Poco voeding

Blijkbaar houdt de klimaatwaanzin nog enkele jokers achter de hand. Vlees- of visconsumptie moet vervangen worden door plantaardige voeding of insecten. In scholen bij onze noorderburen mochten leerlingen al eens kennis maken met… meelwormen! En ze waren héél enthousiast. Ze kunnen proberen ons iets wijs te maken, maar dat Nederlandse kinderen een kroket, bitterballen of een hamburger laten staan om te smullen van een portie meelwormen, dàt gelooft toch geen kat!

En scholen in Duitsland en het V.K. hebben vlees verbannen van hun menu’s wegens te duur. Bovendien vermijdt men hiermee de controverse over al dan niet halal slachten. Naar verluidt zou Aldi eventueel in de toekomst insecten aanbieden in hun assortiment. Mocht u overwegen uw voeding “klimaatvriendelijk” aan te passen, dan vindt u hier inspiratie: Insecten eten voor de beginner: zo doe je dat. 3 recepten met insecten.

Volgende stap: Soylent Green.

Het is duidelijk, de laatste boer moet verdreven worden. Tenzij hij overstapt van bv. het vetmesten van varkens naar het kweken van krekels, meelwormen e.d.

https://dissident.one/2022/10/16/honderden-scholen-in-nederland-dwingen-kinderen-meelwormen-en-insecten-te-eten/
https://dissident.one/2022/10/25/bekijk-de-smerige-ingredienten-in-beyond-meat-burgers/

https://www.rtvoost.nl/nieuws/2152164/meelworm-op-het-menu-in-lespakket-honderd-basisscholen-in-overijssel