“Druk van bovenaf”

Spreekverbod, vergaderverbod, denkverbod?

Linkse intimidatie, slaafse politie en justitie.  

Studentenvereniging NSV had zaterdag een colloquium gepland, dat uiteindelijk nergens mocht doorgaan.

Lees meer hierover bij: NSV-intimidatie, NSV-nieuwe locatie, NSV-verplaatst

Vlaamse Solidaire Vakbond (VSV) kon zijn jaarlijkse ledenvergadering in Antwerpen niet laten doorgaan op de afgesproken locatie.

Lees meer bij: VSV, VSV-nieuwe locatie, VSV-aalmoezenier

 

 

 

5 gedachten over ““Druk van bovenaf”

  1. Ik moet eens te meer onze gepensioneerde Vorst “Albert III” bijtreden toen hij , in de kersboodschap van verleden jaar , een vergelijk maakte met de jaren 30 . Inderdaad , toen mocht ge ook niet zeggen wat er op uw tong lag . Vergaderen tegen iets wat indruiste tegen een opkomende smeerlapperij , dat werd uiteraard streng verboden. Wij kunnen onze huidige beleidsmakers , groen rood en appelblauwzeegroen vergelijken met de zwakken , de meelopers , de collaborateurs , de niksnutten , lafaarden en angsthazen . Wij zullen echter sterker worden ! Alles in de natuur zoekt zijn evenwicht . Het kwade heeft steeds een geduchte tegenstander gehad , namelijk het “goede” !

    • Of we veel sterker zijn geworden dan vroeger dat betwijfel ik sterk, dat een studenten vereniging in Antwerpen de stad bestuurd door de NVA met BDW als burgemeester dat onmogelijk maakt is zeer erg en dat iedereen denkt dat we leven in een democratie is al even erg

    • Wij Vlaams-nationalisten zijn VEEL te braaf. Op democratische wijze onze rechten verwezenlijken zal nooit lukken. Het systeem van binnenuit wijzigen is ook geen optie dat bewijst het verleden. Het recentste voorbeeld hier van is het ondemocratische, dictatoriale cordon waar N-VA vrolijk aan mee werkt, ook al zeggen ze van niet. Vertrouwen op de verkiezingen van 25 mei 2014 is ook geen optie. De nieuwe computers die men verleden jaar heeft “uitgetest” zijn onbetrouwbaar. Maar Geert Burger zegt dat deze computers met de verkiezingen hoe dan ook zullen worden ingezet. De reden waarom is duidelijk.

      • en ik heb horen zeggen dat Geert Bourgeois uit het VNJ komt , als dat waar is, is zijn houding onbegrijpelijk

Reacties zijn gesloten.