Prototype shariastaat

Dat achter het woord Syrische ‘rebellen’ in werkelijkheid ‘radicale islamitische extremisten’ van Al Qaeda steken, zal intussen genoegzaam bekend zijn.  Nochtans willen bepaalde westerse idioten nog steeds de ‘opstandelingen’ steunen – vooral de regering van Obama.

Executies zijn een dagelijks gegeven
Foto: Ars Skeptica / flickr (CC BY-SA 2.0)

Dankzij de laatste eisen van de ‘rebellen’ zou de internationale sympathie nog meer kunnen afnemen.  Recent sloten zich meerdere islamitische groeperingen aan bij de grootste zwaarbewapende groep ISIS (Islamitisch Front Irak en Groot-Syrië).  Hun doel is niet minder dan in Syrië en Noord-Irak een groot-islamitische staat uit te roepen.

De nieuwe alliantie omvat meer dan 50.000 strijders en moet de versplinterde Syrische oppositie verenigen.  Het is afwachten hoe de Europese vriendjes van de rebellen, vooral Frankrijk, op de jongste ontwikkelingen zullen reageren.

In een recent verspreide video* tonen de djihadisten hoe hun ‘ideale staat’ er zal uitzien.  Er worden in de door de rebellen gecontroleerde gebieden massaal islamitische rechtbanken geïnstalleerd, die Allahs rechtspraak moet doen toepassen.  Voor deze gebouwen wordt dan voor de gevolgen wegens ‘het beledigen van de profeet’ gewaarschuwd.  Tegelijkertijd bereiken ons meer en meer griezelberichten over deze islamitisch gecontroleerde regio.

Doodstraffen en amputaties zijn dagelijkse kost.  Vrouwen en meisjes worden gedwongen zich van kop tot voet compleet te bedekken, wat vroeger in Syrië eerder zeldzaam was.  In de scholen wordt het leerplan op het geloof geënt en uiteraard wordt elke andere religie buiten de islam verboden.

Onder Assad konden verschillende religies naast elkaar gepraktiseerd worden; de bevolking gold als één der meest ontwikkelde en vooruitstrevende in het Nabije Oosten.  Nu zijn de christenen vrij wild, de bevolking lijdt honger, is op de vlucht.

Voorwaar een islamitische modelstaat in wording.

Meer bij Radikale Ansichten

*De genoemde video van ca. 15 min. werd nog niet ondertiteld.  Wie hem toch wil bekijken kan dit: http://www.youtube.com/watch?v=dzMromckQGY.  Wij tonen hierboven een fragment eruit waarin een ‘rechter’ de voordelen van de sharia uitlegt: minder misdrijven, een sneller vonnis** (max. 1 maand), godslastering wordt onbestaande, hij heet iedereen welkom in zijn ‘vruchtbare’ land voor de toepassing van de dawah en de sharia.  De plaatselijke bevolking verlangde naar de sharia en is uitermate gelukkig dat die nu kan toegepast worden,  En hij maakt ook nog duidelijk dat  hij het heel druk heeft want er liggen nog veel gevallen op hem te wachten.

** Supersnelrecht kan ook; zie foto bovenaan.

FT

5 gedachten over “Prototype shariastaat

  1. Kunnen we die haatbaarden, soepjurken; kopvodden, in die volgorde terug naar hun zandbak sturen aub. Ik ben ze beu. ik ben ze meer dan beu. En ik kan meer zeggen, ook moslims die hier wonen en werken en aangepast zijn, reageren zoals ik. Komaan zeg, we moeten ons Vlaanderen opkuisen.

    • Ik vraag een klein beetje eerbied voor de mooie klederdracht van de volgelingen van de godsdienst van de liefde, want binnenkort zullen wij ook deze moderne kledij met plezier moeten dragen als we niet willen onthoofd worden, een geluk als man hebben we nog dat ze ons niet gaan stenigen, dat is voorbehouden voor vrouwen

  2. Ik denk dat dit ons ook te wachten staat, zullen wij dan toch eindelijk eens gelukkig worden en dit alles dank zij de godsdienst van de vrede

  3. Zijn er al reactie’s van de VN veiligheidsraad , Hof van de mensenrechten , Europees parlement ? op de nieuwste ontwikkelingen van deze gewapende vredesduiven , die met de beste bedoelingen , mensen de keel oversnijden in naam en om Allah te eren . Zijn die hoge instantie’s misschien nog altijd bezig met hoorzittingen , onderzoeken , vergaderingen ,adviezen , top advocaten voor het uitpluizen van wetteksten, correcte beleidsmakers , racisme-bestrijders , raadgevers en specialisten , psychologen , sociologen , antropologen enz enz met de hamvraag , het probleem waar de grote politiek van wakker ligt ” Mag Sint-Niklaas nu vergezeld zijn van een zwarte Piet of niet !! Wie mag de zak met snoepgoed en speelgoed dragen ?

    • Maar denk toch niet dat al die genoemde organisaties tegen de godsdienst van de vrede zullen reageren ze zijn er juist om die diep gelovige vredelievende mensen te beschermen

Reacties zijn gesloten.