Parole, parole, parole…

De hete adem van de AfD in de nek, verwarde eenzaten, rondvliegende hakbijlen en messen, automatische wapens, toenemende criminaliteit, losse handjes en andere lichaamsdelen, de torenhoge kosten voor Merkels lievelingen, het moslimterrorisme dat niet bij naam mag genoemd worden, het zoeken naar motieven, de Turkse importoorlog…  de Duitse poco partijen gaan in overdrive.

Zalig zijn de simpelen van geest…

Een bloemlezing van de laatste dagen:

Migranten in Deutschland sollten aus Sicht von Baden-Württembergs Verbraucherschutzminister Peter Hauk (CDU) in sozialen Netzwerken auf Deutsch schreiben.

 

3 gedachten over “Parole, parole, parole…

  1. En de Duitser, Heiko Maas, die iets tegen Duitsers heeft, wil in de nabije toekomst het rijbewijs intrekken bij rijkere, voor algemene delicten. Dit met de zeer interessante motivatie: dat een boete de rijken geen pijn doet.
    Wat een geluk dat de ‘gelukzoekers’ hier buiten vallen.

    Heb een meer rechtvaardig voorstel: laat een boete afhangen van de draagkracht van de ‘delict pleger’. Een welstellende wordt inderdaad minder gestraft met 50 of 100 euro boete dan iemand die de eindjes aan elkaar moet knopen.
    Natuurlijk kan je bij de laatste stellen: hij moet de duiven, de eenden of de meeuwen dan maar niet voederen.

    • Een hellend vlak. Gaan we de strafmaat laten bepalen door de financiële draagkracht? Interessant uitgangspunt. Voor kleptomanen, pyromanen, exhibitionisten, geveltoeristen, wandelaars door het rode verkeerslicht, thuis-slachters, boerkadraagsters, politici, banksters, journalisten, pedofielen, hakbijlzwaaiers, kerstmarktvernielers, schuinmarcheerders, verkrachters, zwartwerkers, witte en andere boordencriminelen, drugshandelaars, blanke slavinnenhandelaars, mensensmokkelaars, linkse pastoors… ik zeg zomaar wat…

Reacties zijn gesloten.