Plat op de buik

Platter kan hij niet gaan.  Al waren we van Bart Somers al iets gewoon.
Zijn nieuwste grondoefening kan tellen: ook bewoners-van-vreemde-origine moeten bij de politie – zelfs zonder diploma.  De burgervader van Mechelen wil ‘een afspiegeling van de maatschappij’ bij de politie.   Zie je ze al achter de boeven lopen met een enkelband?

Gelijke kansen’ noemen de dhimmi’s deze strategie om de ‘discriminatie’, het ‘racisme’, de ‘uitsluiting’ te bestrijden.   Moeten ze in Mechelen binnenkort niet meer kunnen lezen en schrijven?
Bekijk nog even dit filmpje: “hij zoekt naar wat ons bindt”… en hij heeft het gevonden: de politie!

 

2 gedachten over “Plat op de buik

  1. Somers is echt achterlijk. Probeert de politie al jaren het ouderwetse imago van zuipende vechtjassen op te krikken door een kwalitatievere, intelligentere, kortom meer opgeleide agent aan te bieden, gaat Somers in 1 adem al de moeite van de afgelopen 25 jaar weer van tafel vegen om zijn Dhimmi imago tegenover een groot gedeelte van zijn inwoners te bevestigen. Ja, dat moeten we hebben: agenten die al hun ‘vriendjes’ nog kennen van vroeger en dus graag een oogje dichtknijpen voor de ‘kleine vergrijpen’ van een bepaalde huidskleur (want laten we wel wezen, het ‘eigen volk eerst’ is bij die bevolkingsgroep geen vieze uitspraak maar gewoon de realiteit – allemaal onder de noemer van ‘koeltoer’), en die een paar keer per dag even niet beschikbaar zijn omdat ze voorovergeknield op een tapijtje liggen. Het is ook een pro dat zij in één adem al die gasten bewapend worden ook. Dat is ook maar fair wanneer er ooit een burgeroorlog uitbreekt. (ironisch genoeg wordt de bodem daarvoor gevoed door mannen als Somers met hun dwaze positieve discriminatie altijd, maar dat zien die toch niet in). Manman, het MOET hier echt kapot hoor, en Somers en zijn gelijken zullen er alles aan doen om dat zo snel mogelijk zover te krijgen!

  2. Somers zou goed passen bij de NVA hij komt uit dezelfde stal

Reacties zijn gesloten.