Orban wil zich niet laten omkopen of chanteren

Escudo de armas de hungría austria-hungría bandera de hungría, húngaro, bandera, país png | PNGEgg

Orban stelt voorwaarden voor de aanvaarding van EU-coronahulp. Tot op heden heeft de EU Hongarije’s plan voor de besteding van de EU-coronasubsidies niet goed gekeurd. Orban vermoedt dat de EU-commissie politieke druk op zijn regering wil zetten.

Orban heeft duidelijk gemaakt dat Hongarije geen steungeld uit het corona-heropbouwfonds zal aannemen als de EU dit van de afschaffing van de regenboog-kinderbeschermingswet laat afhangen. Dit werd in een decreet gegoten dat vrijdag in het staatsblad verschenen is. De EU is al weken aan heet uitpluizen hoe men wettelijk kan optreden tegen de Hongaarse wet, die volgens EU-bollebozen “zich richt tegen niet-hetero’s”.

De EU schuift de goedkeuring van het Hongaarse corona-heropbouwplan voor zich uit “wegens de politieke afkeuring van de Hongaarse kinderbeschermingswet”, zo vermeldt het decreet. Hongarije zal in verband hiermee slechts een akkoord accepteren in hetwelke “de EU-Commissie Hongarije geen voorwaarden stelt die niet geldt voor andere EU-lidstaten”.

De Hongaaarse kinderbeschermingswet krijgt bakken vol kritiek omdat het voor kinderen de toegang tot niet-hetero belevingsvormen verbiedt. Orban plant nu een volksraadpleging. (…)

Eén gedachte over “Orban wil zich niet laten omkopen of chanteren

 1. Orban heeft groot gelijk. In principe heeft hij niks tegen de holebi’s en transgenders, maar ze moeten wel met hun handen van de kinderen afblijven.

  Een gelijkaardig verzet is er vanuit Wit-Rusland :
  De Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko heeft vorige maand via het Wit-Russische telegraafagentschap BelTA verklaard dat de Wereldbank en het IMF hem een omkoopsom van $940 miljoen USD hebben aangeboden in de vorm van “Covid Relief Aid”. In ruil voor deze 940 miljoen dollar, eisten de Wereldbank en het IMF dat de president van Wit-Rusland:
  – Zijn mensen in lockdown plaatsten.
  – Dwingen om mondkapjes te dragen.
  – Een streng uitgaansverbod instelt.
  – Een politiestaat instelt
  – De economie te laten crashen

  President Aleksandr Loekasjenko van Wit-Rusland weigerde het aanbod en verklaarde dat hij een dergelijk aanbod niet kon aanvaarden en zijn volk boven de behoeften van het IMF en de Wereldbank zou stellen.
  Link :
  https://www.frontnieuws.com/wit-russische-president-verklaart-dat-imf-en-wereldbank-hem-smeergeld-hebben-aangeboden-om-covid-beperkingen-op-te-leggen/

  Ik vraag me af hoeveel ze “Bilderberger” De Croo in zijn handen hebben gestopt en waar dat geld gebleven is.
  De Croo is in elk geval een volgzaam slaafje van de globalisten en voert hun genocide- en great reset plan nauwgezet uit.
  De Croo zal in alle geval als beschuldigde voor het Nurnberg 2 gerechtshof moeten verschijnen wegens corruptie,collaboratie, landverraad en genocide.
  Ik hoop dat hij veroordeeld wordt tot de doodstraf.

Reacties zijn gesloten.