Schaamteloos

De 'Silent Highway'-Man,' Your MONEY o...

“Hef een coronataks op de oudere generatie”

Gezondheidseconoom Jan-Emmanuel De Neve (docent Univ. Oxford, adviseur Britse regering): “De jongeren zijn de eerste in lijn om hun job te verliezen… zij zijn ook degenen die het minste baat hebben bij de lockdown, omdat ze minder vatbaar zijn voor het virus. En dus moet er toch wel ergens het besef komen van de oudere generatie dat de jongeren zich voor een stuk aan het opofferen zijn.”

De Neve hoopt dat de politiek een manier vindt om die oudere generatie iets terug te laten geven, en denkt zelf aan een coronataks voor ouderen. “Eenmalig misschien, om die ongelooflijke inspanning van de jongere generatie toch wel te kunnen erkennen, op een structurele of constructieve manier.”

Minder vatbaar? Minder risico om eraan te overlijden, maar geen kleiner risico op besmetting. Zij geven wel degelijk het virus door… aan ouderen, die daardoor vroeger overlijden dan zonder besmetting. Moeten we de situatie niet omdraaien en de jongeren, die door hun onverantwoord gedrag verantwoordelijk zijn dat de crisis langer blijft duren, dat er méér mensen besmet worden, dat meer mensen niet kunnen gaan werken, dat de economie stilvalt, dat de staat geen inkomsten heeft… een coronataks opleggen?

En wat als gepensioneerden geen middelen hebben? Moeten ze dan creperen? Hoe noemen we dit? Chantage, losgeld?

Hoe trots zijn De Neve’s ouders op zoonliefs visie?

Meer bij https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/05/13/pano-gezondheidseconomen/

De reacties op twitter liegen er niet om: https://twitter.com/vrtnws/status/1260778495438999553

De Neve heeft nog een oplossing. Wie zich eenzaam voelt, wie last heeft met het zgn. “social distancing” – het afstand houden van de medemens – moet heel het probleem anders bekijken: vervang “social distancing” door “physical distancing” echter “socially connected”. Het gemis aan een knuffel en een zoen opgelost door sublimatie. Daar moet je een professor voor zijn.

7 gedachten over “Schaamteloos

 1. Maak een nieuw getto – niet voor de joden maar wel voor niet-begoede ouderen -die kosten toch alleen maar geld – spijtig dat de schandpaal niet meer bestaat , anders hadden we er hem kunnen aan vastmaken en hem bekogelen met oude lege portemonnees .

 2. Zou die meneer wel weten dat die ouderen toen ze jong waren in een wereldoorlog zaten en daarna het land zodanig opgewerkt hebben dat later een verwend ventje zoals onze meneer zulke onnozelheid komt uit te braken en dat daar nog naar geluisterd wordt. Zoals onze minister van volksgezondheid zou ik zeggen : ” blijf in uw kot en zwijg.”.

  • Bovendien is deze professor raadgever van de Britse regering!

