet te ver van de libanese grens.

  • De “rebellen” kunnen de “burgeroorlog” alleen verderzetten als er “burgers” van heel de wereld in Syrië gaan vechten. Assad was mischien erg, maar al-Nusra is honderd maal erger.
   De gasaanval is waarschijnlijk een false flag operatie zoals de beschieting van de Markale markt in Sarajevo door de troepen van Alija Izetbegovic en die in de schoenen van de Serviërs werden geschoven om de VN een reden te geven hun aanval tegen Servië te beginnen.
   Met Moslimbrotherlover Obama en de huidige tyranieke fascitische leiding van de EU is de kans groot dat door hun steun aan de gore fundamentalisten in Syrië, in WW3 terecht komen.

   • Onze gedachtengang is gelijklopend. We proberen nog achter de ware toedracht te komen.

 2. Nep propaganda filmpjes, zo worden ze o.m. In elkaar gezet.

  http://youtube.com/watch?v=fYbW_ukhfjQ

  Zie hier nog maar eens een voorbeeld van Pallywood, het volkomen nep in elkaar zetten van foto’s en filmpjes door moslimitisch gevormde medemensen om het slachtoffertje uit te hangen en de wereld te bedriegen. En het lukt nog aardig ook, kijk wschl. was jij er ook ingetuind bij het zien van die kritiekloos aangebrachte beelden op de t.v. – altijd met babylijkjes en kiendjes, dat is altijd goed voor meer verontwaardiging – door de poco redacties. Assad is ne smeirlap, en die islamitische rebellen, die de sharia willen implementeren in Syrië, net als in Egypte de moslimbroeders – kijk hoe vertederend dat woordje “broeders”, net brave, vrome, heilige parterkens. hoe kunnen die nu slecht zijn. En de Westerse burger die gedesinteresseerd leeft, die begrijpt er geen bal van. Dat getuigt allemaal van ofwel een misdadige naïveteit, ofwel een misdadige leugenachtigheid. Een rotwereld, is het. Leugens en bedrog tieren welig, maar één troost: vroegere tijden was het niet anders. De mens, een uitermate gevaarlijk beestje.

  LEES HIERONDER EENS HET ART, DAAROVER. NET WAT IK EROVER DENK.

  ——————————////

  Raketten of granaten?
  Geplaatst op 22/08/2013 door admin
  Nu de kersentijd ongemerkt is overgevloeid in de pruimentijd zijn de boven ons gestelden al voor een groot deel terug van hun “welverdiende” vakanties en worden we terug bestookt met nieuws(?) Het een al wat sensationeler dan het andere. Blijkbaar willen ze hun meest snode plannen nu dringend uitvoeren terwijl ze nog niet overwerkt zijn.

  Dit leidt tot de bedenking dat er vier soorten nieuws zijn:

  1° nieuws dat waar is maar dat we nooit mogen weten omdat het politiek incorrect is
  2° nieuws dat onwaar is maar dat we moeten vernemen omdat het politiek correct is, en
  3° nieuws dat in feite geen nieuws is maar geschapen werd om de aandacht af te leiden van al het nieuws dat wel nieuws zou zijn indien we het mochten weten of er toevallig achter kunnen komen.
  4° vervalst nieuws zoals complottheorieën dat de mossad achter de aanslagen op de twin touwers zit of berichtgeving over zgn. “False flag operaties”. Zie hier. Dat zijn militaire operaties die alleen de bedoeling hebben de schuld voor iets bij de publieke opinie in de schoenen te schuiven van iemand die er niets mee te maken heeft en er geen enkele verantwoordelijkheid voor draagt.

  In deze laatste categorie hoort misschien wel de langdurig voorbereide en tot ongekende proporties opgeklopte geveinsde verontwaardiging over raketten (of granaten wie zal het voort vertellen?) met gifgas die zijn ontploft in of neergekomen op al naar gelang de kant waar de verteller zich bevindt.

