5 gedachten over “Ravished Armenia

 1. Een eenzijdige kijk op de zaak als ik de joodse professor Bernard Lewis mag geloven, die het heeft over een burgeroorlog, begonnen door de Armeniërs dan nog wel. Maar dan wel een burgeroorlog op z’n Turks/Duits: met buitensporig geweld en gemoord.

 2. Voilà-zie, dààrmee is mijn recente bewering bewezen: onze Golfbrekersvriendin Anna Bijns is een “zéér-belezen” dame.
  Anderzijds heeft zij zich ook de moeite getroost om de bron van Fikken’s boek op te zoeken: Aurora Mardigania.
  De titel van mijn boek “Verkochte zielen” zal wel een interpretatie van de drukker geweest zijn van de hiervernoemde titel “Veiling der zielen”.
  Als “kers-op-de-taart” krijgen wij er ook nog een clipje bij (met hartelijke dank aan de geachte Redactie dat het hier publiceerde. (^_-)

  • Het spijt me Fikken, ik heb helemaal niets opgezocht toen je met dat boek over dat meisje op de proppen kwam. Ik herinnerde mij de film die ik in het middelbaar te zien kreeg en de aantekeningen die we toen maakten. En vermits ik alles wat ik in het middelbaar de moeite vond in mappen klasseerde naar onderwerp en jaartal was Aurora, waarvan ik mij de naam NIET herinnerde, rap gevonden. Nadien ben ik naar de door de redactie opgegeven bruggetjes gaan zoeken en naar de zogezegde verkrachtingen door Duitsers en stootte op de film.
   Het spijt me dus dat ik je weer heb moeten tegenspreken.

    • 🙂 🙂 “Schone koppels” hebben vaak redetwisten hoor, geachte Redactie, en… ‘k heb al méér-dan-genoeg te doen met mijn “grote bazin”; toch “een mercietje” voor Jullie voorstel (^_-)

Reacties zijn gesloten.