 3. In de Twitter reacties vond ik geen enkele verwijzing naar de transferten van Vlaanderen naar Brussel, Wallonië, Frankrijk, EUSSR, en andere buitenlandse landen.. en slechts enkele , maar zeer voorzichtig naar het geïmporteerde stemmenreservoir in Vlaanderen. En na elke verkiezing diende ik vast te stellen dat een meerderheid van de Vlamingen stemt om geplunderd te worden. Wat is dan het probleem ? En de jongeren die zich opofferen ??
  Eerst : Welke jongeren ?? De geïmporteerden ?? De autochtonen die leven als God in Frankrijk ?? De krakers ? De graffitispuiters ?? De vandalen ? De “leefloners”? De antifasciesten !!! enz..!!
  J.E. De Neve gaat ook volledig voorbij aan het feit dat het hier gaat om een biologische oorlogsvoering gevolgd door een financiële en economische, en dus niet zo maar om een “griep epidemie”.
  Het is dan wel gemakkelijker zich te wenden tot de ouderen, zijn toch allemaal autochtonen… en het overgrote deel heeft niet geleefd als God in Frankrijk.
  Bovendien zijn die gemakkelijk te plunderen via de spaarboekjes, waar ik reeds naar verwezen heb.
  Als er moet betaald worden dient men eerst een juiste en volledige diagnose te stellen van deze monsterachtige samenzwering.
  Enkele bronnen, ter illustratie waar het hier werkelijk over gaat :
  https://www.zerohedge.com/markets/taibbi-how-covid-19-bailout-gave-wall-street-no-lose-casino
  http://stateofthenation.co/?p=14139
  met titel : CROWNgate: Fauci, Gates, Soros & Co-Conspirators are acting as British agents perpetrating a classic…
  “PLAGUE-INDUCED LOCKDOWN CROWN RACKET TO SEIZE PROPERTY AND RIGHTS OF FREE MEN” (=einde titel).
  en met citaat : “PANDEMIC LOCKDOWN’ to cause economic depression and kill undesirables (old and the poor) is one of the oldest, most frequently used CROWN rackets in history to steal land and labor from serfs for the estate of the CROWN. (=einde citaat).
  Nog 2 recente bronnen van Henry Makow : een Canadese Jood en geen Nazi (!)
  https://www.henrymakow.com/2020/05/Ten-Ways-We-Are-Enslaved.html?_ga=2.189303853.74063967.1589473111-727092295.1587057925
  met titel : The Cabalist Plot to Destroy Civilization ( Pandemic in Context) (=einde titel).
  En dan de kers op de taart :
  https://www.henrymakow.com/2020/05/gulag-planned-for-hoax-deniers.html?_ga=2.88581277.74063967.1589473111-727092295.1587057925
  met titel : “Gulag Planned for Pandemic-Hoax-Deniers”
  En citaat : Bolshevik Jews and Masons are planning to do to America what they did to Russia (=einde citaat).
  In dit verband meldt Jim Stone op zijn website het volgende op 14.05.2020 :
  Een citaat :
  “They are saying history ahead of time. The demand has remained the same. Yet key communists in key positions of every nation’s food supply have stopped filling the supply lines with food, and that gave birth to a “corn mountain” farmers are stuck with. There’s no way out of this. Ethanol is not it (reduced fuel demand) because a lot of foods that are only foods are not going into supply lines, it is not only corn. None of the key communists in key locations are ordering food, they are instead letting it rot or age in farm storage. So, obviously, to enforce their population reduction they are using up current stocks that are already purchased and are not ordering more food. They want the supply lines to run dry. THEY ARE PULLING A UKRAINE. They did it before, and they are doing it again. There was never a food shortage, but once the guy who owns the food train stops running it, how is that food going to get to the people? (=einde citaat).
  De voormelde elementen bevestigen nogmaals dat het hier niet gaat om een “griep”, maar zoals ik reeds vermeldde, om een monsterachtige wereldwijde samenzwering, en dit door “the usual suspects”.
  Ter afsluiting een video van een onverdachte bron, een Russische ex GRU kolonel. Hij spreekt vlug , er zijn Engelse ondertitels, en het vergt enige voorkennis, maar zijn analyse gaat tot de kern :
  https://www.bitchute.com/video/R5fWFPfXc4og/

 4. 
  
  De kosten moeten gedragen worden door wie ze heeft verwekt, en dat is deze “bekwame” overheid met haar desastreuse lock-down, nog zo’n bastaardwoord.
  De zaken werden overtrokken, de hele maatschappij nutteloos lamgelegd. Waarvoor? Voor een honderdtal doden minder misschien, wat ik niet wil bagatelliseren, maar het aantal doden van deze infectie ligt niet hoger dan bij een normale griep. En daar wordt geen zo’n heisa rond gemaakt.

