Snel nog bekijken vooraleer de film in de vergeetput belandt

Mocht u nog altijd geloven dat de islam de godsdienst van de vrede is, mocht u geloven dat het telkens verdwaalde IJslanders zijn die West-Europese steden terroriseren, dan zou u de film FITNA van Geert Wilders toch eens moeten (her)bekijken.

De film werd quasi overal in heel de wereld gecensureerd. Het jachtseizoen op Geert Wilders is nog altijd open. De islam mag men immers niet bekritiseren.

Vier jaar geleden keek NOS 3 terug naar het jaar 2008:

En juist omdat de film niet bepaald mals was voor de islam, kreeg hij mondiaal veel aandacht. Moslims trokken woedend de straat op, ook al had niemand hem bekeken. Op YT vindt u hem niet, tenzij verwerkt in een verslag over een studiedag gewijd aan islamofobie. Na de inleiding begint FITNA op 11’10” en duurt tot 27’30” van de tijdlijn. Klik op: “Bekijken op YouTube”.

Ofwel via dit bruggetje: FITNA – Geert Wilders’ unedited film on Vimeo

We plaatsen beide mogelijkheden omdat niet iedereen dezelfde software op zijn pc heeft.

Met dank aan Marnix voor de melding.

1 gedachte op “Snel nog bekijken vooraleer de film in de vergeetput belandt

 1. Met de Geert zijn we aanbeland bij een toppunt van leugens en bedrog.
  Al jaren zit katsa Geert te lullen over de islam, en waarbij hij dan valselijk zwijgt over het Coudenhove Kalergi plan, waarbij de islam en al de rest hier wordt geïmporteerd. Achter dit plan gaat immers de “Tribe” schuil waartoe hij zelf ook behoort. Een grondige analyse van de Geert met wat hij werkelijk bezig is, is er in de volgende bron :
  https://www.wanttoknow.nl/politiek/geert-wilders-is-de-mol/

  Het voorbeeld met katsa Geert is kenmerkend voor alle rechtse en nationalistische partijen in de EUSSR die geïnfiltreerd zijn en gemanipuleerd worden door een mengeling van linkse – loge en hasbara drollen.

  Al deze partijen, op enkele kleine uitzonderingen na, hebben hun ziel verkocht aan de duivel in het Midden Oosten, zoals indertijd Faust, en moeten nu niet alleen zwijgen, maar op de koop toe, de door de duivel afgekondigde leugens herhalen. Vandaar ook dat het verzet van deze partijen tegen de invasies niets voorstelt. En dat is het werkelijke drama. Alle elementen zijn immers beschikbaar om in het verzet te gaan, maar men blijft stamelend te staan bedelen aan de poorten, met de broek op de enkels. Wat een vernedering maar vooral een verraad van de autochtone volkeren in de betrokken landen.
  Waarop zit men te wachten ? Op een blauwe maandag wanneer men in zijn bed zal worden geconfronteerd met het kromzwaard ? De recente rellen n.a.v. het voetbal W.K. en Nieuwjaar, zijn al een kleine “oefening” , kwestie van te testen hoe ver men kan gaan. Er is nog wat werk aan de winkel, maar als men begint op een vrijdagavond, voor een lang weekeinde, is 4 dagen later de machtsgreep gebeurd. En in afwachting ervan, zetten de nep pacifisten en gevaarlijke idioten hun mollenwerk rustig en ongehinderd verder. Er valt dan ook niets te vieren met het nieuwe jaar, we zitten immers volop in Der Untergang.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Oswald_Spengler
  met een citaat m.b.t. Duitsland :
  “De ondergang van het Avondland – Kort voor zijn dood schreef hij aan een vriend (Hans Frank[3]), dat het Duitse rijk binnen tien jaar zou ophouden te bestaan. Hij stierf kort voor zijn 56e verjaardag aan een hartaanval.” (=einde citaat). Hier heeft Spengler zich wel vergist, de ondergang is nu maar pas begonnen, met I.M. Erika Merkel in de rol van de “doodgraver” gevolgd door de rood groene DDR regering met een Stasi terreur. Men zegge het voort, vrij naar Freddy zaliger !!

Reacties zijn gesloten.