  De main stream Media suggereren zonder het minste spoor van bewijs dat Assad achter deze “aanslagen” zou zitten. De hele persmeute blaat ze vervolgens na en allengs begint ei zo na zelfs een volkswoede de kop op te steken die de interventie van navo-troepen democratisch zou kunnen gaan rechtvaardigen. Clint.be spreekt zelfs van Hitler-achtige taferelen. Bij smeerlapperij gaat men gemakkelijk door het lint, bij clint. Hé dat bekt aardig!

  Maar stel nu zelf. Welk belang zou Assad en zijn troepen er bij hebben om raketten met chemisch gifgas af te vuren op een residentiële buitenwijk van Damascus?
  De videobeelden over de slachtoffers zijn afkomstig van live-leak waarvan reeds langer geweten is dat dit het favoriete distributiekanaal is voor producties van Pallywood.
  Overigens waren de persfoto’s van dode kientjes die mijn ontbijt deze ochtend vergalden fotografisch zo kunstzinnig en perfect dat de eerste vraag die ik me stelde de naam van de studio was waar ze geschoten waren. Zo’n lieve dode ‘boelekens’ had ik nog niet meegemaakt. Tot vandaag dus.

  De bittere waarheid is dat we vermoedelijk nooit met zekerheid zullen weten wie verantwoordelijk is voor deze aanslag, tenzij Assad de onbedwingbare drang had om persoonlijk op de rode knoppen van de lanceerinstallatie of granaatwerpers (daar is de poco persmeute nog niet uit en over de naam van het gebruikte gifgas en de leverancier nog minder) en zodoende zijn vingerafdruk en dna achtergelaten heeft op die rode knoppen. Niet dat zulks nodig is want voor het VN-tribunaal in Den Haag is hij al bij voorbaat schuldig. De schuldigverklaring is gewoon een papieren formaliteit en een kwestie van tijd. De oligarchen van Nieuwe Wereld Orde hebben dat onderling afgesproken.

  Wat ik bedoel is dat de huidige propaganda over de oorlog in Syrië en de legitimatie van militaire interventies door de VS en de NAVO volgens de zgn. R2P doctrine van de NWO (de verantwoordelijkheid te beschermen met de dag waarschijnlijker worden.
  We kennen allemaal de geschiedenis van Sarajevo waar Christelijke Bosnische Serviërs de schuld kregen van wat de buitenlandse islamitische kompanen van de moslim Izetbegović hadden aangericht.

  Nu de moslim Obama nog in het witte huis zit wil hij voorzeker nog eens scoren. Niet voor de vrede en ook niet in het belang van de VS of de westerse beschaving, maar voor zijn islamitische vriendjes die hij voor politiek asiel hard zal nodig hebben als de hele waarheid over zijn persoontje uitlekt en de waarheid over al zijn malversaties openbaar wordt.

 3. Dat youtuubeke is natuurlijk vervelend voor de groten der aarde die om duistere redenen de islam onder hun vleugels nemen .Israel krijgt voordurend kletsen rond de oren want Palestijnen zijn hun grote slachtoffers. Het Egyptisch leger krijgt vermanende opgestoken vingertjes omdat de islambroeders kletsen krijgen op hun blote billen .Met Syrie weten ze blijkbaar ook niet goed wat ze moeten doen . Na het avontuur met Lybie zijn ze wat meer voorzichtig geworden met hun spierballen te laten rollen. Ik herinner mij een katholiek priester in Syrie die zich in een Youtuubeke richtte tot Europa , zich niet te moeien en Assad niet te streng te veroordelen. Het feit alleen , dat katholieken vrijheid van godsdienst genieten door Assad is voor mij een goed punt en een bank vooruit . Bepaalde volkeren zijn nog niet rijp voor democratie Al die landen met een overwicht aan achterlijke koranbijters heeft geen pluspunt om een betere toekomst op te bouwen maar ik heb het gevoel dat er verandering op komst is . Ik vraag me af wat de grote wereldleiders gaan doen indien na onderzoek zou blijken dat islamrebellen verantwoordelijk zijn voor dat gifgas. Dat zou heel ambetant kunnen worden!

 4. Als zoveelste bewijs dat youtube NIET NEUTRAAL is…. het bewuste clipje dat Golfbrekersfan incabo aangeduid heeft, is…FOETSIE, VERDWENEN, SCHUPPES ! 🙁

Reacties zijn gesloten.