Politiek-correcte emo-tv

Druk op de juiste knopjes en heel het blank schuldbewustzijn komt boven.  Na het pamperen, het verzwijgen van de multiculturele problemen, de omsluierde misdaadstatistieken, de verkleuring van de tv-programma’s e.a. maatregelen om de multicul als ideale samenlevingsvorm door de strot te duwen,  wordt er nu een ander register open getrokken.  Ze – de media – zullen eens gaan poolshoogte nemen in de Prachtlanden, waar de sukkelaars vandaan komen, met als enige bagage een verrijkende, alwetende ideologie, die hier dringend moet ingevoerd worden en een cultuur, waarvan het niveau een onpeilbare, quasi onbereikbare, hoogte bereikt heeft.

In Nederland zal het hersenspoelende programma de schokkende titel “Rot Op Naar Je Eigen Land” dragen, een hersenspinsel van, raar maar waar,  de EO, de Evangelische Omroep, die als adagio “Wij delen alles met iedereen tot er niets meer te verdelen valt” in het blazoen dragen.

Ze weten dat ze op reis gaan, maar de bestemming is onbekend. In het nieuwe programma “Rot Op Naar Je Eigen Land” neemt de EO een handvol Nederlanders mee naar een vluchtelingenkamp. Op zoek naar nieuwe inzichten.

Presentator Dennis van der Geest gaat op stap met ‘een bont gezelschap’, waaronder iemand die vindt dat de Nederlandse grenzen dicht moeten, iemand die alle grenzen wil afschaffen en iemand die het woord ‘PVV‘ en de handtekening van Geert Wilders op haar arm heeft laten tattoeëren.
Martin Bosma (PVV) wil nu weten waarom er ‘exclusief PVV-stemmers’ op andere gedachten worden gebracht, of er ook programma’s komen die dit bij andere politieke partijen proberen, en zo nee, hoe dit zich verhoudt tot de mediawet.

Permalink voor ingesloten afbeelding

Wie bindt in Vlaanderen de kat de bel aan over het programma “Weg van België”, dat een beeld moet geven van de verschrikkingen die uitgewezen asielzoekers wacht in hun thuisland? De lieftallige Phara de Aguirre haalt net niet haar zakdoek boven.  “Maar meisje toch…”

Eerlijkheid gebiedt ons te bevestigen dat het inderdaad ver van prettig is voor de afgewezen asielzoekers, voor de hier geboren kinderen, gewend aan een 24 op 24 verzorgingsstaat, om in hun thuisland de draad terug op te pikken.  De vader maakt er geen geheim van dat zijn “beslissing om naar het land b te trekken” ingegeven werd door de vele voordelen van onze welvaartsstaat.  Indien asielzoekers niet kunnen blijven, moeten ze per kerende terug naar hun eigen land.  Justitie, immigratiediensten, de EU, de oneindige mogelijkheden tot procederen, die zijn de oorzaak van de ellende.  Een daadkrachtig asielbeleid voorkomt valse hoop en verwachtingen.  Een daadkrachtig asielbeleid werkt ontradend.  Een daadkrachtig asielbeleid is de verdomde plicht van de overheid t.o.v. het eigen volk.

Wie woensdag de eerste aflevering gemist heeft, kan het programma “Weg van België”, hier bekijken.. “Kan”, niet “moet”.

FVE

 

6 gedachten over “Politiek-correcte emo-tv

 1. Een bruggetje over de toestand in Noorwegen!!
  Hiermede weet men ook wie er één der drijvende krachten is achter deze vreemdelingen invasie!!
  Ik verwijs ook naar de reeds vroeger genoemde tekst over Coudenhove-Calergi!!, waarin de plannen onthuld worden met betrekking op deze massa immigratie in de EUSSR. Ook is het voor sommigen “onaanvaardbaar” dat dit gepubliceerd wordt, maar de feiten zijn de feiten..!!
  http://ingramdaily.com/2014/11/norway-is-too-white-according-to-the-president-of-jewish-communities-in-oslo/

 2. Hier in NL is de PVV de enigste optie om van alle ellende (op termijn verlost )te worden

 3. Wat mij opvalt is dat op politiek niet-correcte webs, in politiek niet-correcte uitgaven altijd zedig gezwegen wordt over een deel van een bevolkingsgroep die maatregelen verlangt die, mochten ze van onze moslimbroeders komen, goed zouden zijn om een pagina te vullen. Dus goed dat binnen de orthodoxe joodse gemeenschap toch enkele stemmen te vinden zijn die aankaarten dat één en ander wat te ver gaat.
  Het is al meer voorgekomen dat apothekers in de joodse wijk de blote lichaamsdelen op de verpakking van huidverzorgingsproducten moeten censureren. Joodse apothekers op bevel van de rabbijn, niet joodse om hun klanten niet voor het hoofd te stoten. Recent heeft apotheker Breedenraedt de mooie slanke dame op het product lierac afgedekt, met een kleedje. Uit eigen beweging, zegt hij. Wij weten dat dit soort beelden gevoelig ligt bij onze joodse klanten. Is dat een probleem? (Wat niet-joodse klanten daarover denken is van minder belang). Dat de joods-orthodoxe gemeenschap steeds preutser wordt, gelooft Breedenraedt niet, want dit gebeurt in deze buurt al dertig jaar, zegt hij.
  Dus enkele andere stemmen binnen de orthodoxe gemeenschap vragen zich af :
  ‘wat is het volgende? Aparte kassa’s voor mannen en vrouwen omdat klanten dat wensen? Mannen en vrouwen gescheiden op het openbaar vervoer en aparte trottoirs, zoals nu in Israël al voorkomt? Als men niet tegen een streepje bloot kan, moet men maar in Israël gaan wonen.’
  Een goede raad die wij ook aan onze moslimbroeders meegeven!

 4. Hoe zou het gesteld zijn met de kinderen en moeder in Marokko die nog nooit naar België zijn gekomen, maar wel in luxe leven dankzij het kindergeld en sociale zekerheid. Allé hop rooie Phara. Het uitgewezen, uitgehongerde gezin was wel volop op internet met een dure Apple laptop.

 5. Een uitspraak van Theodoor Herzl die de hele Zionistische gemeenschap ter harte neemt :’ we wanted to bring about the unity of mankind independence of national boundries, we would have to combat the ideal of patriotism’ of in het Nederlands samengevat : wij wilden over de gehele mensheid onafhankelijkheid van enige nationale gebondenheid brengen, we moeten het ideaal van het patriotisme bekampen.’
  In landen waar Zionisten leven – buiten Israël – en al of niet joods zijn, staan ze in de voorhoede tegen beperkingen op immigratie.
  Onze eerste niet-joodse zionisten waren o.a. Emile Vandervelde, Louis De Brouckère, Camille Huysmans en zijn vriendin Elisabeth. Als je de CEO’s van firma’s opspoort merk je hoeveel Zionisten daaronder vertegenwoordigd zijn. Hun belangen zijn niet onze belangen.

Reacties zijn gesloten.