Ook bij ons Antifaterreur

De Vlaams-nationale studentenvereniging NSV had in samenwerking met Arktos een colloquium georganiseerd over geopolitiek en ideologie met internationale topsprekers, muziek en jongeren vanuit heel Europa.  Locatie: De Basilliek, Edegem (zelfde plaats als de samenkomsten van de Debatclub).

‘Onbekenden’ hebben echter tijdens de nacht van 16 op 17 april De Basiliek gevandaliseerd.  Een telefoontje bij De Basiliek om hen diets te maken dat ze met het NSV en de sprekers een internationaal nazicomité in huis haalden deed de rest.  Bovendien vond de politie het nodig hen te waarschuwen voor het gevaar van nog meer ‘terrorisme’, (onze woorden, niet van de politie, want ook dit is o.i. terreur) mocht het colloquium toch doorgaan.  Waarop het NSV met de internationale sprekers niet meer welkom waren.  In allerijl werd een noodoplossing bedacht bij moediger burgers.

Telkens een Vlaams-nationaal of rechts (lees ‘conservatief’) evenement gepland wordt, gaan de linkse vandalen in de aanval. Wanneer doet de politiek daar iets aan?  Blijven zij carte blanche krijgen?

Ter info: dit interview uit 2012 met Aleksander Dugin. (westerse schrijfwijze Alexander Doegin)

In februari 2012 reisde professor Alexander Doegin naar New Delhi, India, om er deel te nemen aan het 40ste Wereldcongres van het International Institute of Sociology, waarvan het thema dit jaar in volgend teken stond: “After Western Hegemony: Social Science and its Publics.”
Professor Doegin was zo vriendelijk om wat tijd vrij te maken voor enkele vragen vanwege medewerkers van Arktos die eveneens op het congres aanwezig waren.
We hebben in dit interview gepoogd om professor Doegin enkele van zijn basisconcepten te laten verduidelijken om zodoende de verwarring en de desinformatie weg te nemen die rond hem en zijn beweging, de Eurazische Beweging, en haar zijtak in de Engelstalige wereld, de Global Revolutionary Alliance, hangen. Het interview werd afgenomen door Daniel Friberg, CEO, en John B. Morgan, hoofdredacteur van Arktos.  Lees verder…

Manuel Ochsenreiter is journalist, verantwoordelijk voor de maandelijkse uitgave van Zuerst.

NSV.be

6 gedachten over “Ook bij ons Antifaterreur

  1. Die aanvallen tegen extreem rechtse verenigingen is democratisch en toegelaten. Ze waarschuwen alleen maar de bevolking voor de gevaren van deze spreekbeurten Het verwondert mij dat BDW van de NBA toelating heeft gegeven om zo een schandalige spreekbeurt te organiseren . Uit goede bron heb ik vernomen dat hij aan de demonstranten een gasboete zal opleggen en de linkse democraten zal uitnodigen op het stadhuis om hun te feliciteren en een drankje aan te bieden

    • Beste Roger,
      Bart de Wever is burgemeester in Antwerpen en hij heeft dus in Edegem geen toelating te geven of te weigeren. Trouwens ook niet in Wommelgem waar het colloquium nu uiteindelijk zal door gaan…

  2. Hoogst waarschijnlijk zijn de identiteiten van de internationale socialisten en het AFF gekend bij de staatsveiligheid. Deze dreigementen kunnen dan ook zeer snel bestraft worden. Blijkbaar worden deze anarchisten via hun vele VZW’s nog gesponsord door regeringen,media en universiteiten, ttz. de belastingbetaler. Steeds opnieuw duiken diezelfde individuen, bijna steeds geblinddoekt op in allerlei gewelddadige manifestaties. Het geraakt tijd dat zij net zoals wij, door de toenmalige BOB en GPP, bedreigd worden in hun toekomstige loopbaan(sic).

  3. Gezien de kleur van de verf, groen voor de hoop en de bevrijding door de islam, zou het niet kunnen dat onze getaande medebroeders ons bevrijd hebben voor dergelijke nonsens, waardoor wij sowieso in de dwaling zouden terecht gekomen zijn?

Reacties zijn gesloten.