Coburger-nieuws

omgekeerde kroonVoor alle koekendozen-verzamelaarsters, voor alle Royalty-tuurders, voor alle aanbidders van het operettengezelschap Coburg & Co:
ALBERT II, SYBILLE ET DELPHINE

Dinsdagen 3 en 10 september zendt VIER de korte reeks “Onze dochter heet Delphine” uit, het verhaal van Albert II van België, zijn maîtresse Sybille de Selys Longchamps en hun buitenechtelijke (niet erkende) dochter Delphine. Sybille de Selys Longchamps lucht haar hart en voor een zender als VIER is dat een vette kluif, vandaar.

Geen dank.  Wij houden jullie graag op de hoogte over de avonturen van Berre, le roi sympa.

1 gedachte op “Coburger-nieuws

  1. Het is niet als verontschuldiging van bébèrt bedoeld, doch men spreekt steeds over die affaire van Delphine èn Albert, zonder er Sybille bij te benoemen.
    Principieel heeft Fikken géén bezwaar dat die “edele dame” gedurende 20 jaar als een krolse kat lag te kronkelen met een àndere “blauwbloedige” (die dan, op de koop toe, nog een “getrouwde lap “was) maar hij staat dan ook niet op TV met een belerend vingertje te wijzen om op moraal van zijn onderdanen.
    Baudewijn, als vorst èn broer van die naast-de-pot-pisser, zat lelijk in de patatten (“Dans le pétrain” in t’ Françoistjes) met die affaire, èn haalde er zelfs de clerus bij om in die zaak tussen te komen èn schande te vermijden .
    Geen wonder dat die preutse Italiaanse Donna “het” dan ook, op hààr beurt, niet aan de protocol hield, en haar lievelingskens éérst hun hemd liet uittrekken om te kunnen protten-zonder-col. :-)… het resultaat is (waarschijnlijk) ook de oorzaak wààrom Delphine slechts het DNA van Fluppe & Astrid tracht te bekomen. (en niet van de “op-z’n-hondjespoeper”)

Reacties zijn gesloten.