Over een zieke importbelg

De moeite om nog eens te bekijken. Een steunbetoging in 2010 te Brussel om Oussama Atar, In Irak betrapt op wapenleveringen aan terreurverenigingen die duizenden slachtoffers per jaar maken, vrij te krijgen. Merk ook de steunverklaringen van parlementsleden van Ecolo, PS en CDH. Oussama Atar werd 6 jaar later de organisator van de aanslagen te Brussel.
Oh ja, op het einde ook een oproep om een petitie te tekenen om zijn vrijlating te vragen. Misschien is die nog steeds bruikbaar als hij opnieuw wordt gearresteerd?

En hier wordt hij quasi een martelaar verklaard; de sukkelaar zou een tumor in de nieren en zou dringend geopereerd moeten worden.

Een actueel overzicht op VTM: Oussama Atar brein aanslagen 22/03?

Amnesty International wast zijn handel in onschuld.

4 gedachten over “Over een zieke importbelg

 1. WEET GE NOG ???

  Acht jaar later werd Al-Megrahi vrijgelaten wegens zijn slechte gezondheid. Dokters vreesden dat hij toen nog maar enkele maanden te leven had.

  Na zijn vrijlating keerde hij terug naar Libië en werd er als een held onthaald. Dat lokte een storm van verontwaardiging uit in Groot-Brittannië, Amerika en daarbuiten. Premier David Cameron zei daarover 2 jaar geleden nog dat de vrijlating een “complete vergissing” was.

  Al-Megrahi was de enige veroordeelde voor de aanslag. Wie zijn handlangers waren en wat de rol van de Libische ex-dictator Khaddafi was, werd nooit opgehelderd. De Libische interimregering is ook nooit ingegaan op de vraag van het Schotse gerecht om de zaak te herbekijken.

 2. De corrupte zottigheden van Paars ,in de landen waar dat kiesvee afkomstig van is krijgen dergelijke regeringsleiders de strop.
  Actueel is de terreur dit jaar toch is dit al vele jaren aan de gang in B.land en weet je wat ze worden nog onderhouden met gelden van u en ik!
  Ik zou aanbevelen ontwapent de moskeeën en deporteer het kiesvee waar het thuishoort .

Reacties zijn gesloten.