  Hoeveel doden zouden er niet gevallen zijn bij de ouderen in woonzorgcentra vanwege de eenzaamheid? Wie heeft hier zijn werk niet gedaan? Wie had geen voorrraad mondmaskers? Wie kon onvoldoende testen? Wie heeft alles afgedaan als een gewoon griepje. Wie heeft iedereen zomaar laten terugkeren uit Noord-Italië tijdens de ski-vakantie einde februari, toen daar deze infectie volop woedde, en dat nog eens zonder enige controle op wie terugkeerde? Wie heeft ze zomaar laten vertrekken naar deze risico-zones, met de woorden dat het geen kwaad kon, want totaal ongevaarlijk? Wie heeft laattijdig de grenzen gesloten? Wie…en zo kan ik nog een tijdje doorgaan.

  Het antwoord is duidelijk, deze onbenullige regering en haar “virologen”, die bochten van 180 graden maakten alsof het niets was, zonder zelfs de stuurknuppel vast te houden. Zichzelf tegenspreken, daar waren ze uitermate goed in. Zij, en zij alleen, zijn verantwoordelijk voor dit economisch débâcle, inderdaad samen met de onverantwoordelijke jongeren en “jongeren” die het virus door hun, zeg maar misdadig gedrag hebben doorgegeven aan de kwetsbaardere groepen in de samenleving, de ouderen, die de overheid heeft nagelaten afdoende te beschermen.

  Een zekere Frijters, gezondheidseconoom London School of Economics, is in hetzelfde artikel op VRT-nieuws, nogal vernietigend voor de Belgische overheid. Ik citeer:

  Over de lockdown in België is Frijters bepaald vernietigend. “België is een prachtig voorbeeld van een land dat het virus helemaal niet heeft weten te onderdrukken. Het heeft redelijk veel corona-doden en krijgt een economische ramp over zich heen.”

  Volgens hem is paniek de boosdoener en moet de bevolking vooral paniek vermijden. Dat kan, zo denkt hij, met het argument dat er ergere zaken zijn. “Zet dit af tegen andere dingen die ook slecht zijn voor onze gezondheid. Zoals roken, verkeersdoden of een normale griep. Dan zou je snel zien dat het coronavirus niet eens een top vijf zou halen van de dingen die ons de komende tien jaar de das gaan omdoen.”

  Hard voor virologen?

  Frijters is overigens bijzonder hard voor de virologen die de crisis proberen in te dijken, niet geheel onlogisch als tegenstander van de lockdown. “Een van de tragedies van deze lockdown is het gemak waarmee hele bevolkingen achter een vrij klein groepje virologen aangelopen heeft.”

  Paul Frijters
  FriVirologen Virologen zijn tot hun eigen verbazing tot een soort koning-wetenschappers uitgeroepen.
  Virologen bestuderen ziektes en virussen. Maar ze denken niet over de socio-economische impact van hun voorstellen. “En nu zijn ze tot hun eigen verbazing tot een soort koning-wetenschappers uitgeroepen, en waarschijnlijk zijn ze volstrekt overrompeld door de ramp die dit over België en andere landen uitgestort heeft.” Terwijl het argument van de virologen natuurlijk is dat door hun maatregelen het land van een verdere ramp gered is, doordat de capaciteit van de ziekenhuizen niet overschreden is.”

  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/05/13/pano-gezondheidseconomen/

  De slachtoffers doen betalen, is bijgevolg de wereld op zijn kop.

 5. Schuld is van de banken in 2008 moesten ze de stekker uittrekken geen steun geven aan de banken paul de grauwe zei we moeten kost wat kost de banken redden nu zei hij dat de centraal banken het juiste deden geld bijdrukken,nog nooit heeft geld drukken een oplossing gebracht amaai hij geeft les in economie kijk mobutu heeft dit ook gedaan je koopt peanuts voor uw geld.En de NEVE moet eens aan zijn ouders vragen hoe ze domme kinderen maken.Dat de banken maar betalen want ze worden altijd gered door de belastings betaler.Nu is het aan hun maar ze zijn bankroet.

Reacties zijn gesloten.